مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ pct "فیوز های حرارتی برگشت پذیر" ترمیستور با ضریب حرارتی مثبت ( PTC ) :مقدار اهم این نوع از مقاومت ها با افزایش دما ، افزایش می یابد . مقدار اهم مقاومت های PTC را در دمای ۲۵ درجه سانتی گراد بیان می کنند . همچنین علاوه بر این مقدار ، دمایی را که در آن مقاومت PTC دو برابر می شود ، قید می کنند . به این دما ، دمای سوئیچ می گویند . در ضمن واژه PTC از حروف اول کلمات عبارت Positive Temperature Coefficient به معنای ضریب حرارتی مثبت گرفته شده است . در شکل (۱۶) تصاویری از دو PTC نمایش داده شده است . همچنین در شکل (۱۷) علائم اختصاری PTC نمایش داده شده است . شکل (۱۶)شکل (۱۷) 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ ترمیستور با ضریب حرارتی مثبت ( PTC ) :مقدار اهم این نوع از مقاومت ها با افزایش دما ، افزایش می یابد . مقدار اهم مقاومت های PTC را در دمای ۲۵ درجه سانتی گراد بیان می کنند . همچنین علاوه بر این مقدار ، دمایی را که در آن مقاومت PTC دو برابر می شود ، قید می کنند . به این دما ، دمای سوئیچ می گویند . در ضمن واژه PTC از حروف اول کلمات عبارت Positive Temperature Coefficient به معنای ضریب حرارتی مثبت گرفته شده است . در شکل (۱۶) تصاویری از دو PTC نمایش داده شده است . همچنین در شکل (۱۷) علائم اختصاری PTC نمایش داده شده است . شکل (۱۶)شکل (۱۷) آقا حواسم نبود بد تایپ شد منظورم همین پی تی سی بود ببخشید 5 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نیمییییییییییییییییییییییییخواید عکس بذارید عایا؟! 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نیمییییییییییییییییییییییییخواید عکس بذارید عایا؟! مریم جان شما بذار ما حدس میزنیم 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نیمییییییییییییییییییییییییخواید عکس بذارید عایا؟! بذار مریم خانوم فردا جوابشو میدیم 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ زودی جواب میدیدااااا! سوالم نمیپرسید اعصاب ندارم!!! 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ زودی جواب میدیدااااا! سوالم نمیپرسید اعصاب ندارم!!! ترانزیستور نیست 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ترانزیستور نیست البته که هست داداش یه سوال ؟ کلی سرچ کردم ولی جوابمو نگرفتم. شاید سوالم خیلی مبتدی باشه ... 1. این ترانزیستورها ماسفت یا سیماس هستند ؟؟؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اون ترانزیستورها که سرشون گرد و فلزی هست، bjt ؟؟؟ 2. مزایای این ترانزیستورها چیه ؟ از رو دیتاشیت باید بفهمیم ؟ از روی چه پارامترهایی ؟ مثلا تو الکترونیک 3 طراحی مدار داشتیم، من هیچ وقت کامل نفهمیدم کی از چه ترانزیستوری استفاده کنم ... 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ زودی جواب میدیدااااا! سوالم نمیپرسید اعصاب ندارم!!! malum nist 100 dar 100 transistor bashe:ws38: mitune sensore dama ham bashe:ws38: 4 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ malum nist 100 dar 100 transistor bashe:ws38: mitune sensore dama ham bashe:ws38: نه حتما ترانزیستوره من باهاش کار کردم ولی دقیق نمیدونم چه نوعیه.... 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نه حتما ترانزیستوره من باهاش کار کردم ولی دقیق نمیدونم چه نوعیه.... :w16:bale teransistor ham inshekli darim ye sensor dama ham hast be esme LM35 ke bahash ghablana kar kardam daghighan in sheklie:ws38: 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۳ البته که هست داداش یه سوال ؟ کلی سرچ کردم ولی جوابمو نگرفتم. شاید سوالم خیلی مبتدی باشه ... 1. این ترانزیستورها ماسفت یا سیماس هستند ؟؟؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اون ترانزیستورها که سرشون گرد و فلزی هست، bjt ؟؟؟ 2. مزایای این ترانزیستورها چیه ؟ از رو دیتاشیت باید بفهمیم ؟ از روی چه پارامترهایی ؟ مثلا تو الکترونیک 3 طراحی مدار داشتیم، من هیچ وقت کامل نفهمیدم کی از چه ترانزیستوری استفاده کنم ... بی زحمت منو بی جواب نذارین نه حتما ترانزیستوره من باهاش کار کردم ولی دقیق نمیدونم چه نوعیه.... منم تو آزمایشگاه کردم آیا ترانزیستورهای ماسفته ؟ یا سیماس ؟ 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جسارتا من عکس بعدی رو بذارم ؟ ذوق دارم :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
emanrahemi 439 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جسارتا من عکس بعدی رو بذارم ؟ذوق دارم :hapydancsmil: دیود لیزری می باشد 5 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جسارتا من عکس بعدی رو بذارم ؟ذوق دارم :hapydancsmil: مگه قبلی رو جواب دادید؟؟؟؟ ترانزیستوره، حالا بگید چه نوعه و ب چه کاری میاد؟! 6 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دیود لیزری می باشد کاملا درست میباشد!! 5 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دیود لیزری می باشد ایول داداش ایمان خب یکم از مدار داخلی و کاربردش بگو داداش مگه قبلی رو جواب دادید؟؟؟؟ترانزیستوره، حالا بگید چه نوعه و ب چه کاری میاد؟! حدس من این هست : ترانزیستور jfet . درسته حدسم ؟ کاملا درست میباشد!! آفرین ////////////////////////////////////// خب توضیحاتم: ترانزیستور اثر میدانی(jfet): در ترانزیستورهای JFET(Junction Field Effect Transistors( اثر میدانی، با اعمال یک ولتاژ به پایه گیت میزان جریان عبوری از دو پایه سورس و درین کنترل میشود. ترانزیستور اثر میدانی بر دو قسم است: نوع n یا N-Type و نوع p یا P-Type. از دیدگاهی دیگر این ترانزیستورها در دو نوع افزایشی و تخلیهای ساخته میشوند. نواحی کار این ترانزیستورها شامل "فعال" و "اشباع" و "ترایود" است این ترانزیستورها تقریباً هیچ استفادهای ندارند چون جریان دهی آنها محدود است و به سختی مجتمع میشوند برعکس ماسفت ها بسیار پرکاربردند. به تکنولوژیهایی که از دو نوع ترانزیستورهای دوقطبی و Mosfet در آن واحد استفاده میکنند Bicmos میگویند. J201 N-Channel JFET General Purpose Amplifier J112 Small Signal JFET N-Channel Power Transistor جالبه ترانزیستور زیر طبق پایه هاش باید bjt باشه ولی از نظر ظاهری مثل jfet هست The Transistor (2n5087) 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ایول داداش ایمان خب یکم از مدار داخلی و کاربردش بگو داداش حدس من این هست : ترانزیستور jfet . درسته حدسم ؟ آفرین ////////////////////////////////////// خب توضیحاتم: ترانزیستور اثر میدانی(jfet): در ترانزیستورهای JFET(Junction Field Effect Transistors( اثر میدانی، با اعمال یک ولتاژ به پایه گیت میزان جریان عبوری از دو پایه سورس و درین کنترل میشود. ترانزیستور اثر میدانی بر دو قسم است: نوع n یا N-Type و نوع p یا P-Type. از دیدگاهی دیگر این ترانزیستورها در دو نوع افزایشی و تخلیهای ساخته میشوند. نواحی کار این ترانزیستورها شامل "فعال" و "اشباع" و "ترایود" است این ترانزیستورها تقریباً هیچ استفادهای ندارند چون جریان دهی آنها محدود است و به سختی مجتمع میشوند برعکس ماسفت ها بسیار پرکاربردند. به تکنولوژیهایی که از دو نوع ترانزیستورهای دوقطبی و Mosfet در آن واحد استفاده میکنند Bicmos میگویند. J201 N-Channel JFET General Purpose Amplifier J112 Small Signal JFET N-Channel Power Transistor جالبه ترانزیستور زیر طبق پایه هاش باید bjt باشه ولی از نظر ظاهری مثل jfet هست The Transistor (2n5087) خیلی عالی ممنون از جواب کامل و درستت داداش 5 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ترانزیستور npn. 2N3904(TO92 کاربرد: سوئیچ تا 100میلی آمپر تقویت کنندگی تا فرکانس 100مگ توان 0.35وات بقیه توضیحات در دیتاشیت! دیتاشیتم پی دی افه چوجری بذارمش؟ خودتون زحمتشو بکشید! 5 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ترانزیستور npn. 2N3904(TO92 کاربرد: سوئیچ تا 100میلی آمپر تقویت کنندگی تا فرکانس 100مگ توان 0.35وات بقیه توضیحات در دیتاشیت! دیتاشیتم پی دی افه چوجری بذارمش؟ خودتون زحمتشو بکشید! پس ینی [h=1]NPN Bipolar Transisto[/h]بود. مرسی مریم خانوم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده