~ Reza ~ 418 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ رضا جان این 0.623 واحدش چیه کیلو ؟؟ یه ضریبه....واحد نداره 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ یه ضریبه....واحد نداره یه کم بیشتر توضیح میدی چطوریه من دنبال یه همچین چیزی بودم م م م خدا رسوندد 2 لینک به دیدگاه
~ Reza ~ 418 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ یه کم بیشتر توضیح میدی چطوریه من دنبال یه همچین چیزی بودم م م م خدا رسوندد ببین طبق این مثال:COSФ1=0.69و COSФ2=0.92 از روی جدول k=0.623 یه شبکه داریم با ضریب قدرت 0.69 و میخوایم اینو به 0.92 ارتقا بدیم و اصلاح کنیم. توان حقیقی شبکه هم که مشخصه و ثابت . از روی جدول محل تلاقی ضرایب قدرت رو پیدا میکنیم که k نامگذاری کردیم. حاصلضرب k و توان حقیقی p مقدار کیلووار خازن مورد نیاز مارو میده. 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ با اجازه من یع عکس میزارم اگر گفتید این چه وسیله ای هستش دل و روده اش رو ریختیم بیرون 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ power supply? بهلهههههههههههه اون کلیدش رو برو بچ زدن شکوندن :icon_pf (34): کل لاله زار و بالا و پایین کردن ن ن نتونستن گیر بیارنش :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ با اجازه من یع عکس میزارم اگر گفتید این چه وسیله ای هستش دل و روده اش رو ریختیم بیرون کلید اتوماتیک نیس... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ کلید اتوماتیک نیس... مهدی جان ساعت خواب حداقل پست های بالا رو هم میدیدی این کجاش به کلید اتوماتیک میخوره لینک به دیدگاه
~ Reza ~ 418 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ بهلهههههههههههه اون کلیدش رو برو بچ زدن شکوندن :icon_pf (34): کل لاله زار و بالا و پایین کردن ن ن نتونستن گیر بیارنش :icon_pf (34): ماله دانشگاه بود عب نداره این همه شهریه میگیرن این به اون در 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ ماله دانشگاه بود عب نداره این همه شهریه میگیرن این به اون در نه بابا برا سر کار بوددددددددددددددددددد دانشگاه 235 هزار تومان برا دانشجووووووو وسیله میخره سه تا از کلید های ON و OFF از سه تا پاور ساپلای رو شکستن معلوم هم نیست کی شکسته ه هه 1 لینک به دیدگاه
~ Reza ~ 418 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ نه بابا برا سر کار بوددددددددددددددددددد دانشگاه 235 هزار تومان برا دانشجووووووو وسیله میخره سه تا از کلید های ON و OFF از سه تا پاور ساپلای رو شکستن معلوم هم نیست کی شکسته ه هه معلومه که خودت شکستیش داری طبیعی میکنی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ معلومه که خودت شکستیش داری طبیعی میکنی نه بابا قبل از این که من وارد تابلو سازی بشم شکسته بود برو بچ هم میدونستن اما صداش رو در نمی اوردن تا این که سرپرسته اومد گفت میخوان تابلو ها رو تست کنن برو بچ هم گفتن سر پرست :whistles: کلید ها شکسته اونم گفت ...................................................:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ براي اينكه باز تاپيك نخوابه عكس بعدي رو گذاشتم ...؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ براي اينكه باز تاپيك نخوابه عكس بعدي رو گذاشتم ...؟؟؟ فک کنم میگر باشه... 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ فک کنم میگر باشه... ارعععععععععععععععععععع منم امروز برا اولین بار دیدم میگر روووووووووووووو مدیر فنیه گیر داده بود بود موتور سوخته باید میگر بزنید 5 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ افرين درسته ...ميگر ميگر وسيله اي است براي اندازه گيري مقاومت هاي بسيار بزرگ ، معمولاً 5000 مگا اهم . در بعضی از این نوع دستگاهها ، ولتاژ اندازه گیری به 10kv نیز می رسد ولتاژ معمول این نوع دستگاههای اندازه گیری ، بین 100 ولت تا 10 کیلو ولت است . دوستان اگه اطلاعات ديگه اي در مورد ميگر دارن بفرماييد تا بيشتر بدونيم 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ اینم از عکس بعدی... 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ دور سنجه؟/ دور رو میسنجه ولی اسمش یه چیز دیگس... 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ اینم از عکس بعدی... تاکومتر برای سنجش سرعت دوران و سرعت حرکت به کارمیره 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده