رفتن به مطلب

راه جدید باکلاس بودن در نواندیشان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

هوتن

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 85
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

.

.

.

.

.

.

مدت زیادیه که هر وقت میام تالار آزاد اون پایین فقط اسم خودمو یا یکی دوتای دیگه رو میبینم و کلی مهمان

بعد یهو یکی از راه اسمون میرسه و پست میزنه و زودی در میره

گویا اومدن در تالار آزاد بیکلاسیه ، عیبه ، عاره

یادش بخیر قدیما این پایین اسم 17-18 نفر نوشته میشد و یکی دوتا مهمان که واقعا مهمان بودن

بیا عزیزم رودربایستی نکن بزار اسمت اون پایین باشه هیچ ایرادی نداره شرکت در مباحث ازاد بصورت رسمی اگه هم دوست نداری بیای اینجوری هم نیا

:ws52:اتفاقا یکی از دغادغه منم بود. جالبه از 2 سال پیش همین جوری بوده تالار آزاد... بزنم به تخته دست نخورده انگار:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

جدیدا شدیددددد باکلاس شدن نصفه شب میان یه پست و سپاس میزنن فرار میکنن....

چراغ خاموش تشریف میارن یهو میبینی از کسی سپاس خوردی که آن نیست.:w58:

:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
چندوقته کلاً بچه ها به دلایل مختلف کلاس میذارن که بخوان پست بزنن تو انجمن که چندتاشو فهمیدم ایناس: :w02:

1- مشغله هام زیاده نمیرسم (حالا میری تو نخش 28 ساعت از 24 ساعت تو فیسبوک و وایبر و .... در حال گپ زدنه با همون دوستای انجمنش:ws3:)

2- از ما گذشته، جوونا هستن (لامصب اصلاً یه لحظه یاد خدابیامرز پدربزرگم میفتم :sigh: بعدشم احساس میکنم نکنه اینجا سایت کودکستانیاس و مثلاً فیسبوک سایت اساتید :whistle:)

3- وقتی بازنشسته میشی خوب نیست بخوای فعال بمونی و گاها حتی پست بزنی. (حتماً خدایی نکرده حرف در میارن ملت؟ :ws52: )

4- زیاد که آنلاین باشی خز میشی. باید حداقل حداقلش خودتو مخفی کنی (قانع کننده تر از این؟! :w58: )

5- بابا من الان کارشناسی ارشد شدما. اصلاً ارشدو چه به پست زدن و فعالیت کردن؟ وجهه خودشو که نباید پایین بیاره. به خصوص تدریسم که بخوام بکنم دانشجوهام میان می بینن دیگه بدتر (من هنوز تو حل این معادله موندم که کارشناسی ارشد که حالا بیشتر یاد گرفته چرا پست زدن و یاد دادن آموخته هاش واسش افت کلاس داره :ws38: )

و امثال اینا :banel_smiley_4:

من که هیچکدوم ازینا نیست:w000:

ولی خو انصافا اون که گفته خز میشیم،راست گفته:ws3:

ما تاپیک نمیزنیم ولی وقتی بزنیم هم انجمن رو میزنیم به هم:gnugghender:

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...