مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ برق گیر کلیدهای قدرت:icon_pf (34): ***یونر ترانس ولتاژ:icon_pf (34): ترانس جریان برقگیر موچگیر 6 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ برق گیرکلیدهای قدرت:icon_pf (34): ***یونر ترانس ولتاژ:icon_pf (34): ترانس جریان برقگیر موچگیر نه نه نه نه نه نه کلی نگر باش نه جزئی نگر 5 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ اقا من فهمیدم چیه.اسم این تجهیزات :GIS پست های عایق های گازی GIS : gas insulated substation :hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ اقا من فهمیدم چیه.اسم این تجهیزات :GISپست های عایق های گازی GIS : gas insulated substation :hapydancsmil: آفرین رفتی تو گوگل سرچ زدی نه 6 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ فلسفه وجودی پست های عایق گازی gas insulated substations تغییراتی که در زمینه ساختمان پستهای فشار قوی و بزرگ شدن قدرت آنها در سالهای اخیر ایجاد شده است ،در اثر عوامل زیر می باشد که تقریبا به موازات هم بروز می نماینداین عوامل که سبب توسعه بیش از حد شبکه های فشار قوی در داخل شهرها ،یا حداقل به فواصل خیلی نزدیک به مناطق شهری و صنعتی می شوند ،عبارتند از: توسعه شهرها و مناطق اطراف آن ازدیاد منظم مصرف انرژی بوسیله مشترکین کاهش هزینه تلفات و انتقال انرژی (به دلیل نزدیکی به مصرف کننده ها ) دلیل احداث پست گازی با توجه به افزایش مصرف, تولید انرژی الکتریکی بایستی در ارتباط کامل با نحوه توزیع و پخش انرژی آن باشد. در مراکز شهری چگالی انرژی موجب گشته تا با توجه به کمبود فضا و ایمنی لازم در سیستم کاری, بکار گیری پستهای GIS در مقایسه با انواع دیگر پستها در کشور ما مورد بررسی و توجه قرار گیرد که این اهمیت از نظر اقتصادی و با توجه به روند تکنولوژی در آینده مورد توجه ما می باشد. 5 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ آفرین رفتی تو گوگل سرچ زدی نه نخیرم.من عکس اینو تو یکی از سایتا دیده بودم میدونستم چیه؟ 8 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ نخیرم.من عکس اینو تو یکی از سایتا دیده بودم میدونستم چیه؟ آفرین اطلاعاتت خوبه 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ نخیرم.من عکس اینو تو یکی از سایتا دیده بودم میدونستم چیه؟ عکس بعدی لطفا 7 لینک به دیدگاه
deremel400 495 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ حالا این چی میتونه باشه؟ مولد انرژی الکتریکی از طریق امواج fm 6 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ مولد انرژی الکتریکی از طریق امواج fm این امواج fm رو درست گفتی ولی اولش درست نیست 4 لینک به دیدگاه
deremel400 495 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ این امواج fm رو درست گفتی ولی اولش درست نیست راهنمایی بود که بقیه زود جواب را بگویند چون خودم حالشو ندارم عکس بعد را بگذارم 7 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ راهنمایی بود که بقیه زود جواب را بگویند چون خودم حالشو ندارم عکس بعد را بگذارم نه دیگه شما باید کامل جواب بدید 7 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ سلام. چه سوت وکور! دوستان واسه شروع مجدد یک عکس راحت میذارم. سریع جواب بدید! 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ حالا این چی میتونه باشه؟ [h=3]فرستنده 4وات FM[/h] 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ سلام.چه سوت وکور! دوستان واسه شروع مجدد یک عکس راحت میذارم. سریع جواب بدید! فتوسل 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ فتوسل سلام عکس بعدی داداش لطفا 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ این چیه؟ آی سی رگولاتور 5ولت ،تثبیت کننده ولتاژ 1 ورودی مثبت ، 2 زمین ، 3 خروجی مثبت تثبیت شده 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده