S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ تو این تاپیک فلش کارت های کاغذی از جاهای مختلف رو قرار می دم، می تونید پرینت بگیرید و استفاده کنید . 1- مجموعه 504 منبع سایت اپلی ابرود . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 15 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ فلش کارت مناسب جهت آزمون GRE (برای آزمون های دیگه پیشنهاد نمی کنم، کلمات خیلی سختی هستن.) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ مجموعه ترسناک 3200 لغت بارونز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ فلش کارت های لغات ضروری برای تافل essential words for toefl برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 16 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ این نسخه رو کم حجم کردم 47 کیلوبایت ه. ولی کامله . من خودم فارسیش رو ویرایش کردم. منبع نسبتا مناسبی برای آزمون GRE هست . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ مجموعه خوب برای ازمون gre ی 1100 لغت بارونز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ آقا برای سیستم عامل اندروید فلش کارت زبان سراغ نداری؟ 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ من هیچکدومو نتونستم دانلود کنم....دوباره رمزمو میخواد و باز نمیشه!!!! 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ من هیچکدومو نتونستم دانلود کنم....دوباره رمزمو میخواد و باز نمیشه!!!! ؟؟ چطور؟ پسورد ندارن هیچ کدوم ک ! آقا برای سیستم عامل اندروید فلش کارت زبان سراغ نداری؟ اینا فلش کارت کاغذی هست . ولی برا موبیال این لینک رو ببین. [h=3]دانلود منابع آزمون gre[/h] ی نرم افزار 4200 لغت هست. البته یکم غیر عادی هستن لغتاش. ولی نرم افزار خوبیه. کلا ته نداره 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ ؟؟چطور؟ پسورد ندارن هیچ کدوم ک ! درست شد...دانلود کردم....سپاسگزارم حالا مهم خوندنشه!!! 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان.من فلش کارتهای 504 رو همراه کتابش دارم. علاوه بر اینها واسه کنکور ارشد چی بدرد میخوره؟ reading چی بخونم؟؟ 1 کتابی میخوام که الکی وقتم هدر نشه.مفید باشهامتحانشم پس داده باشه. مرسی 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ فقط واسه ارشد می خواین ؟ خوب نمی دونم اونجا هم هست یا نه . ولی اقای قاسمی چندین کتاب مخصوص ارشد دارن دوست من با خوندن کتاب واژگان 1 و 2 ایشون 40 درصد ارشد زد . از این مدل من زیاد شنیدم از این کتاب. من شنیدم و البته خودم اطلاعی ندارم ک ازمون ارشد شبیه تافل هست از لحاظ ریدینگ، این رو هم بررسی کنید اگر این طوری باشه می تونید از منابع تافل هم استفاده کنید . 1 لینک به دیدگاه
creativ 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۴۰۲ من دانلود کردم باز نمیشه، برنامه خاصی باید نصب کنم؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۴۰۲ ۱۳ ساعت قبل، creativ گفته است: من دانلود کردم باز نمیشه، برنامه خاصی باید نصب کنم؟ فایل pdf هستن. کدومشون باز نشد؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده