pesare irani 41805 ارسال شده در 10 مهر، 2012 نهههههههههههههههه قطعه روي برد انتخابات داره تموم ميشه ها دقت كن اصلا من از الکترونیک بدم میاد 1
آریوبرزن 13988 مالک ارسال شده در 10 مهر، 2012 یه پروگرامر که توسط پورت سریال به کامپیوتر وصل میشه .............. 4
Sh.92 3961 ارسال شده در 11 مهر، 2012 بله درسته يه پروگرامر ميكروكنترلر هاي pic هست ... در مورد توضيحش هم بايد بگم كه ميكروكنترلر ها قابل برنامه ريزي شدن هستن . برنامه اي كه بايد توسط ميكرو اجرا بشه اول بايد به زبان ماشين تبديل بشه و بعد در حافظه ميكرو ذخيره بشه این برنامه ها بسته به نوع میکروکنترلری که استفاده می کنیم میتونه در کامپایلرهای مختلفی نوشته بشه . کامپایلر برنامه را پس از رفع عیب، کامپایل یا اصطلاحاً به زبان ماشین ترجمه ميكنه و یک فایل از برنامه که به زبان ماشین یا همان صفر و یک هست به ما تحویل میده دستورات این فایل به وسيله يك نرم افزار برنامه ريزي كننده يا همون پروگرامر وارد حافظه ميكرو ميشن . 6
pesare irani 41805 ارسال شده در 12 مهر، 2012 الان نوبت ادمین گرامی هست که عکس بذاره ادمین گرامی الان یه سنسور میزاره 2
~ Reza ~ 418 ارسال شده در 13 مهر، 2012 Pull Rope Emergency Stop Switch Type HEN اینجوری که متوجه شدم یه سوییچه برای توقف خط تولید(نوار نقاله)مرغداری...... ای پی شصت و پنجه(خسته نباشم)ساخت المان درسته؟ 4
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 14 مهر، 2012 Pull Rope Emergency Stop Switch Type HEN اینجوری که متوجه شدم یه سوییچه برای توقف خط تولید(نوار نقاله)مرغداری...... ای پی شصت و پنجه(خسته نباشم)ساخت المان درسته؟ رضا جان درست گفتند. و نقشه ای هم که گذاشتند خیلی خوبه. یک pull rope switch هست 4
سمندون 19437 ارسال شده در 14 مهر، 2012 دوستان لطفا وقتی متوجه شدین که حدستون درست هست عکس بعدی رو خودتون بگذارید الان منتظریم آقا رضا عکس بذاره 5
~ Reza ~ 418 ارسال شده در 24 مهر، 2012 ببخشید من نبودم.....خودتون عکس میذاشتید تاپیک نخوابه خب این عکس از پارامتراش میشه حدس زد در چه موردیه.....طرز استفاده از این جدولو بگید 5
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 24 مهر، 2012 فکر کنم مربوط به بدست آوردن ضریب قدرت موتور برق باشه یا یه همچین چیزی 3
~ Reza ~ 418 ارسال شده در 28 مهر، 2012 با دانستن ضریب توان شبکه (COSФ) و توان نصب شده روی شبکه (P) و با استفاده از این جدول می توان خازن مورد نیاز را محاسبه کرد. محل تلاقی سطر مربوط به ضریب توان شبکه (COSФ) و ستون مربوط به ضریب توان مورد نیاز (COSФ2) ضریب K را بدست می دهد. خازن مورد نیاز از رابطه Фc=k×P محاسبه می شود. به عنوان مثال: COSФ1=0.69و COSФ2=0.92 از روی جدول k=0.623 بدست می آید. 5
ارسال های توصیه شده