رفتن به مطلب

اگه جای جنس مخالفت بودی چی کار می کردی؟

ماتینا

ارسال های توصیه شده

زیاد در بند مکان نباش!! نفس عمل مهمه :whistle::ws28:

یعنی تو مکان مهدیه تهران رو با مکان مصلی تهران و مکان کلبه درویشی، یکی میکنی؟ :ws38:

نفس عمل که چایی خوردن هست و چپ و راست ولکام رفتن و غیبت کردن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 59
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یعنی تو مکان مهدیه تهران رو با مکان مصلی تهران و مکان کلبه درویشی، یکی میکنی؟ :ws38:

نفس عمل که چایی خوردن هست و چپ و راست ولکام رفتن و غیبت کردن.

اره اره چایی :whistle:

تو هم که اصلا نگرفتی منظور از جای خالی چی بوده :whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اره اره چایی :whistle:

تو هم که اصلا نگرفتی منظور از جای خالی چی بوده :whistle:

درخت رو اره میکنند و الوار بیرون میکشند، اینکه میگی اره اره چایی، چگونه چای را اره میکنی بماند !!!

بکوش تا عظمت در نگاه تو باشد نه در آن چیزی که بدان مینگری.

مهم نگاه من به جای خالی بود، نه خود جای خالی.:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
درخت رو اره میکنند و الوار بیرون میکشند، اینکه میگی اره اره چایی، چگونه چای را اره میکنی بماند !!!

بکوش تا عظمت در نگاه تو باشد نه در آن چیزی که بدان مینگری.

مهم نگاه من به جای خالی بود، نه خود جای خالی.:ws38:

میشه خواهش کنم تریپ فلسفی برنداری؟:ws38: استدعا دارم واقعا :ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ای بابا من اگه پسر بودم همین الان مثل داداشم می رفتم بیرون قدم می زدم بدون اینکه به کسی بگم ولی نمی تونم چون اگه بیان ببینن نیستم :hanghead:

اگه پسر بودم با خیال راحت می رفتم خونه دوستم بدون اینکه ساعت رفت و برگشتنمو و علت رفتنمو توضیح بدم!

اگه پسر بودم خیلی راحت از افکار و احساساتم حرف می زدم بدون اینکه بهم چپ نگا کنن

اگه پسر بودم دوستامو جمع می کردم یه هفته می زدم مسافرت پوسیدم تو این خونه :w000:

اگه پسر بودم انتخاب رشته هر شهری که دلم می خواست رو انتخاب می کردم

اگه پسر بودم یه خورده اعتماد به نفسم بیشتر بود اینقد از همه چیز نمی ترسیدم :hanghead:

اگه پسر بودم اینقد این دخترارو اذیت نمی کردم اگه یه دختر دیدم با شاسی بزرگتر از خودش تو خیابونا بهش تیکه نمی نداختم

تو تاکسی اینقد دختر بدبختو اذیت نمی کردم!

دنبال هیچ دختری را نمی افتادم :w000:

به هیچ دختری شماره نمی دادم

با هیچ دختری هم هم گروه نمی شدم بیکاریا!

یه خورده از بابا مامانم حرف شنوی داشتم :banel_smiley_4:

چه پسری می شدم :ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

پسر بودم؟؟؟؟!!!!!!!!

خودکشی‌ می‌کردم!!!! ایی فک کن آدم پسر باشه...!!!!!!! چه جوری خودشونو تحمل می‌کنن؟!!

یکی‌ از قشنگترین موهبت‌هایه زندگی به من اینه که دخترم...

حالا جدای از اینا....;) تفاوت جنسیت فقط همون تفاوت جنسیته دیگه! جوری نیست که بگیم اگه دختر بودم می‌تونستم این کارارو بکنم اگه پسر بودم می‌تونستم... فقط چنتا استثنا داره!!!! دیگه اونقدری فرق تو فعالیت‌هاشون نیست...!

• Like 3
لینک به دیدگاه
اینکه فرهنگ کشورت میون دو جنس مخالف فرق میزارن ربطش به دین نده .....

نمیدونم چرا بدون اینکه درمورد چیزی فک کنیم با صادر کردن رای خودمون ربطش میدیم به چیزای دیگه.... :icon_razz:

دوست نداشتم وارد این مسئله بشم ولی حالا مجبورم بشم ،

حانیه جان اینا سوال هاییه که تو ذهن منه ، شما که میگید خدا میان مرد و زن فرقی نزاشته پس جواب سوال های منو بدید، شاید من دارم اشتباه میکنم، خیلیا هم بهم گفتن داری اشتباه میکنی ولی جواب سوال های منو ندادن!!!

من خودم مسلمون هستم دینم رو هم دوست دارم ، ولی واقعا تو بعضی از مسائل حق زن پایمال شده ، البته نه تنها اسلام تو اکثرا ادیان همینطوره!!!

درسته تو اسلام بر این تاکید شده که زن و مرد از نظر حقوق انسانی برابرن ولی از نظر جنس حقوقشون اینطور نیست ، مثلا یه مثال ساده میزنم ، چرا تو اسلام گفته شده هر مرد میتونه چند تا زن بگیره ؟؟

آخه مگه زن کالاست که باید اینطوری معامله ش کنن!!!!

چرا حق ارث پسر ، دو برابر دختره ؟؟؟ ( البته من زیاد با این مسئله کاری ندارم ، ولی سوال من اینه چرا واقعا باید اینطوری باشه ؟؟)

چرا خداوند حق طلاق را به زن نداده ولی به مرد داده؟؟؟؟

مرد می تونه هر زمانی که خواست زن خودشو طلاق بده و این طلاق اصلا ربطی به گرفتن مهریه نداره ممکنه در همون زمان مهریه شو بده و طلاقش بده .....

مرد می تونه بعد از عقد حتی یک لحظه بعد از عقد اراده کنه زنشو طلاق بده ولی زن نمی توانه هر زمانی که خواست طلاق بگیره

در واقع به غیر از سه یا چهار مورد که حق طلاق به زن داده شده اصولا حق طلاق با مرده.

کلا چرا خداوند پوشش رو برای زن قرار داد؟؟؟

میدونم همه جواب دادن که زن یه زیبایی هایی داره که باید از پوشش نامحرمان حفظ بشه ، و مردان رو تحریک نکنن...

من جوابی غیر از این میخوام کلا چرا باید اینطوری باشه؟؟؟

البته سوال هام خیلی زیادن که خیلی هاشون نمیشه اینجا مطرح کرد!!!! Cherna-O_o.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

اگه دختر بودم، دماغم رو عمل میکردم و کلی عمل های دیگه روی بقیه ی جاها انجام میدادم!! اونقدر خوشگل میکردم که شونصد تا خاطرخا داشته باشم و کلی واسشون کلاس بذارم! اگه دختر بودم میرفتم کلاس آیروبیک! انواع لاک های مختلف رو امتحان میکردم رو ناخونام! هرشب رمان میخوندم و گریه میکردم به حال شخصیت بیچاره ی رمان ها!! سیگار میکشیدم و سیگارم رژی میشد و آی کیف میداد!!!

نه بیخیال! همون پسر خوبه! از خودم بدم اومد!!!

لینک به دیدگاه

من اگه پسر بودم، از 18سالگی خونمون رو ترک میکردم و میرفتم پی زندگیم. الانم ضمن تحصیل کار میکردم و با دوست دخترم زندگی میکردم.

پ.ن: اسی فاطمه خانم خیلی مستعد به راه راست هدایت شدنه ها، نمیخوای به راه راست ارشادشون کنی؟ :ws3:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...