Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ پاشو برو شام درس کن من همینجوری پیش برم سؤ تغذیه میگیرم! وقتی آگاهی فوتمو دادن دستت میگی چرا یه شام واسه این دختره درس نکردم! اون موقع دیگه حسرت خوردن فایده نداره ها! اخه من شام هم درست کنم تو نخوای بخوری فرق نداره! سوتغذیه که هیچی میتونیم بفرستیمت سومالی!! خب یکم برس به خودت دختر لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ فکر کنم اهل آذربایجان و اون سمتا باشه... نوترون - ال رومن پسر ایرانی هم میتونه باشه از علیمک هم نباید غافل شد لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ فکر کنم اهل آذربایجان و اون سمتا باشه... نوترون - ال رومن پسر ایرانی هم میتونه باشه از علیمک هم نباید غافل شد بیچاره پسر ایرانی لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ بیچاره پسر ایرانی چرا بیچاره خوب برو از یه تاپیک یه مشت نام کاربری بیار ملت رو دعوت کن بیان ملت نظر بدن ای آدم زرنگ... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ چرا بیچاره ای آدم زرنگ... ای بابا جون سیبیل های ممد A رو قسم خوردم من که سیبیل های ممد a رو الکی قسم نمیخورم :vahidrk: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ پسر ایرانی:thk: نخیررررررررررررررر لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ نخیررررررررررررررر بدجور خودتیااااااااااااا... اول من گفتمت؟ لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ نخیررررررررررررررر عه...حالا این ابه کجاس؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ بدجور خودتیااااااااااااا... اول من گفتمت؟ نخییررررررررررررررررررررررررررررررر من نیستم عه...حالا این ابه کجاس؟ کی کجاس لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ نخییررررررررررررررررررررررررررررررر من نیستم بگو جون سیبیلای ممد من نیستم. پس کیه؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ هیچ تشخیص هویتی مثل تشخیص هویت خودم شلوخ و با صفا نیست. برم تو آلبومم یه گشتی بزنم چندتا دیگه عکس بدم به سپی بچه ها دلشون وا شه. لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ نخییررررررررررررررررررررررررررررررر من نیستم کی کجاس خودت//:ws38: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ بگو جون سیبیلای ممد من نیستم. پس کیه؟ جون سیبیل های ام عارف من نیستم م م م م لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ یا داوود تیتان یا میلاد... سپید چرا من رو دعوت نکردی.... الان میاد میگه تشکر نزده بودی... لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ یا داوود تیتان یا میلاد...سپید چرا من رو دعوت نکردی.... الان میاد میگه تشکر نزده بودی... جواب خودتو خودت میدی دیگه بقیه رو کی دعوت کرده؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ سپی راهنمایی جدید لطفا سرش تو کار خودشه...اما با دقت زیادی سرش تو کار خودشه فعالیتش بین الپروفایلی شده چند وقته لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده