Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ گفتی 4تا ال ای دی ،مقایسه کننده اینا توش بکار بردی؟مثل محافظ وسایل الکترونیکی 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ گفتی 4تا ال ای دی ،مقایسه کننده اینا توش بکار بردی؟مثل محافظ وسایل الکترونیکی دقیقا زدی تو خال یه آیسی LM324 گذاشتم. با یه رله ... تو ورودیشم یکسو کننده گذاشتم و این دردسرا 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ دقیقا زدی تو خال یه آیسی LM324 گذاشتم. با یه رله ... تو ورودیشم یکسو کننده گذاشتم و این دردسرا غیر از این نمیتونس باشه تکنولوژیت خب چ کاریه اون رگولاتور بدبخت واست فیکس میکنه دیگه یجورایی خودش محافظه ، زیر اون ولتاژ که فیکس میکنه رو که تثبیت نمیکنه بالاترم باشه رگولاتورها تاچندین برابر تحمل میکنن .....نهایتش اینه یه دیودی چیزی واسه حفاظت تو خروجی میذاشتی بهتر نبود حتما باید پیچیده اش کنی کسی سر در نیاره 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ غیر از این نمیتونس باشه تکنولوژیت خب چ کاریه اون رگولاتور بدبخت واست فیکس میکنه دیگه یجورایی خودش محافظه ، زیر اون ولتاژ که فیکس میکنه رو که تثبیت نمیکنه بالاترم باشه رگولاتورها تاچندین برابر تحمل میکنن .....نهایتش اینه یه دیودی چیزی واسه حفاظت تو خروجی میذاشتی بهتر نیود بزار عکسشو بزارم برات حال کن 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ بزار عکسشو بزارم برات حال کن هرچی ساده تر= مفید تر ...عیب یابی= راحت تر =راندمان بالاتر دیگه وقت نکردم مثل تو بمبش کنم با اونهمه قطعه الان سر یه پروژه ام وقت این تشکیلاتشو ندارم جواب عکس منم بگو بعد درباره اش بیشتر بحرفیم :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ هرچی ساده تر= مفید تر ...عیب یابی= راحت تر =راندمان بالاتر دیگه وقت نکردم مثل تو بمبش کنم با اونهمه قطعه الان سر یه پروژه ام وقت این تشکیلاتشو ندارم جواب عسک منم بگو بعد درباره اش بیشتر بحرفیم :vahidrk: من واسه درس الترونیک 2 بود فک کنم اینو بستم نمره بگیرم تازه پی سی بیش رو هم اختصاصی زدم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ من واسه درس الترونیک 2 بود فک کنم اینو بستم نمره بگیرم تازه پی سی بیش رو هم اختصاصی زدم مرسی پسر تشکیلات اتمی را انداختی خدایی الان یه مقاومتش بسوزه چیکار میکنی 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ مرسی پسر تشکیلات اتمی را انداختی خدایی الان یه مقاومتش بسوزه چیکار میکنی با هویه 40 وات replacesh میکنم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ با هویه 40 وات replacesh میکنم نه چطور تشخیص میدی کدومشه 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ نه چطور تشخیص میدی کدومشه آهان از اون لحاظ خب اول با تست اتصال کوتاه و مدار باز ولتمتر پیداش میکنم بعد replacesh میکنم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ آهان از اون لحاظ خب اول با تست اتصال کوتاه و مدار باز ولتمتر پیداش میکنم بعد replacesh میکنم آورین آورین واسه همین میگم قطعه کمتر دردسر کمتر مثل من مفید کار کن هزینه هم کمتر 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ آورین آورین واسه همین میگم قطعه کمتر دردسر کمتر مثل من مفید کار کن هزینه هم کمتر داداش مدار من تا 350 ولت کشش داره عوضش 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ داداش مدار من تا 350 ولت کشش داره عوضش داداش من به بروبچ نیروگاه سپردم ولتاژو رو 220 فیکس کنن که دردسر نشه راستی من ترانسمو از محافظ یخچال تغذیه میکنم خودش 3وضعیتیه 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ داداش من به بروبچ نیروگاه سپردم ولتاژو رو 220 فیکس کنن که دردسر نشه راستی من ترانسمو از محافظ یخچال تغذیه میکنم خودش 3وضعیتیه میگم حالا جدی میشه اینو تولید انبود کرد داد بیرون ؟؟؟ داداش تابلو میشه ملت شکایت میکنن 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ میگم حالا جدی میشه اینو تولید انبود کرد داد بیرون ؟؟؟ داداش تابلو میشه ملت شکایت میکنن والله بسته به کاربردشه باید دید واسه چه هدفی ساخته میشه که بخوای تولید کنی واس چی شکایت کنن؟ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ والله بسته به کاربردشه باید دید واسه چه هدفی ساخته میشه که بخوای تولید کنی واس چی شکایت کنن؟ خب مدارت کیفیت لازمو نداره دیگه داداش 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ خب مدارت کیفیت لازمو نداره دیگه داداش من اینو بهت میدم برو استفاده کن تا 10سال تضمینش میکنم تو این ده سال مطمئن باش مدار تو زودتر به ملکوت میپیونده 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ من اینو بهت میدم برو استفاده کن تا 10سال تضمینش میکنم تو این ده سال مطمئن باش مدار تو زودتر به ملکوت میپیونده بیخیال من مدارمو 5 سال ضمانت میکنم حالا نمیخوای بالاخره بگی این مدارچیه ؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ بیخیال من مدارمو 5 سال ضمانت میکنم حالا نمیخوای بالاخره بگی این مدارچیه ؟؟؟ نه دیگه خودت بگو من طراح سوالم نمیتونم ج بدم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده