M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ تعطیلات هم تموم شد و خوابگاهی های عزیز باز به محل اسکان موقت خوشون بر میگردن....باز هم سوالات تکراری و پاسخ های تکراری تر از اون هر شب مطرح میشه. 1-کی دمپایی دستشویی رو خیس کرده؟ 2-چشات در نیومد پای این کامپیوتر کوفتی؟ 3-کی غذای منو خرده؟ 4-کی لامپ رو روشن کرده؟ ... نمونه سوالات خوابگاه شما چیه؟ [h=6][/h] 22 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ مریم حالا یادم بیاد می یام الان فقط این یادمه اسم فلان کارمند دانشگاه چیه ؟می خوام درموردش فال ورق بگیرم قهوه می خوری؟برام فال می گیری؟ کی میری خونتون؟ داداشت خوبه؟ 15 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ نوبت کیه ژتونارو ببره شام امشبو بگیره ادم با 4 تا کتاب خوندن آدم نمیشه پاشو برو ظرفا رو بشور میخوایم غذا درست کنیم قارچ میزنه هر وقت نوبت توئه 12 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ غير از سوالات بنيادي كه گاهي توي خوابگاه مطرح ميشه و سااااااااااااااعت ها ميشينيم در موردش حرف ميزنيم اينا الآن به نظرم ميرسن: *نوبت جاروي كي بوده؟ هاااااا؟؟؟ *باز كي كفشا رو مرتب كرده؟ كفش من كوووو؟ *-كي فردا صبح زود بيدار ميشه منو بيدار كنه؟ -ساعت چند ميخواي بيدار شي؟ - 10 اينا *- كي گرسنهس؟ (ساعت 2 بامداد) (همه با هم): من - چيزي داريم بخوريم؟ - چيزه. شبه بريم بخوابيم بهتره! * اين چايي مال كـِيه؟ * صبحونهها رو رزرو كردي؟ * كسي ميدونه من امروز كلاس دارم يا نه؟ پ.ن: چرا ما فال نداشتيم پس؟ 13 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ خوابگاه یعنی فال و ورق و قهوه : ) 7 لینک به دیدگاه
sara-ah 240 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ خوابگاه یعنی فال و ورق و قهوه : ) 1چیز دیگه هم اضاف کن اونم حرکات موزون 9 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ تلوزیون مسابقه فوتبال ساعت چند پخش میکنه ؟ فیلم جدید کی داره بزاریم امشب دور هم حالشو ببریم ...؟ پاشو برو حموم بوی گندت همه اتاقو گرفته ...!!! امشب میخوام کنسرو ماهی رو بزارم رو اتیش اجاق گار تا منفجر بشه کلی بخندیم !!! کی توی چای ساز تخم مرغ آب پز کرده ؟ بازم هست باید یادم بیاد ... 10 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ اتاق كي بريم پلي استيشن ؟ 9 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ ما از این سوالا نمی پرسیم فقط هر چند ماه یه بار این سوال پیش میاد کی اتاقو تمیز کرده؟ 9 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ خوابگاه یعنی فال و ورق و قهوه : ) ما یه کارای دیگه هم می کردیم 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ چه خوابگاهای مجهزی دارید دمپایی برای دستشویی صبحونه نهار شام 1 لینک به دیدگاه
sara-ah 240 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ توی خوابگاه ما سوالات که زیاد بودیادش بخیر کی میره بیرون بستنی بخره؟ کی چای میخوره؟ کدوم ورپریده ماهی تابه نشسته؟ چکار کنیم حوصله امون سر رفت؟ بزنیم و برقصیم؟ 4 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ منکه خوابگاه نبودم ولی سوالات ِ بچه های خوابگاه از من: ساعت 10 شب , زنگ میزنی به مسئول خوابگاه بگی من خونه ی شما بودم تا حالا پول داری؟ قرض بدی. بابام تا اخر هفته برام پول میفرسته , جبران میکنم cdشاد چی داری؟ فردا شب تولد داریم در خوابگاه بلوتوست رو روشن کن فیلم دیشب بچه های خوابگاه رو برات بفرستم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ قاشق چنگال من دست کیه؟ ظرف من رو کی برداشته غذا درست کرده،نشسته؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده