pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ نهههههههههههههههه قطعه روي برد انتخابات داره تموم ميشه ها دقت كن اصلا من از الکترونیک بدم میاد 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ میکروکنترلر pic هست و احتمالا یک مبدل rs232 هست. 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ یه پروگرامر که توسط پورت سریال به کامپیوتر وصل میشه .............. 4 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ بله درسته يه پروگرامر ميكروكنترلر هاي pic هست ... در مورد توضيحش هم بايد بگم كه ميكروكنترلر ها قابل برنامه ريزي شدن هستن . برنامه اي كه بايد توسط ميكرو اجرا بشه اول بايد به زبان ماشين تبديل بشه و بعد در حافظه ميكرو ذخيره بشه این برنامه ها بسته به نوع میکروکنترلری که استفاده می کنیم میتونه در کامپایلرهای مختلفی نوشته بشه . کامپایلر برنامه را پس از رفع عیب، کامپایل یا اصطلاحاً به زبان ماشین ترجمه ميكنه و یک فایل از برنامه که به زبان ماشین یا همان صفر و یک هست به ما تحویل میده دستورات این فایل به وسيله يك نرم افزار برنامه ريزي كننده يا همون پروگرامر وارد حافظه ميكرو ميشن . 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ الان نوبت ادمین گرامی هست که عکس بذاره 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ الان نوبت ادمین گرامی هست که عکس بذاره ادمین گرامی الان یه سنسور میزاره 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ نمیدونم شاید اینو قبلا گذاشته باشین 4 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ نمیدونم شاید اینو قبلا گذاشته باشین نه فكر كنم جديد باشه 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ نه فكر كنم جديد باشه خب پس دوستان بفرمائید منتظریم 1 لینک به دیدگاه
~ Reza ~ 418 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ Pull Rope Emergency Stop Switch Type HEN اینجوری که متوجه شدم یه سوییچه برای توقف خط تولید(نوار نقاله)مرغداری...... ای پی شصت و پنجه(خسته نباشم)ساخت المان درسته؟ 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ شیر برقیه فک نکنم شیر برقی باشه امید جون... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ فک نکنم شیر برقی باشه امید جون... چرااا لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ Pull Rope Emergency Stop Switch Type HEN اینجوری که متوجه شدم یه سوییچه برای توقف خط تولید(نوار نقاله)مرغداری...... ای پی شصت و پنجه(خسته نباشم)ساخت المان درسته؟ رضا جان درست گفتند. و نقشه ای هم که گذاشتند خیلی خوبه. یک pull rope switch هست 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ دوستان لطفا وقتی متوجه شدین که حدستون درست هست عکس بعدی رو خودتون بگذارید الان منتظریم آقا رضا عکس بذاره 5 لینک به دیدگاه
~ Reza ~ 418 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ ببخشید من نبودم.....خودتون عکس میذاشتید تاپیک نخوابه خب این عکس از پارامتراش میشه حدس زد در چه موردیه.....طرز استفاده از این جدولو بگید 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ فکر کنم مربوط به بدست آوردن ضریب قدرت موتور برق باشه یا یه همچین چیزی 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ والا چی بگم م م م فکر نکنم کسی بلد باشه ه 2 لینک به دیدگاه
~ Reza ~ 418 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ با دانستن ضریب توان شبکه (COSФ) و توان نصب شده روی شبکه (P) و با استفاده از این جدول می توان خازن مورد نیاز را محاسبه کرد. محل تلاقی سطر مربوط به ضریب توان شبکه (COSФ) و ستون مربوط به ضریب توان مورد نیاز (COSФ2) ضریب K را بدست می دهد. خازن مورد نیاز از رابطه Фc=k×P محاسبه می شود. به عنوان مثال: COSФ1=0.69و COSФ2=0.92 از روی جدول k=0.623 بدست می آید. 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ رضا جان این 0.623 واحدش چیه کیلو ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده