peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام خدمت دوستان گرامیبا هر مشقت وسختی بود بالاخره شماره چهارم مجله خانواده هم رسیددر این شماره دوستان زیادی زحمت کشیدند از جمله partow گرامی که زحمت ویراستاری این نسخه به عهده ایشان بود...جا داره از تمام کسانی که برای تهیه مجله مطلب فرستادند تشکر کنم شخصاو امتیازاتی که بهشون وعده داده شده بود رو در اسرع وقت بهشون میدیم ویرایش جدیدی از مجله خانواده شماره چهارم DOWNLOAD برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 47 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ ایولا خسته نباشید به همگی 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ کارتون درسته داداش پیمان منم یه خسته نباشید به همشون میگم تالار یعنی خانواده...خانواده یعنی پیمان و دوستان..... 7 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ به به....باریکلا به دوستان فعال... 5 لینک به دیدگاه
mojhde.z 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ پیمان جان دست گلت درد نکنه واقعا مجله جالبی بود مطالبش واقعا عالی بود 5 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ تبریک میگم و همینطور خسته نباشیییییییییید واقعا اینکارا تو دنیای نت از خودگذشتگی میخواد 6 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام خدمت دوستان گرامیبا هر مشقت وسختی بود بالاخره شماره چهارم مجله خانواده هم رسیددر این شماره دوستان زیادی زحمت کشیدند از جمله partow گرامی که زحمت ویراستاری این نسخه به عهده ایشان بود...جا داره از تمام کسانی که برای تهیه مجله مطلب فرستادند تشکر کنم شخصاو امتیازاتی که بهشون وعده داده شده بود رو در اسرع وقت بهشون میدیم سلام پیمان عزیز خدا قوت!یه عالمه تشکر داداش گلم.من که حسابی طرفدار مجله هاتم.پیشنهاد هم می تونیم بدیم؟ 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ ممنون...............خسته نباشید 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ واااااااای :hapydancsmil: واقعا بهتون تبریک میگم کارتون فوق العاده است 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ هر شماره بهتر از شماره قبلی، واقعاً خسته نباشید 2 لینک به دیدگاه
shahramg 547 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ به به دستتون واقعا درد نکنه... من بخش 2 و 3 رو فکر کنم خوندم فقط 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ هر شماره بهتر از شماره قبلی، واقعاً خسته نباشید به به ..محمدآقا...ممنونم ...خجالتمون نده...نمیخوای بزنیش اون بالاهمه استفاده کنند؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ بسیار خوب ... دست گلتون درد نکنه ... ویراستاریش که عالیه ... سری بعدی بهترم میشه ... 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ بسیار خوب ... دست گلتون درد نکنه ... ویراستاریش که عالیه ... سری بعدی بهترم میشه ... خوبه ....ویراستار از کار خودش تعریف نکنه کی بکنه؟ هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه اما سوای از شوخی... دستمریزاد... محشر بود.... دست گلت درد نکنه 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ ایوللللل ، دست همگی درد نکنه هر شماره بهتر از شماره ی قبلی :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ سلام سپاس فراوان به خاطر اين مجله يه سوال: ميشه شرط ضمن عقد نباشه؟ ....چندتاشرط ضمن عقد تو ذهنم بود كه بعد خوندن مجله نظرم عوض شد....... گذاشتن شرط ضمن عقد اجباريه يااختياري؟ اگه اختياري هم پس نذاشته بشه بهتره 1 لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام ، پیمان جان دستت درد نکنه امیدوارم شماره های آینده هم برسه و این مجله 100 ساله بشه ! و اما صدف جان در پاسخ به سوال شما باید بگم : بله شرط عقد یک امر اجباری نیست یعنی نه در عقد ازدواج بلکه در هیچ عقد قرارداد دیگه ای شروط ضمن عقد اجباری نیستند و با توافق طرفین میشه شرط گذاشت . 2 لینک به دیدگاه
usef69 131 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ ممنون از زحماتت پیمان جان خیلی زحمت کشیدی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده