رفتن به مطلب

lorena

نوع برخورد و مواجه شدنتون با دشمن احتمالی  

30 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. نوع برخورد و مواجه شدنتون با دشمن احتمالی

ارسال های توصیه شده

به نام خدا

دشمنی و دشمن کلمه هایی که شاید در طول روز زیاد به گوشتون خورده باشه

تو این تاپیک میخوام یکم روش زوم کنیم:ws3:

من تو همین مملکت خودمون هروز و هروز کلمه ی دشمن به گوشم میخوره و 2 نوع برخورد در مواجهه با این کلمه دیدم 1)دشمن کدومه بابا همش توهمه عقب افتادگیه!

2)دشمن دشمنه باید زد و خوردش کرد

حالا سوال من از شما اینه:

1)تعریف خودتون از دشمن و دشمنی چیه؟

2)اصلا دشمن دارید؟کوچیک و بزرگ فرق نمیکنه چه خودتون دشمن خودتون باشید تاهمسایتون تا اینکه کشور دیگه دشمنتون باشه؟داریم ؟دارید؟

3)اگه دلتون خواست شرحی بر آغاز این دشمنی بدید و اگر سرانجام داشته سر انجامش!

4)اگر تو نظر سنجی هر گزینه ای رو زدید دلیلتون رو براش بیان کنید...

سپاسگزارم

• Like 42
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 43
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

گوزینه 1! ولی وقتی دژمن شروع به دژمنی کرد گزینه 2 فعال میشه و مدارا فلان تعطیل :w16:

دژمن دژمنه دیگه تعریف نداره که، من اصلا دژمن ندارم مگه اینکه خلافش ثابت بشه:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

تو نظر سنجي هر دو رو قبول دارم 90 درصد اولي و 10 درصد دومي تعريف من از دشمني خطاب به خارج از كشورمونه كه در صورت محرز شدن گزينه دوم در غير اينصورت به خاطر منافع ملتمون بايد گزينه اول رو انتخاب كرد ولي اختلاف نظر هايي كه بين دوست - فاميل - هموطن و ... رو به عنوان دشمني تلقي نميكنم اصلا برام بي معني كه يكي بگه با فلاني دشمني دارم حتي اگه دوستم هم باشه اينو از عقب افتادگي ذهني اون ميدونم (همون توهم) بعضي وقتها پيش مياد كه با يكي سر موضوعي اختلاف نظر داشته باشيم ولي نبايد بزرگش كنيم و جايي تو زندگيمون براش باز كنيم و بعد به خاطر ضعف خودمون از طرف كينه به دل بگيرم و دشمني كنيم ولي گاهي وقتها مشكلاتي پيش مياد و اينقدر حاد هستن كه فقط گذشت زمان اونو حل ميكنه نظر كليم اينه كه به ضعف افراد برميگرده

• Like 3
لینک به دیدگاه

:icon_gol:

دشمن تراشی نکرده ام و دشمن تراشی برای مملکتم رو قبول ندارم....ابزار سیاسی و تبلیغاته!!!

خودمم سعی کرده ام آسه برم آسه بیام که دشمنی ایجاد نشه...

• Like 5
لینک به دیدگاه

این ور و اون ور دیوار درد ما هنوز همونه

آی شقایق ما جماعت دردمون از خودمونه

تو همه خاطره هامون حق دشمن مرده باده

حتی راه دشمنی رو هیچکی یادمون نداده

روزبه بمانی

• Like 5
لینک به دیدگاه
به نام خدا

1)تعریف خودتون از دشمن و دشمنی چیه؟

2)اصلا دشمن دارید؟کوچیک و بزرگ فرق نمیکنه چه خودتون دشمن خودتون باشید تاهمسایتون تا اینکه کشور دیگه دشمنتون باشه؟داریم ؟دارید؟

3)اگه دلتون خواست شرحی بر آغاز این دشمنی بدید و اگر سرانجام داشته سر انجامش!

4)اگر تو نظر سنجی هر گزینه ای رو زدید دلیلتون رو براش بیان کنید...

سپاسگزارم

درود:w000:

1-دشمن ضرر برسونه/دوست سود یا حداقل خنثی البته نه بریا همیشه

2-با توجه به تعریفم دشمن دارم/حالا به اون صورت بخواد تابلو کنه نه/

در مورد خودم:آره سیگار هست ولی هنوز خیلی منو اذیت نکرد که بخوام باهاش مبارزه کنم..

در مورد کشور:مطالعه تاریخی و سیاسی زیادی میخواد که اصلا وقت برای این کارا ندارم

3-دلم نمیخواد:whistles:

4-یک رو زدم/با دوستان مروت مگر اینکه بی وفایی کنه/با دشمن مدارا می کنم اگر کوتاه نیومد جوابش رو میدم کتک می زنم...

• Like 6
لینک به دیدگاه
گوزینه 1! ولی وقتی دژمن شروع به دژمنی کرد گزینه 2 فعال میشه و مدارا فلان تعطیل :w16:

دژمن دژمنه دیگه تعریف نداره که، من اصلا دژمن ندارم مگه اینکه خلافش ثابت بشه:banel_smiley_4:

تا حالا برات پیش نیومده که خلافش ثابت بشه؟احساس کنی یکی میخواد سر به تنت نباشه؟:w02:
لینک به دیدگاه
درود:w000:

1-دشمن ضرر برسونه/دوست سود یا حداقل خنثی البته نه بریا همیشه

2-با توجه به تعریفم دشمن دارم/حالا به اون صورت بخواد تابلو کنه نه/

در مورد خودم:آره سیگار هست ولی هنوز خیلی منو اذیت نکرد که بخوام باهاش مبارزه کنم..

در مورد کشور:مطالعه تاریخی و سیاسی زیادی میخواد که اصلا وقت برای این کارا ندارم

3-دلم نمیخواد:whistles:

4-یک رو زدم/با دوستان مروت مگر اینکه بی وفایی کنه/با دشمن مدارا می کنم اگر کوتاه نیومد جوابش رو میدم کتک می زنم...

اگه دشمنت خیلی قوی تر از تو بود چی؟مقابله به مثل نمیکنی؟:ws38:مثه خودش زیر زیرکی دشمنی نمی کنی جوری که رگ وریشه براش نمونه ؟

آخه میدونی که دشمنی آشکار همیشه لطمات کمتری از دشمنی پنهان میزنه

• Like 1
لینک به دیدگاه
دشمن کسیه که پشت خنجررررررررررر میزنه

کسیه که سر حرفش نمی مونه

کسیه که فقط خودشو میبینه تو زندگی

:hanghead:

همه ی اینا + کسی که میگه اینجوری به صلاحه و خودشو و کاراشو منطقی جلوه میده

• Like 1
لینک به دیدگاه
من تا الان گزینه ی 1 بودم :whistle:

اما از اونجایی که رشتم اقتصاد و تو دنیای سرمایه گذاری پا گذاشتم گزینه دووووووووووووووووووووووو :ws3:

چه جوری تو دنیای اقتصاد میشه دشمن رو خورد؟ توضیح میدی؟
لینک به دیدگاه
:icon_gol:

دشمن تراشی نکرده ام و دشمن تراشی برای مملکتم رو قبول ندارم....ابزار سیاسی و تبلیغاته!!!

خودمم سعی کرده ام آسه برم آسه بیام که دشمنی ایجاد نشه...

قبول دارم 99 درصد اوقات خود ما ورفتارامون باعث دشمن تراشی میشه مثه فخر فروشی مردم فخیم ایران عجیب مقابل این 1 مورد جبهه میگیرن و لی اینم باز جزو اون سری دشمنی های پنهانشون میذارن و تو واقعیت فقط تقیه میکنن قربون صدقه ی یارو هم میرن که تابلو نشه:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

گاهي وقتا تشخيص دوست و دشمن سخته مثلا ادمايي هستند كه از سر دوستي بهت نزديك ميشن و ابراز علاقه ميكنند همينطور ادمايي هم هستند كه از سر تنفر همون كار را ميكنند .

شايد بهترين راه حفظ فاصله ها باشه چون رفتار ادم ها را نميشه به راحتي تحليل كرد و فهميد كاري كه انجام دادن در نهايت نتيجه مثبتي داره يا منفي ..

ولي دركل عشق و علاقه به انسان هاي ديگه اگه تو ذات ادم باشه اگه فلسفه پيدا و ناپيداي زندگي هر انساني باشه خود به خود بر اساس اصول و قواعدي رفتار ميكنه حرف ميزنه نگاه و فكر و عمل ميكنه كه كمتر كسي را از خودش ناراحت كنه و اين ميشه مدارا

گزينه يك:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
تو نظر سنجي هر دو رو قبول دارم 90 درصد اولي و 10 درصد دومي تعريف من از دشمني خطاب به خارج از كشورمونه كه در صورت محرز شدن گزينه دوم در غير اينصورت به خاطر منافع ملتمون بايد گزينه اول رو انتخاب كرد ولي اختلاف نظر هايي كه بين دوست - فاميل - هموطن و ... رو به عنوان دشمني تلقي نميكنم اصلا برام بي معني كه يكي بگه با فلاني دشمني دارم حتي اگه دوستم هم باشه اينو از عقب افتادگي ذهني اون ميدونم (همون توهم) بعضي وقتها پيش مياد كه با يكي سر موضوعي اختلاف نظر داشته باشيم ولي نبايد بزرگش كنيم و جايي تو زندگيمون براش باز كنيم و بعد به خاطر ضعف خودمون از طرف كينه به دل بگيرم و دشمني كنيم ولي گاهي وقتها مشكلاتي پيش مياد و اينقدر حاد هستن كه فقط گذشت زمان اونو حل ميكنه نظر كليم اينه كه به ضعف افراد برميگرده

خب تاحالا برات محرز شده که ما دشمن خارجی داریم یا نه؟بعد سزاواره که همین دشمن خارجی رو مثلا با بمب اتمی بزنیم له و لوردش کنیم ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
گاهي وقتا تشخيص دوست و دشمن سخته مثلا ادمايي هستند كه از سر دوستي بهت نزديك ميشن و ابراز علاقه ميكنند همينطور ادمايي هم هستند كه از سر تنفر همون كار را ميكنند .

شايد بهترين راه حفظ فاصله ها باشه چون رفتار ادم ها را نميشه به راحتي تحليل كرد و فهميد كاري كه انجام دادن در نهايت نتيجه مثبتي داره يا منفي ..

ولي دركل عشق و علاقه به انسان هاي ديگه اگه تو ذات ادم باشه اگه فلسفه پيدا و ناپيداي زندگي هر انساني باشه خود به خود بر اساس اصول و قواعدي رفتار ميكنه حرف ميزنه نگاه و فكر و عمل ميكنه كه كمتر كسي را از خودش ناراحت كنه و اين ميشه مدارا

گزينه يك:w16:

درمورد دشمنی کشور ها باهم به نظرت جواب میده؟یعنی اگه سرمون به کار خودمون باشه و با کشوری کاری نداشته باشیم؟

پس چرا همه دنبال تقویت ارتش مملکتشونن؟:ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
درمورد دشمنی کشور ها باهم به نظرت جواب میده؟یعنی اگه سرمون به کار خودمون باشه و با کشوری کاری نداشته باشیم؟

پس چرا همه دنبال تقویت ارتش مملکتشونن؟:ws38:

براي افكار عمومي دنيا بعضي مسايل ثابت شده است تقريبا تو اين دوره از تاريخ ديگه مردم كشورهاي متمدن ميدونند دشمني جنگ و خون ريزي هيچ برنده اي نداره براي همين قدرت ها نميتونند به راحتي به هركشوري حمله كنند ميدونند منافع هر كشوري در گرو صلح و پيشرفت ديگر كشورها هم هست الان اروپايها تا جاي كه امكان داشته مرزبندي ها را برداشتند .

ارتش فقط براي مقاصد نظامي و دفاعي نيست نقويت ارتش مي تونه خيلي دلايل ديگه هم داشته باشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

نه خوشبختانه زیاد دشمن ندارم،کار خاصی نکردم که کسی بخواد دشمنم بشه.

به نظر من دشمن کسی هست که امنیت جانی و روانی تو به خطر بندازه.

من زیاد با چنین آدم هایی درگیر نمیشم،حس کنم کسی حالت روانی داره سریع ازش رد میشم.

اما دشمن جانی،معمولا بدون اختیار سراغت میاد.

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر من دوست و دشمن معنای مطلق نداره اونچیزی که وجود واقعی داره دوستی و دشمنی هست

تعریف دشمنی از نظر ایت الله هوتن هوتنی تبریزی:

وقتی دو موجود بر سر منابع محدودی باهم رقابت میکنند دست به اعمالی میزنن که دشمنی نام داره

مثلا دوتا بچه گربه که خواهر برادر هم هستند وقتی یه تیکه گوشت میفته وسط با هم رقابت میکنند تا یکیشون صاحب بشه و بخوره

اگر دشمنی تکرار بشه حالتی بوجود میاد که دیگه از قیافه طرف هم بدت میاد و هنگامی که شرایط از بین بره معمولا دشمن ها هم رو فراموش میکنند

تعریف دوستی از نظر همان عالم ربانی مدظله العالی:

وقتی دو موجود با هم اعملی رو انجام میدن که باعث رفع نیاز از هر دو آنها میشه دست به اعمالی میزنن که دوستی نام داره

مثلا همون دوتا بچه گربه برای رفع سر رفتگی حوصله شون با هم بازی میکنن که به هردو نفع میرسه

وقتی رابطه دوستی کم کم از حیث انتفاع بیفته دیگه دوستی معنا نداره

مثلا من یه زمانی بهترین دوستم فلانی بود الان مدتهاست که با اینکه هیچ ناراحتی از هم نداریم فقط بدلیل اینکه من از شهری که با هم بودیم مهاجرت کردم دیگه فقط هر از چندی تلفنی احوال همو میپرسیم و دیگه رابطه اونجوری نیست

• Like 2
لینک به دیدگاه

والا تا الان فقط یه دشمن داشتم که در ظاهر دوست بود و در خفا دشمن و من هم خیلی راحت باش برخورد میکرد و این روز بروز عصبی تر میشد و من خندون تر ولی در آخر اون متحمل ضرر سنگینی شد و بخاطر چشم و هم چشمی و شکست دادن من ورشکست شد و بعد از یک مدت به جرم حمل شیشه گرفتنش و تو زندانه

القصه همیشه و در همه حال دشمن هست حتی در خفا ولی عکس العمل ما خیلی مهم تره من روشم اینه با خونسردی طرف و نابود میکنم و در کمال خنده و ارامش:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...