peyman sadeghian 30245 ارسال شده در 5 تیر، 2012 من خودمم میتونم نظر بدم یا نه؟ داماد بی عرضه همیشه پای یک زن در میان است.... 11
mohammad.khoshnood 4710 سازنده ارسال شده در 5 تیر، 2012 من خودمم میتونم نظر بدم یا نه؟ داماد بی عرضه همیشه پای یک زن در میان است.... نه دیگه داداش شماااا جزو کسانی هستین که باید برنده رو انتخاب کنید نمیشه داداش شما اگه میشه یه زحمتی بکشین به محمد بگین یخورده ول خرجی کنه و برنده ما البته خواهشا یه جایزه بده بعد اگه میشه این لیسته دوستانتون هم دعوت کنید 6
mohammad.khoshnood 4710 سازنده ارسال شده در 5 تیر، 2012 camry اتومبیل خانواده ... زندگي كه با بي غيرتي اغاز ميشود وقتی مرد بودن فراموش میشه... زمانی که عروس پنچر گیر می شود مرد هم مردهای قدیم گربه کشی دم حجله وقتی عروس مردتر از دوماد باشهاووووووفففففف نمونه ی بارز زی زی.......... اوج ِ غیرت ِ یک مردددددددددد !!!!!! به این میگن: ضعیفه ! عشق,عروس پنچری بگیر,داماد کلافه بر وزن عشق , نان , موتور2000 .چپ چپ نگام نکنید ماشین عروسه پس خودش باید پنچرگیری کنهتا اینجا این تیترها در مسابقه شرکت کرده اند 9
peyman sadeghian 30245 ارسال شده در 5 تیر، 2012 نه دیگه داداش شماااا جزو کسانی هستین که باید برنده رو انتخاب کنید نمیشه داداش شما اگه میشه یه زحمتی بکشین به محمد بگین یخورده ول خرجی کنه و برنده ما البته خواهشا یه جایزه بده بعد اگه میشه این لیسته دوستانتون هم دعوت کنید اون امتیاز در اختیارات مدیریت همین تالاری هست که درش تاپیک رو زدید من نمیتونم این قضیه رو بخوام... واقعا اگه مسابقه بوده باید با مدیران تالار هماهنگ میکردید تا توسط خود مدیریا کسی که خود ایشون صلاح میدونستند در جای مناسبش زده بشه 6
Yekta.M 15459 ارسال شده در 6 تیر، 2012 من دو تا تیتر میگم... اگر میشه هر دوتاشو تو مسابقه شرکت بدید اگر نمیشه هم اولی در اولویت میباشد 1.جاده خوشبختی همیشه مسدوده 2.نمونه بارز برگ چغندر 9
pesare irani 41807 ارسال شده در 6 تیر، 2012 اه ه ه ه ه ه ه ه اگر پیکان بود الان سر خونه زندگیمون بودیم 8
mohammad.khoshnood 4710 سازنده ارسال شده در 6 تیر، 2012 camry اتومبیل خانواده ... عروس اخراجی جاده خوشبختی همیشه مسدوده نمونه بارز برگ چغندر اگر پیکان بود الان سر خونه زندگیمون بودیم زندگي كه با بي غيرتي اغاز ميشود آغاز زندگی ............... دختر ترشیده زندگی مشترک یعنی.... سالي كه نكوست از بهارش پيداست! زمانی که عروس پنچر گیر می شود مرد هم مردهای قدیم گربه کشی دم حجله وقتی عروس مردتر از دوماد باشه اووووووفففففف نمونه ی بارز زی زی.......... اوج ِ غیرت ِ یک مردددددددددد !!!!!! به این میگن: ضعیفه ! عشق,عروس پنچری بگیر,داماد کلافه بر وزن عشق , نان , موتور2000 . چپ چپ نگام نکنید ماشین عروسه پس خودش باید پنچرگیری کنه تا اینجا این تیترها در مسابقه شرکت کرده اند 8
pesare irani 41807 ارسال شده در 6 تیر، 2012 camry اتومبیل خانواده ...عروس اخراجی جاده خوشبختی همیشه مسدوده نمونه بارز برگ چغندر اگر پیکان بود الان سر خونه زندگیمون بودیم زندگي كه با بي غيرتي اغاز ميشود آغاز زندگی ............... دختر ترشیده زندگی مشترک یعنی.... سالي كه نكوست از بهارش پيداست! زمانی که عروس پنچر گیر می شود مرد هم مردهای قدیم گربه کشی دم حجله وقتی عروس مردتر از دوماد باشه اووووووفففففف نمونه ی بارز زی زی.......... اوج ِ غیرت ِ یک مردددددددددد !!!!!! به این میگن: ضعیفه ! عشق,عروس پنچری بگیر,داماد کلافه بر وزن عشق , نان , موتور2000 . چپ چپ نگام نکنید ماشین عروسه پس خودش باید پنچرگیری کنه تا اینجا این تیترها در مسابقه شرکت کرده اند پس تیتر من کووووووووووو :vahidrk: 5
mohammad.khoshnood 4710 سازنده ارسال شده در 6 تیر، 2012 پس تیتر من کووووووووووو :vahidrk: تیتر تو هم اضافه شده امید جان چرا میزنی 6
pesare irani 41807 ارسال شده در 6 تیر، 2012 تیتر تو هم اضافه شده امید جان چرا میزنی چون دوست دارم روح ام میزنم و در میرم میتونی بگیرم 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری