m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ این یک فتو ترانزیستوره......اونوقت قابلمه ای یعنی چی؟... 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ فتو ترانزیستور - سنسور آشکارساز حرکت یا همونطور که دوستمون گفتن سنسور pir سنسور PIR مخفف کلمه Pyroelectric Infrared Detectors به معنی سنسور تشخیص حرکت بدن بوده و به نام چشمی معروف است. فیزیولوژی از این سنسور می توان برای آگاه کردن اطرافیان بیمارانی که نیاز به انجام حرکت های خاص داشته اما هیچگونه تحرکی ندارند و نیز برای مثال آگاه کردن اطرافیان بیمارانی که آسیب شدید مغزی سبب کاهش هوشیاری آنها شده و باید از حرکتهایی که برای فرد مضر است و یا سبب بروز یک خطر ناگهانی برای او میشود و همچنین میتوان برای مانیتور کردن حرکت سالخوردگانی که نیاز به تحرک دارند استفاده کرد. http://www.noandishaan.com/forums/thread76527.html http://www.noandishaan.com/forums/thread109385.html 7 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ این یک فتو ترانزیستوره......اونوقت قابلمه ای یعنی چی؟... من این قابلمه ای بودنشو از یه مهندس الکترونیک شنیدم واس همین گفتم شاید اون واس خودش این اسمو گذاشته اما اینکه این قطعه یه ترانزیستوره رو میدونستم 5 لینک به دیدگاه
emanrahemi 439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۲ بی متال (رله حرارتی ) می باشد دستگاه های الکتریکی دررمقابل اضافه جریان محافظت می کند 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ کسی نمیاد عکس بذاره اخه چرا 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ قابل توجه دوستان تصمیم بر ان شد که از این به بعد به کسانی که در این قسمت شرکت میکنند چه عکس میگذارند و چه جواب میدهند امتیاز تعلق بگیرد9/12/1392 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ خب خب کوروش وارد میشود با عکس هایی که تا بحال ندیدید و لذت خواهید برد :gnugghender: بابا برقی ها بیان بگن این چیه 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ ناوبره؟؟؟ نه خجالت نکش بگو از این دوربین هاس که تو راهنمایی رانندگی میذارن 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ به دوربین بیشتر میخوره نگفتم الان میگید دوربین 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ اما من مطمئنم همینه... هدایتگر یا ناوبر...نوعش هم lm navigator LM که میشه همونی که من گفتم 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ اما من مطمئنم همینه...هدایتگر یا ناوبر...نوعش هم lm navigator LM که میشه همونی که من گفتم یه توضیح هم در موردش میدی که چیه و به چه دردی میخوره؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ اما من مطمئنم همینه...هدایتگر یا ناوبر...نوعش هم lm navigator LM که میشه همونی که من گفتم نزدیک شدی درسته مارو سیاه نکن میری سرچ گوگل میزنی تیترشم ببین این وسیله چیکار میکنه من کارشو میخوام بگی زود بپر ترانسلیت کن 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ یه توضیح هم در موردش میدی که چیه و به چه دردی میخوره؟؟؟؟ بذا سرچ کنه الان خودش میاد میگه ولی عجب چیزیه داشتم سرچ میکردم چشمم خورد بهش کنجکاو شدم ببینم چیه 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ کارش مشخصه: یک شاخص به طور کامل الکترونیکی که در درجه اول برای خطوط هوایی با استفاده از ولتاژ متوسط ،طراحی شده است. بیا برو کورش بیا برو روتو کم کن 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ بذا سرچ کنه الان خودش میاد میگه ولی عجب چیزیه داشتم سرچ میکردم چشمم خورد بهش کنجکاو شدم ببینم چیه بعدشم این تاپیک واسه اینه که بری سرچ کنی یاد بگیری... مث اینکه نمیدونی هدف ازاین تاپیک چیه فرق منو تو اینجا مشخص میشه که من زبانم خوبه میتونم معنی کنم تو فقط شکلاشو میبینی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده