Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 27 آذر، 2014 گفتی 4تا ال ای دی ،مقایسه کننده اینا توش بکار بردی؟مثل محافظ وسایل الکترونیکی 1
Abbas.H 15131 ارسال شده در 27 آذر، 2014 گفتی 4تا ال ای دی ،مقایسه کننده اینا توش بکار بردی؟مثل محافظ وسایل الکترونیکی دقیقا زدی تو خال یه آیسی LM324 گذاشتم. با یه رله ... تو ورودیشم یکسو کننده گذاشتم و این دردسرا 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 27 آذر، 2014 دقیقا زدی تو خال یه آیسی LM324 گذاشتم. با یه رله ... تو ورودیشم یکسو کننده گذاشتم و این دردسرا غیر از این نمیتونس باشه تکنولوژیت خب چ کاریه اون رگولاتور بدبخت واست فیکس میکنه دیگه یجورایی خودش محافظه ، زیر اون ولتاژ که فیکس میکنه رو که تثبیت نمیکنه بالاترم باشه رگولاتورها تاچندین برابر تحمل میکنن .....نهایتش اینه یه دیودی چیزی واسه حفاظت تو خروجی میذاشتی بهتر نبود حتما باید پیچیده اش کنی کسی سر در نیاره 1
Abbas.H 15131 ارسال شده در 27 آذر، 2014 غیر از این نمیتونس باشه تکنولوژیت خب چ کاریه اون رگولاتور بدبخت واست فیکس میکنه دیگه یجورایی خودش محافظه ، زیر اون ولتاژ که فیکس میکنه رو که تثبیت نمیکنه بالاترم باشه رگولاتورها تاچندین برابر تحمل میکنن .....نهایتش اینه یه دیودی چیزی واسه حفاظت تو خروجی میذاشتی بهتر نیود بزار عکسشو بزارم برات حال کن 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 27 آذر، 2014 بزار عکسشو بزارم برات حال کن هرچی ساده تر= مفید تر ...عیب یابی= راحت تر =راندمان بالاتر دیگه وقت نکردم مثل تو بمبش کنم با اونهمه قطعه الان سر یه پروژه ام وقت این تشکیلاتشو ندارم جواب عکس منم بگو بعد درباره اش بیشتر بحرفیم :vahidrk: 1
Abbas.H 15131 ارسال شده در 27 آذر، 2014 هرچی ساده تر= مفید تر ...عیب یابی= راحت تر =راندمان بالاتر دیگه وقت نکردم مثل تو بمبش کنم با اونهمه قطعه الان سر یه پروژه ام وقت این تشکیلاتشو ندارم جواب عسک منم بگو بعد درباره اش بیشتر بحرفیم :vahidrk: من واسه درس الترونیک 2 بود فک کنم اینو بستم نمره بگیرم تازه پی سی بیش رو هم اختصاصی زدم 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 27 آذر، 2014 من واسه درس الترونیک 2 بود فک کنم اینو بستم نمره بگیرم تازه پی سی بیش رو هم اختصاصی زدم مرسی پسر تشکیلات اتمی را انداختی خدایی الان یه مقاومتش بسوزه چیکار میکنی 1
Abbas.H 15131 ارسال شده در 27 آذر، 2014 مرسی پسر تشکیلات اتمی را انداختی خدایی الان یه مقاومتش بسوزه چیکار میکنی با هویه 40 وات replacesh میکنم 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 27 آذر، 2014 با هویه 40 وات replacesh میکنم نه چطور تشخیص میدی کدومشه 1
Abbas.H 15131 ارسال شده در 27 آذر، 2014 نه چطور تشخیص میدی کدومشه آهان از اون لحاظ خب اول با تست اتصال کوتاه و مدار باز ولتمتر پیداش میکنم بعد replacesh میکنم 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 27 آذر، 2014 آهان از اون لحاظ خب اول با تست اتصال کوتاه و مدار باز ولتمتر پیداش میکنم بعد replacesh میکنم آورین آورین واسه همین میگم قطعه کمتر دردسر کمتر مثل من مفید کار کن هزینه هم کمتر 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 27 آذر، 2014 آورین آورین واسه همین میگم قطعه کمتر دردسر کمتر مثل من مفید کار کن هزینه هم کمتر داداش مدار من تا 350 ولت کشش داره عوضش 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 27 آذر، 2014 داداش مدار من تا 350 ولت کشش داره عوضش داداش من به بروبچ نیروگاه سپردم ولتاژو رو 220 فیکس کنن که دردسر نشه راستی من ترانسمو از محافظ یخچال تغذیه میکنم خودش 3وضعیتیه 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 27 آذر، 2014 داداش من به بروبچ نیروگاه سپردم ولتاژو رو 220 فیکس کنن که دردسر نشه راستی من ترانسمو از محافظ یخچال تغذیه میکنم خودش 3وضعیتیه میگم حالا جدی میشه اینو تولید انبود کرد داد بیرون ؟؟؟ داداش تابلو میشه ملت شکایت میکنن 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 27 آذر، 2014 میگم حالا جدی میشه اینو تولید انبود کرد داد بیرون ؟؟؟ داداش تابلو میشه ملت شکایت میکنن والله بسته به کاربردشه باید دید واسه چه هدفی ساخته میشه که بخوای تولید کنی واس چی شکایت کنن؟ 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 27 آذر، 2014 والله بسته به کاربردشه باید دید واسه چه هدفی ساخته میشه که بخوای تولید کنی واس چی شکایت کنن؟ خب مدارت کیفیت لازمو نداره دیگه داداش 3
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 27 آذر، 2014 خب مدارت کیفیت لازمو نداره دیگه داداش من اینو بهت میدم برو استفاده کن تا 10سال تضمینش میکنم تو این ده سال مطمئن باش مدار تو زودتر به ملکوت میپیونده 4
Abbas.H 15131 ارسال شده در 27 آذر، 2014 من اینو بهت میدم برو استفاده کن تا 10سال تضمینش میکنم تو این ده سال مطمئن باش مدار تو زودتر به ملکوت میپیونده بیخیال من مدارمو 5 سال ضمانت میکنم حالا نمیخوای بالاخره بگی این مدارچیه ؟؟؟ 4
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 27 آذر، 2014 بیخیال من مدارمو 5 سال ضمانت میکنم حالا نمیخوای بالاخره بگی این مدارچیه ؟؟؟ نه دیگه خودت بگو من طراح سوالم نمیتونم ج بدم 3
ارسال های توصیه شده