مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ ممنون میشم کمک کنید من گیج شدم مهندسین ما از کدوم سیستما توایران استفاده میکنیم؟cav?vav?vvt? اگه اشتباه نکنم توایران از cav استفاده میکنند درسته؟؟ اگه از این نوع استفاده کنند اینجا من گیج میشم از کدوم استفاده کنم اخه cav که برا هواساز استفاده میشه زیاده انواع مختلفی داره؟گیج شدن من فقط سر اینه که نمیدونم تو کجا برا هواساز از cav multi zone استفاده کنم و کجا cav singhe zone؟ و اگه برفرض از هرکدوم استفاده کنم چه جوری باید ورودیاشونو پرکنم/ممنون میشم کمک کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ سلام دوست عزیز فایل پیوست رو دانلود کنید. طراحی سیستم های رایج در ایران با نرم افزار کریر هستش. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ مهندس من اینو کلا بلدم . 2 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ مشکل من تو خود سیستم .انواع سیستما رو (کولر ابی. رادیاتور .یونیت هیتر.و........)بلدم تنها جایی که گیج میشم همین cav .جاوبشو یه جورایی پیداکردم مطمئن شدم میذارم 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ فکر میکنم تو این دو تا لینک بتونید جواب سوالتون رو پیدا کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده