Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ فقر اینه که ۲ تا النگو توی دستت باشه و ۲ تا دندون خراب توی دهنت؛ فقر اینه که روژ لبت زودتر از نخ دندونت تموم بشه؛ فقر اینه که شامی که امشب جلوی مهمونت میذاری از شام دیشب و فردا شب خانواده ات بهتر باشه؛ فقر اینه که ماجرای عروس فخری خانوم و زن صیغه ای پسر وسطیش رو از حفظ باشی اما تاریخ کشور خودت رو ندونی؛ فقر اینه که وقتی کسی ازت میپرسه در ۳ ماه اخیر چند تا کتاب خوندی برای پاسخ دادن نیازی به شمارش نداشته باشی؛ فقر اینه که توی خیابون آشغال بریزی و از تمیزی خیابونهای اروپا تعریف کنی؛ فقر اینه که ماشین ۴۰ میلیون تومانی سوار بشی و قوانین رانندگی رو رعایت نکنی؛ فقر اینه که بری تو خیابون و شعار بدی که دموکراسی می خوای، تو خونه بچه ات جرات نکنه از ترست بهت بگه که بر حسب اتفاق قاب عکس مورد علاقه ات رو شکسته؛ فقر اینه که ورزش نکنی و به جاش برای تناسب اندام از غذا نخوردن و جراحی زیبایی و دارو کمک بگیری؛ فقر اینه که در اوقات فراغتت به جای سوزاندن چربی های بدنت بنزین بسوزانی؛ فقر اینه که با کامپیوتر کاری جز ایمیل چک کردن و چت کردن و موزیک گوش دادن نداشته باشی؛ فقر اینه که کتابخانه خونه ات کوچکتر از یخچالت باشه؛ و ... 17 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ در نتیجه 90 درصد ما دو طبقه زیر خط فقریم من که در اعماق تهش جا دارم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ در نتیجه 90 درصد ما دو طبقه زیر خط فقریم من که در اعماق تهش جا دارم لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی حال کردم ... بابا ایول مخصوصا با این: فقر اینه که توی خیابون آشغال بریزی و از تمیزی خیابونهای اروپا تعریف کنی؛ یه چیزی میگم امیدوارم به کسی بر نخوره ... یه شب با یه خانمی که آشنامون بود توی کوچه بودیم خیلی به خودش رسیده بود ماشالله (خدا حفظش کنه) قبل از اینکه بره خونه پلاستیکش رو انداخت جلو در تو کوچه ... بهش گفتم: ببخشید ... خانم واقعا خجالت میکشم این حرف رو بهتون بزنم جسارته اما لطفا توی کوچه آشغال نریزید! خیلی از ماها خیلی فقیرتر از این حرفائیم! لطفا این جملات به این سادگی رو کمی جدی تر بگیریم و به اطرافیانمون یاد بدیم والا از گفتن ذکر و صلوات هم مهمتره و پاداششم بیشتره ... لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ فقر شب را گرسنه تا صبح خوابیدن نیست روز را بیهوده به شب رساندن است لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ فقر یعنی با کامپیوتر کاری جز ایمیل چک کردن و چت کردن و موزیک گوش دادن نداشته باشی کتابخانه خونه ات کوچکتر از یخچالت باشه لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ خیلی عالی بود مخصوصا این جمله برام خیلی جالبه فقر اینه که توی خیابون آشغال بریزی و از تمیزی خیابونهای اروپا تعریف کنی؛ من خیلی ها رو دیدم که از بی فرهنگی تو کشور مینالن و میگن که اونور چه خوبه .. و در همین حال شیشه ی ماشین رو میکشن پایین و آشغالا رو پرت میکنن بیرون!!! لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ واقعا جملات پر مفهومي بودن مرسي خيلي از ما ها در اوج دارايي زير خط فقزيم مخصوصا فقر فرهنگي لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ فقر اینه که روژ لبت زودتر از نخ دندونت تموم بشه؛ در راستای جمله بالا فقر یعنی ارسال ایمیل های تبلیغاتی همچون این: ریمل معجزه زیبایی و محصول پرفروش سال ۲۰۱۰ اروپا و آمریکا از کمپانی معروف و معتبر بورژوئیس فرانسه. ریمل فوق العاده بلند کننده , فوق العاده حجیم کننده مژه دار و ژلاتینی که همه مژه ها را به یک اندازه مرتب ، بلند و حجیم نشان میدهد. بدون ریزش از چشم و حساسیت. این ریمل مناسب کسانیست که خواهان نگاهی نافذ و جذابند و میخواهند همیشه به روز باشند فقر اینه که کتابخانه خونه ات کوچکتر از یخچالت باشه؛ این جمله بالا که دیگه محشره ... لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان عزیزی که لطف کردن نظر دادن متاسفانه دکمه تشکرشون فعال نبود ازشون تشکر کنم واقعا موضوع این تاپیک همیشه دغدغه من بوده همیشه همه ازهمه چی مینالن الا خودشون... لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ فقر اینه که ۲ تا النگو توی دستت باشه و ۲ تا دندون خراب توی دهنت؛ من این دلش رو دیدم.زنه از سر انگشتاش تا پس کلش طلا چیده خب بعد واسه شیر بچه ی چند ماهش میره اداره بهداشت و اینجور جاها التماس و گریه زاری میکنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده