mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ من امتیازم 4 شد:icon_pf (34): اخیییییییییییییییییییییییی مطمئنی درست حساب کردی ؟ 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ من9 فک کنم یه جایی رو اشتباه کردم 4 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ من9 :w58:فک کنم یه جایی رو اشتباه کردم چطور مگه یعنی باید بیشتر میشدی ؟ 3 لینک به دیدگاه
mortaza_sakht 1109 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ 6 شدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ 6 شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به جمع نیمه خوشبخت ها خوش امدید 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ اگه واسم یه شارژ 1000 بخری میشی 12 هااااا باور کن 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ 10 عجیبه فکر نمی کردم جوابم این باشه امتیاز 12 – 9 : نسبت به دیگران شما انسان خوشبختی هستید. میان انتظاری که از زندگی دارید و آنچه از آن می گیرید تعادلی برقرار کرده اید. اشخاص با امتیاز بالا ، مانند شما ، از تعادل اجتماعی خوبی بهره مندند. شما از آن جهت مورد توجه دیگران قرار دارید که از سیاست "زندگی کن و بگذار زندگی کنند" پیروی می کنید. واقعا به این جمله آخر پایبندم 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ چطور مگه یعنی باید بیشتر میشدی ؟ نه آخه یه چن وختیه خیی این حس رو نداشتم 3 لینک به دیدگاه
mojhde.z 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ امتیاز من شد 12 هورااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
blue-sky 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ برا من شد 9 ! منو این همه خوشبختی محاله ! 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ منم 8 شدم!!! مهم اون حس رضایت از زندگیه که منم دارم والسلام!! 4 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ منم 8 شدم!!! مهم اون حس رضایت از زندگیه که منم دارم والسلام!! سُمی خوب 8 هم خوشبخته 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ امتیاز 12 – 9 : نسبت به دیگران شما انسان خوشبختی هستید. میان انتظاری که از زندگی دارید و آنچه از آن می گیرید تعادلی برقرار کرده اید. اشخاص با امتیاز بالا ، مانند شما ، از تعادل اجتماعی خوبی بهره مندند. شما از آن جهت مورد توجه دیگران قرار دارید که از سیاست "زندگی کن و بگذار زندگی کنند" پیروی می کنید. 11 شدم..... یعنی من خوشبختم...:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ من 5 شد!!!!!!!!!!! اما همیشه فکر میکنم خوشبختم!!!!!!!!!!!یعنی فکرررررررررر میکنم.... سوالاش ایراد داره!!! 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ من 5 شد!!!!!!!!!!!اما همیشه فکر میکنم خوشبختم!!!!!!!!!!!یعنی فکرررررررررر میکنم.... سوالاش ایراد داره!!! سؤال انحرافی گذاشتی محمد؟!!! میخوای جوون مردمو افسرده کنی؟!!! 2 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ اخیییییییییییییییییییییییی مطمئنی درست حساب کردی ؟ آره اتفاقا چنبار حساب کردم دیدم درسته 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ ول من همچنان با عدد 7 احساس خوشبختی دارما 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده