masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ باکلاس بودن؟ اع... این چه جورشه... من خودم زیاد نمیام تو مباحث گفتگوی ازاد شرکت کنم به علت اینه که.. یه مقدار چون اخلاقم تنده.. واینکه هیچ وقت لهن ادما در مجازی بودن مشخص نمیشه.. دل دوستانم شکسته میشه.. و نمیخوام با حرفام دیگه کسی ناراحت بشه.. چون درخانواده ام جدی بودن رو یاد گرفتم نه شوخ بودن و شوخی کردنو.. از همه دوستان عذرخواهی میکنم اگه دلشون رو شکستم به خدا من اصلا نه نیت چنین کاری رو داشتم و ندارم.. من دلیل نیومدنم اینه...حدودی با کمک دوستان. یه کم مکی زدم تو کار شوخی و خوشحال کردن و شاد شدن و لبخند زدنو.. خوب اینجا حداقل میشه.. ادم خودشو بسازه.. بااینکه دخترم.. خودم میدونم.. چقدر خشنم.ولی خوب دست خودم نیست دیگه.. مردساخته شدیم.. 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ باکلاس بودن؟اع... این چه جورشه... من خودم زیاد نمیام تو مباحث گفتگوی ازاد شرکت کنم به علت اینه که.. یه مقدار چون اخلاقم تنده.. واینکه هیچ وقت لهن ادما در مجازی بودن مشخص نمیشه.. دل دوستانم شکسته میشه.. و نمیخوام با حرفام دیگه کسی ناراحت بشه.. چون درخانواده ام جدی بودن رو یاد گرفتم نه شوخ بودن و شوخی کردنو.. از همه دوستان عذرخواهی میکنم اگه دلشون رو شکستم به خدا من اصلا نه نیت چنین کاری رو داشتم و ندارم.. من دلیل نیومدنم اینه...حدودی با کمک دوستان. یه کم مکی زدم تو کار شوخی و خوشحال کردن و شاد شدن و لبخند زدنو.. خوب اینجا حداقل میشه.. ادم خودشو بسازه.. بااینکه دخترم.. خودم میدونم.. چقدر خشنم.ولی خوب دست خودم نیست دیگه.. مردساخته شدیم.. دیگه اخلاقت اومده دستمون بیا بیا همین تالار ازاد هی با ما شوخی کن کم کم شوخ بودن میشه جزی از خودت:hapydancsmil: ولی بنظرم خشن نیستیافقط ناراحت میشی خیلی تند عنوان میکنی در صورتی که خیلی ناراحتیاتم به حق هست ولی اینقد تند میگی بازم خودت میشی مقصرایدم من اشتباه میکنم مهربونم هستی 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ .. . . . . مدت زیادیه که هر وقت میام تالار آزاد اون پایین فقط اسم خودمو یا یکی دوتای دیگه رو میبینم و کلی مهمان بعد یهو یکی از راه اسمون میرسه و پست میزنه و زودی در میره گویا اومدن در تالار آزاد بیکلاسیه ، عیبه ، عاره یادش بخیر قدیما این پایین اسم 17-18 نفر نوشته میشد و یکی دوتا مهمان که واقعا مهمان بودن بیا عزیزم رودربایستی نکن بزار اسمت اون پایین باشه هیچ ایرادی نداره شرکت در مباحث ازاد بصورت رسمی اگه هم دوست نداری بیای اینجوری هم نیا اوخی اقا هوتن گل گلاب یکی از بهترین دوستانم هر جا هستی شاو و سلامت باشی 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ دیگه اخلاقت اومده دستمون بیا بیا همین تالار ازاد هی با ما شوخی کن کم کم شوخ بودن میشه جزی از خودت:hapydancsmil: ولی بنظرم خشن نیستیافقط ناراحت میشی خیلی تند عنوان میکنی در صورتی که خیلی ناراحتیاتم به حق هست ولی اینقد تند میگی بازم خودت میشی مقصرایدم من اشتباه میکنم مهربونم هستی شمالطف داری چشم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ اوخی اقا هوتن گل گلابیکی از بهترین دوستانم هر جا هستی شاو و سلامت باشی مامن شقایق پروفتو باز نمیکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ مامن شقایق پروفتو باز نمیکنی؟ نه عزیزم اینجوری بسیار راحتم 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ نه عزیزم اینجوری بسیار راحتم اونجوری بیشتر خوش میگذره ها :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ چندوقته کلاً بچه ها به دلایل مختلف کلاس میذارن که بخوان پست بزنن تو انجمن که چندتاشو فهمیدم ایناس: 1- مشغله هام زیاده نمیرسم (حالا میری تو نخش 28 ساعت از 24 ساعت تو فیسبوک و وایبر و .... در حال گپ زدنه با همون دوستای انجمنش) 2- از ما گذشته، جوونا هستن (لامصب اصلاً یه لحظه یاد خدابیامرز پدربزرگم میفتم بعدشم احساس میکنم نکنه اینجا سایت کودکستانیاس و مثلاً فیسبوک سایت اساتید ) 3- وقتی بازنشسته میشی خوب نیست بخوای فعال بمونی و گاها حتی پست بزنی. (حتماً خدایی نکرده حرف در میارن ملت؟ ) 4- زیاد که آنلاین باشی خز میشی. باید حداقل حداقلش خودتو مخفی کنی (قانع کننده تر از این؟! ) 5- بابا من الان کارشناسی ارشد شدما. اصلاً ارشدو چه به پست زدن و فعالیت کردن؟ وجهه خودشو که نباید پایین بیاره. به خصوص تدریسم که بخوام بکنم دانشجوهام میان می بینن دیگه بدتر (من هنوز تو حل این معادله موندم که کارشناسی ارشد که حالا بیشتر یاد گرفته چرا پست زدن و یاد دادن آموخته هاش واسش افت کلاس داره ) و امثال اینا 11 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ چندوقته کلاً بچه ها به دلایل مختلف کلاس میذارن که بخوان پست بزنن تو انجمن که چندتاشو فهمیدم ایناس: 1- مشغله هام زیاده نمیرسم (حالا میری تو نخش 28 ساعت از 24 ساعت تو فیسبوک و وایبر و .... در حال گپ زدنه با همون دوستای انجمنش) 2- از ما گذشته، جوونا هستن (لامصب اصلاً یه لحظه یاد خدابیامرز پدربزرگم میفتم بعدشم احساس میکنم نکنه اینجا سایت کودکستانیاس و مثلاً فیسبوک سایت اساتید ) 3- وقتی بازنشسته میشی خوب نیست بخوای فعال بمونی و گاها حتی پست بزنی. (حتماً خدایی نکرده حرف در میارن ملت؟ ) 4- زیاد که آنلاین باشی خز میشی. باید حداقل حداقلش خودتو مخفی کنی (قانع کننده تر از این؟! ) 5- بابا من الان کارشناسی ارشد شدما. اصلاً ارشدو چه به پست زدن و فعالیت کردن؟ وجهه خودشو که نباید پایین بیاره. به خصوص تدریسم که بخوام بکنم دانشجوهام میان می بینن دیگه بدتر (من هنوز تو حل این معادله موندم که کارشناسی ارشد که حالا بیشتر یاد گرفته چرا پست زدن و یاد دادن آموخته هاش واسش افت کلاس داره ) و امثال اینا یعنی ایول داریاااااا. انقدر خندیدم که نگو.. خدا شادت کنه... بابا الان کارشناسی ارشدم خز شده کجای کاریددددد... 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ چندوقته کلاً بچه ها به دلایل مختلف کلاس میذارن که بخوان پست بزنن تو انجمن که چندتاشو فهمیدم ایناس: 1- مشغله هام زیاده نمیرسم (حالا میری تو نخش 28 ساعت از 24 ساعت تو فیسبوک و وایبر و .... در حال گپ زدنه با همون دوستای انجمنش) 2- از ما گذشته، جوونا هستن (لامصب اصلاً یه لحظه یاد خدابیامرز پدربزرگم میفتم بعدشم احساس میکنم نکنه اینجا سایت کودکستانیاس و مثلاً فیسبوک سایت اساتید ) 3- وقتی بازنشسته میشی خوب نیست بخوای فعال بمونی و گاها حتی پست بزنی. (حتماً خدایی نکرده حرف در میارن ملت؟ ) 4- زیاد که آنلاین باشی خز میشی. باید حداقل حداقلش خودتو مخفی کنی (قانع کننده تر از این؟! ) 5- بابا من الان کارشناسی ارشد شدما. اصلاً ارشدو چه به پست زدن و فعالیت کردن؟ وجهه خودشو که نباید پایین بیاره. به خصوص تدریسم که بخوام بکنم دانشجوهام میان می بینن دیگه بدتر (من هنوز تو حل این معادله موندم که کارشناسی ارشد که حالا بیشتر یاد گرفته چرا پست زدن و یاد دادن آموخته هاش واسش افت کلاس داره ) و امثال اینا دمت گرم یعنی با اوصاف اونا من دریای خزم نه خزر نه عیب نداره میمونم 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ دمت گرم یعنی با اوصاف اونا من دریای خزم نه خزر نه عیب نداره میمونم دریای خز 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ دمت گرم یعنی با اوصاف اونا من دریای خزم نه خزر نه عیب نداره میمونم نه بابا شما که کارت درسته. این واسه اون دسته ای بود که کلاس میذارن 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ نه بابا شما که کارت درسته. این واسه اون دسته ای بود که کلاس میذارن نه ایشالله بچه های من اینطوری نیستن دریای خز ساحل ندارد 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ من یه پیشنهاد بگم بیایم همه بچه های نواندیشان یه مدرسه بسازیم بنام مدرسه نواندیشان کلی هم کلاس داره نظرتون چیه؟ 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ نه ایشالله بچه های من اینطوری نیستندریای خز ساحل ندارد لطفتون بی کرانه.. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ من یه پیشنهاد بگم بیایم همه بچه های نواندیشان یه مدرسه بسازیم بنام مدرسه نواندیشان کلی هم کلاس داره نظرتون چیه؟ آفرین همون تاپیکه که گفتم یادش افتادم همین مدرسه نواندیشان بود http://www.noandishaan.com/forums/thread94116.html 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ آفرین همون تاپیکه که گفتم یادش افتادم همین مدرسه نواندیشان بود http://www.noandishaan.com/forums/thread94116.html مااینیم دیگه... 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ چندوقته کلاً بچه ها به دلایل مختلف کلاس میذارن که بخوان پست بزنن تو انجمن که چندتاشو فهمیدم ایناس: 1- مشغله هام زیاده نمیرسم (حالا میری تو نخش 28 ساعت از 24 ساعت تو فیسبوک و وایبر و .... در حال گپ زدنه با همون دوستای انجمنش) 2- از ما گذشته، جوونا هستن (لامصب اصلاً یه لحظه یاد خدابیامرز پدربزرگم میفتم بعدشم احساس میکنم نکنه اینجا سایت کودکستانیاس و مثلاً فیسبوک سایت اساتید ) 3- وقتی بازنشسته میشی خوب نیست بخوای فعال بمونی و گاها حتی پست بزنی. (حتماً خدایی نکرده حرف در میارن ملت؟ ) 4- زیاد که آنلاین باشی خز میشی. باید حداقل حداقلش خودتو مخفی کنی (قانع کننده تر از این؟! ) 5- بابا من الان کارشناسی ارشد شدما. اصلاً ارشدو چه به پست زدن و فعالیت کردن؟ وجهه خودشو که نباید پایین بیاره. به خصوص تدریسم که بخوام بکنم دانشجوهام میان می بینن دیگه بدتر (من هنوز تو حل این معادله موندم که کارشناسی ارشد که حالا بیشتر یاد گرفته چرا پست زدن و یاد دادن آموخته هاش واسش افت کلاس داره ) و امثال اینا عین حقیقته بسی مارا شاد فرمودید تازه اونایم که به زور میان تو یه مبحث یه جوری میان طوفانی تشعشعاتشم اونای که هستن میگیره دیگه بنده خداها نمیان. 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ آفرین همون تاپیکه که گفتم یادش افتادم همین مدرسه نواندیشان بود http://www.noandishaan.com/forums/thread94116.html همه جا تبلیغ تاپیکاتو کنااا 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ همه جا تبلیغ تاپیکاتو کنااا تاپیک شقایقه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده