رفتن به مطلب

فراخوان مسابقه:گاه نوشته های شخصی

Sepideh.mt

آیا با انتخاب یکی از نوشته ها توسط مدیر تالار موافقید؟  

20 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا با انتخاب یکی از نوشته ها توسط مدیر تالار موافقید؟

ارسال های توصیه شده

درود بر دوستان و نواندیشان عزیز

یه مسابقه ادبی دیگه...یه مسابقه بین گاهنوشته های شخصی کاربران

مسابقه به این صورته که دوستانی که در بخش گاهنوشته ها تاپیک دارن لینک یکی از نوشته هاشون رو که بیشتر از بقیه میپسندن و میخوان تو مسابقه بذارن رو برای سام (مدیر تالار ادبیات) به صورت خصوصی ارسال میکنن ( میدونم لینک بذاریم بازم مشخصه که کدوم نوشته برای کیه اما تا قبل از مسابقه لینکا خصوصی ارسال بشه)

***حتما بخونید: قوانین عمومی شرکت در مسابقات تالار ادبیات

قوانین خاص این مسابقه به این صورته:

1. نوشته ها محدودیت زمانی ندارند

2. نوشته ها باید نوشته شخصی خودتون باشه...لینک پست هایی که شعر و یا کپی نوشته از جایی هست مورد قبول نیست

3. تا ساعت 12 شب روز جمعه 25فروردین فرصت دارید لینک هارو بفرستید...روز شنبه 26 فروردین نظرسنجی برگزار میشه...و روز پنج شنبه 31 فروردین نتایج اعلام میشه

4. به سه نوشته برتر به ترتیب 150 ، 100 و 50 امتیاز داده میشود

***یه نظر سنجی هم تو همین تاپیک هست ...میخوایم نظرتون رو بدونیم که اگه موافق باشین یکی از نوشته ها به انتخاب مدیرتالار ادبیات انتخاب شه و بهش 200 امتیاز تعلق بگیره...اگر هم اکثریت مخالف باشن این بند اجرا نمیشه ***

با تشکر vfvutd1xb2wlx0yyg86l.gif

سام :با اجازه سپیده خانوم یک توضیح اضافه می کنمicon_redface.gif

در مورد انتخاب جداگانه مدیر تالار از میون نوشته ها توضیحاتی خدمتتون عرض کنم...

ما در پرپایی این مسابقه هدفمون این هست که دوستانمون با دیدن نوشته های دوستانشون ترغیب بشن به تاپیک های شخصی سر بزنن...و از نوشته های دوستانشون لذت برن..

با اینکه اسامی مشخص هست...ولی این مسابقه یک جور محک دوستان هست تا ببینیم...که عدالت رو رعایت می کنن یا نه...در نهایت باز تصمیم..تصمیم جمع هست...

برای همین یک انتخاب جداگانه برای مدیر تالار انتخاب شده که با مشورت با چند نفر از دوستان صاحب قلم انتخاب می شه...که ممکن هست همون نفر اول نظر سنجی باشه...و 200 امتیاز بااضافه ی یک مدال به ایشون تعلق می گیره...

با توجه به اینکه من معتقد هستم نظر کاربرها مهم هست...چون اون ها هستند که تالار رو سر پا نگه می دارند....این قسمت دوم یعنی انتخاب مدیر رو به نظر سنجی گذاشتیم....تا اگر موافق بودین...این حرکت انجام بشه...و اگر موافق نبودین که این حرکت انجام نمی شه.....icon_redface.gif

• Like 25
لینک به دیدگاه

1. نوشته ها باید مربوط به تاریخ 1 اسفند 1390 تا تاریخ 25 فروردین 1391 باشه ( تاریخ میلادیشم میشه: 20/2/2012 به بعد )

من این تیکه اش را اصلا نفهمیدم.

یعنی حداکثر تا 1 اسفند؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

من این تیکه اش را اصلا نفهمیدم.

یعنی حداکثر تا 1 اسفند؟

یعنی اینکه اون نوشته ای که میخوای لینکش رو بدی برای مسابقه مال اسفند یا فروردین باشه ... یعنی تو این 2ماه نوشته شده باشه...مثلا گاه نوشته ای که مال بهمن ماهه نباشه...تاریخ میلادیش رو هم گذاشتم چون بعد 1 ماه بالای پست نمیزنه مثلا 40 روز پیش...تاریخ میلادیش رو میزنه

این انتخاب توسط مدیر رو هم مخالفم.

این رو هم متوجه نشدم.

این رو خوده آقا مدیر میاد توضیح میده :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
یعنی اینکه اون نوشته ای که میخوای لینکش رو بدی برای مسابقه مال اسفند یا فروردین باشه ... یعنی تو این 2ماه نوشته شده باشه...مثلا گاه نوشته ای که مال بهمن ماهه نباشه...تاریخ میلادیش رو هم گذاشتم چون بعد 1 ماه بالای پست نمیزنه مثلا 40 روز پیش...تاریخ میلادیش رو میزنه

اینکه تاریخش خیلی کم میشه از 20 فوریه به اینطرف.

من کلا 3 تا نوشته ام شاملش میشه.

یک کم زمانشو تمدید میکردین. :hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اینکه تاریخش خیلی کم میشه از 20 فوریه به اینطرف.

من کلا 3 تا نوشته ام شاملش میشه.

یک کم زمانشو تمدید میکردین. :hanghead:

خب اگه بچه ها موافق باشن محدودیت زمانیش رو برمیداریم...یه پست از کل تاپیکشون رو بفرستن:ws37:

خوبه؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
این انتخاب توسط مدیر رو هم مخالفم.

این رو هم متوجه نشدم.

درود به احسان عزیز...

من توضیح دادم...حالا این دیگه به عهده ی کاربران هست..که موافقت کنن...یا مخالفت..که در هر دو مورد نظر کاربران اجرا می شه...

بالاخره تاثیر گذار خواهد بود...نام نویسنده...

و در جایی سابقه ی نویسنده در ذهن دوستان باعث می شه..که کمی احساسی رای بدن...

این رای مدیر تالار...با تامل و با مشورت و با دقت نظر در نوشته مشخص می شه...و سعی می شه از نظر زیبایی ادبی بیشتر مورد توجه باشه...البته با چند صاحب قلم هم مشورت می شه...

حال اینکه آیا این کار عملی بشه یا نه و یا دوستان اطمینان می کنند به بی طرف بودن این حرکت به عهده ی اکثریت دوستان هست.

اگر نظر جمع موافق بود....این حرکت انجام می شه..و اگر نه انجام نمی شه...:icon_redface:

• Like 8
لینک به دیدگاه
درود به احسان عزیز...

من توضیح دادم...حالا این دیگه به عهده ی کاربران هست..که موافقت کنن...یا مخالفت..که در هر دو مورد نظر کاربران اجرا می شه...

بالاخره تاثیر گذار خواهد بود...نام نویسنده...

و در جایی سابقه ی نویسنده در ذهن دوستان باعث می شه..که کمی احساسی رای بدن...

این رای مدیر تالار...با تامل و با مشورت و با دقت نظر در نوشته مشخص می شه...و سعی می شه از نظر زیبایی ادبی بیشتر مورد توجه باشه...البته با چند صاحب قلم هم مشورت می شه...

حال اینکه آیا این کار عملی بشه یا نه و یا دوستان اطمینان می کنند به بی طرف بودن این حرکت به عهده ی اکثریت دوستان هست.

اگر نظر جمع موافق بود....این حرکت انجام می شه..و اگر نه انجام نمی شه...:icon_redface:

راستش به نظر من این یک جورایی مثل نظارت شورای محترم نگهبان هست که چند نامزد رو انتخاب میکنند و میگن به همین ها رای بدین.

البته این نظر من هست.

ولی خوب طبق نظرسنجی اکثریت موافقند که انتخاب با یک شورا باشه، من هم تابع جمع. :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب اگه بچه ها موافق باشن محدودیت زمانیش رو برمیداریم...یه پست از کل تاپیکشون رو بفرستن:ws37:

خوبه؟

به نظرم همه چیز رو به جمع بسپارین بهتره، من تابع اکثریت هستم.

ولی چون هدف گاهنوشته هست تاریخش زیاد مهم نباشه بهتره، چون حرف دل زمان نمیشناسد. :ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
حب میشه بدون ذکر نام نویسنده فقط مطلبو گذاشت اینجوری بهتره به نظرمن :ws37:

خوب دوستان نویسنده به هر حال مطلع می شن....چون به هر حال نوشته رو خوندن و مشخص می شه....و تاثیر گذار هم می شه....

نظر شما رو هم در نظر می گیریم....:icon_redface::icon_gol:

درود

منم می گم محدودیت زمان نداشته باشه اینطوری بهتره ولی باز هر چی جمع و مدیر تالار بگن

خوب این مسئله هم که اعلام شد....و بدون محدودیت هست....:w16:

قرار مون از اول این بود که هر چی ما بگیم نباشه..نظر سنجی هم برای این گذاشته شده که هر چیکاربران بگن...ولی از لطف شما ممنونم:icon_redface::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
همین چند دقیقه پیش نگاهی به گاه نوشته های خودم انداختم... ولی کلا چیز جالبی توش ندیدم که بخوام بذارم برای مسابقه... :hanghead:

با دقت بیشتر نگاه کن :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...