DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین، ۱۳۹۱ نقل قول خب حالا تو این همه عشق و این همه عشااااااق داوود جان شما اهل کدومشی ؟؟؟؟ والا خودم نمیدونم باید طرف مقابلم بگه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین، ۱۳۹۱ DavOOd_TiTaN گفته است: والا خودم نمیدونم باید طرف مقابلم بگه عاشق کچل 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین، ۱۳۹۱ pesare irani گفته است: عاشق کچل مگه تو باید جواب بدی ؟ 1 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین، ۱۳۹۱ pesare irani گفته است: چیه panisa گفته است: با نی نیمون چیکار داری؟ من دارم روز شماری میکنم ببینمش تو نفرین میکنی؟ تو که عاشقش نیستی همون بهتر که دیرتر بیاد DavOOd_TiTaN گفته است: والا خودم نمیدونم باید طرف مقابلم بگه خوبرو ازش بپرس بیا و بوگو به ما 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین، ۱۳۹۱ نقل قول بسیاااااااااااااااااااااارهم خوب میباشد.شاید هرچی زورکیش خوب نباشه ولی این سربازی خیلی خووووووووووب میباشد هرچند زورکی آره دیگه اینجوریاست چند نفر به یه نفر حالا رفتی داداش دوقولوت رو هم آوردی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! باشه من همون عشق زورکی باشم به صلاحه صب کن تنها میای پیشم اون موقع من می دونم و شما 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین، ۱۳۹۱ maryam_bah گفته است: خوبرو ازش بپرس بیا و بوگو به ما هـــــــــی روزگار لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین، ۱۳۹۱ maryam_bah گفته است: تو که عاشقش نیستی همون بهتر که دیرتر بیاد من عاشقش نیستم؟؟؟ من که شب و روز بهش فکر میکنم! من که خواب و خوراکم شده اون! 1 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ فروردین، ۱۳۹۱ من از دسته اي هستم كه مهره داغي رو به قلبم زدام كه هيچوقت عاشق نشم 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ فروردین، ۱۳۹۱ مدتیه قلبم بهم میگه عشق بازی ممنوع!! لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ فروردین، ۱۳۹۱ شقایق... گفته است: از اونا که لج در میارن شقایق جان یوخده واضح تر بگو از کدوماااا لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ فروردین، ۱۳۹۱ من اون سه تا قلب کوچلوهااا اخریم .... اونا به چه معنااا هستن لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ فروردین، ۱۳۹۱ mamad kh گفته است: شقایق جان یوخده واضح تر بگو از کدوماااا مثلا طرف میگه دوسم داری؟ با تعجب تو چشاش نگاه میکنم میگم چرا تا حالا به این موضوع فکر نکردم !هر وقت وقت اضافه داشتم فکر میکنم! 1 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ فروردین، ۱۳۹۱ شقایق... گفته است: مثلا طرف میگه دوسم داری؟ با تعجب تو چشاش نگاه میکنم میگم چرا تا حالا به این موضوع فکر نکردم !هر وقت وقت اضافه داشتم فکر میکنم! :vahidrk: بابا خوب گناه دارههههههه بعد اگه یکی همین کارو با خودت بکنه خوبه لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ فروردین، ۱۳۹۱ منم که دیوونم ، نمیدونم عشق دیوونه ها چجوریه ؟ فکر کنم همیشه عاشق بودم از اول زندگیم لینک به دیدگاه
mojhde.z 345 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ فروردین، ۱۳۹۱ من عاشق عشق یواشکیم :4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ فروردین، ۱۳۹۱ maryam_bah گفته است: نخیرشممممممممم عشق تو میشه از نوع عشق به ایمانغصه نخور عزیز دلممممم تا چند وقته دیگه منم میشم عینههوو تو آره کلا من بچه با ایمانی هستم علوس شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ فروردین، ۱۳۹۱ خيلي وقته ك نميخوام بش فك كنم... چند صباحيست ك دگر دل ما دل نيست !!؟؟ !! ؟؟ !! لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ فروردین، ۱۳۹۱ maryam_bah گفته است: اولا که خونواده اینجا رفت و آمد میکنه داداش؛خوبیت نداره ؛بده تو اون زبونو:vahidrk: بعدشم عشق به پروااااااااز خیلیم خوبه:mpr:؛ولی هنوز درس عبرت نگرفتی مهردادی؟ نیییییییخوام میگن مردها بعد از طلاق زن اولشون ، از تجربیات زندگی اول استفاده می کنند واسه بهتر کردن زندگی دومشون و بعدش واسه زندگی سوم و .... الی آخر و همچنین افزوده اند که هر گل یه بویی داره لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ فروردین، ۱۳۹۱ bpcom گفته است: نیییییییخوام میگن مردها بعد از طلاق زن اولشون ، از تجربیات زندگی اول استفاده می کنند واسه بهتر کردن زندگی دومشون و بعدش واسه زندگی سوم و .... الی آخر و همچنین افزوده اند که هر گل یه بویی داره شما که کارت از اولی و دومی گذشته ه ه ه ه ه ه فکر کنم الان نزدیک n-1 باشی لینک به دیدگاه
h-m taheri 126 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ فروردین، ۱۳۹۱ maryam_bah گفته است: ببخشید دوستان نمیدونم چرا عکسه باز نمیشه. این لینک مستقیمشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بسمه تعالی عشق دو طرفه:w16: ومن ا...التوفیق:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده