S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ یک فایل نمونه که از سایت اپلی ابرود گرفتم. یکی از دوستان در همین سال 2012 این فایل رو تهیه کردن. امیدوارم مفید باشه . تاریخ ارسال پست ایشون February 27th, 2012 08:13 PM نقل قول پست ایشون دروداین فایل مجموعه کاملی از سوالات اخیر speaking هستش که چند ماهی میشه دارم جمع می کنم به نظر خودم فایل خیلی عالی شد و هیچ چیز رو از قلم ننداختم ( part 1 + cue card+ discussion+ سولات پر تکرار) کسایی که امتحان دارن می تونن فقط روی این سوالات کار کنن و نتیجش رو ببینن با توجه به قدیمی شدن سوالات ایروانی و رمضانی این فایل رو از دست ندین. دعا هم یادتون نره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده