s.zarei 3090 ارسال شده در 7 تیر، 2012 من با اطمینان میگم که اینطور نیست و شما خیلی مهربون هستین... نه ديگه مهربوني نمونده ، نمي ذارن بمونه مهربوني رو به دارش ميكشن ، مصلوبش ميكنن ، هيچش ميكنن ، مي سوزونن ، پوچش ميكنن حتي يه نيم نگاه مهربوني نمي كنن من از عروسك قصه شبام نمي تونم دل بكنم آخه اين عروسك همدم زمزمه شبهاي دل شكسته منه آخه اين عروسك مرهم زخم هاي دل منه
coherent 58 ارسال شده در 8 تیر، 2012 میدونید من دوروزه دارم به این موضوع فکر میکنم ولی به نتیجه نرسیدم شاید خودرو شخصی رایانه شایدم پنجره اتاقم مهمترین چیز برام باشه ولی مطمئنم که تلفن همراهم نیست چون به جز استرس و مشکل چیزی برام نداره
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 8 تیر، 2012 میدونید من دوروزه دارم به این موضوع فکر میکنم ولی به نتیجه نرسیدم شاید خودرو شخصی رایانه شایدم پنجره اتاقم مهمترین چیز برام باشه ولی مطمئنم که تلفن همراهم نیست چون به جز استرس و مشکل چیزی برام نداره ممنون حالا شد.....
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 8 تیر، 2012 صندوقچه خاطرات نوجواني و جوانيم وصيت كردم وقتي مردم منو با اونا بسوزونن
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 8 تیر، 2012 صندوقچه خاطرات نوجواني و جوانيم وصيت كردم وقتي مردم منو با اونا بسوزونن دور از جونت عزیزم
finji 28 ارسال شده در 10 تیر، 2012 از کمد یادگاریام+گوشیم که 2دقیقم دوریش واسم سخته+ماشینم نمیخام بمیرم ترسناکه ارزو دارم هنوز
ارسال های توصیه شده