مهندس مملکت 1409 ارسال شده در 25 شهریور، 2015 دومی پولی شده فری پیپرز هم دیتابیسش خیلی قدرتمند نیست 3
Thorin Oakenshield 417 ارسال شده در 24 آذر، 2015 سلام، با تشکر فراوان وقتی Phunter رو میخام اجرا کنم، یه اخطار بهم میده با این مضمون که: Warning There is something l must emphasize When searching proxies by using this software, it will bring heavy load to the net and may cause the net ....... و من دو تا گزینه دارم، God! let me out! & Iknow. Let me in و من گرینه خروج رو انتخاب میکنم.... آیا این چیزای گفته شده توی اخطار ، ممکنه که برام مشکل ساز بشه؟؟؟
مهندس مملکت 1409 ارسال شده در 23 دی، 2015 سلام، با تشکر فراوانوقتی Phunter رو میخام اجرا کنم، یه اخطار بهم میده با این مضمون که: Warning There is something l must emphasize When searching proxies by using this software, it will bring heavy load to the net and may cause the net ....... و من دو تا گزینه دارم، God! let me out! & Iknow. Let me in و من گرینه خروج رو انتخاب میکنم.... آیا این چیزای گفته شده توی اخطار ، ممکنه که برام مشکل ساز بشه؟؟؟ اخطار داره میگه وقتی آی پی های مورد نظرت رو میگرده ترافیک بسیار زیادی از اینترنتت رو مصرف میکنه 2
Thorin Oakenshield 417 ارسال شده در 23 دی، 2015 اخطار داره میگه وقتی آی پی های مورد نظرت رو میگرده ترافیک بسیار زیادی از اینترنتت رو مصرف میکنه سلام... معنی اخطار رو میفهمم... یه کمی از اخطار رو نوشتم، تا بگم که منظورم از اخطار فلان اخطار است... مثلن 2 چقدر جدی-ه... و اینکه چقدر میتونه مشکل آفرین باشه؟...
hghhgh 10 ارسال شده در 2 بهمن، 2015 درود لطفا این مقالات را در صورت امکان برایم بفرستید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
hghhgh 10 ارسال شده در 2 بهمن، 2015 درود لطفا این مقالات را در صورت امکان برایم بفرستید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باتشکر
maria90 10 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2017 سلام من تمام مراحلی که نوشتینو انجام دادم ولی سایت مقاله ها رو باز نمیکنه یا ارور میاد یا سایت دانشگاهو باز میکنه
profildon 10 ارسال شده در 3 فروردین، 2018 سلام الان من این لینک profill.ir رو که اینجا نوشتم بک لینک حساب میشه؟
ارسال های توصیه شده