pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ به دو تا شاخک های سرش دقت کن... دوشاخ برق 2 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ دوشاخ برق من موندم این جوابو از کجا آوردی؟ 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ من موندم این جوابو از کجا آوردی؟ راهنمایی بیشتر در چه زمینه ای هست 1 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ راهنمایی بیشتر در چه زمینه ای هست از انواع سنسورهاست... 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ آغا سلاملیکم... و من الله توفیق.... بزن زنگو که سودک اومد... سنسورِ رطوبتِ خاک و گل و امثالهم 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ آی سی 4 پایه زیاد داریم اما بخاطر شکل قرار گیری پایه هاش میتونه اپتوکوپلر باشه 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ من یه چن تا از این دارم تو وسایل هام اپتوکوپلره 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ آی سی 4 پایه زیاد داریم اما بخاطر شکل قرار گیری پایه هاش میتونه اپتوکوپلر باشه من یه چن تا از این دارم تو وسایل هام اپتوکوپلره دقیقا ای سی اتو کوپلرهست :a030: 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ من دوباره بدون اجازه عکس میذارم... 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ احتمالا سنسور دیتکت مادون قرمز میباشد ..... 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ خیلی شبیه اون ترانزیستورهاست آخه کار کردم باهاشون اما حق با داداشمونه همون سنسوره مادون قرمزه !!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ از این ترانزیستور قابلمه ای هاس متاسفم برات... 2 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ احتمالا سنسور دیتکت مادون قرمز میباشد ..... نه متاسفم... 1 لینک به دیدگاه
deremel400 495 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ ال ای دی قابلمه ای 3پایه با رنگهای زیبا 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ ال ای دی قابلمه ای 3پایه با رنگهای زیبا دیدی همه میگن قابلمه ای 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ متاسفم برات... تاسف چیزیو درست نمیکنه قابلمه اس دیگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده