m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ منم میگم برق گیره حالا درسته یا نه...؟ 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ منم میگم برق گیره حالا درسته یا نه...؟ بلی برقگیره 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۲ بزرگه زده موزه ه هه اینم عکس بعدی 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ بزرگه زده موزه ه هه اینم عکس بعدی اقا شیر برقی نیست 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ بزرگه زده موزه ه هه اینم عکس بعدی شیر کنترل واسه کالیبره و کنترل دریچه ها!!!! 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ حالا من یه عکس میذارم...با اجازه... اما اینم که گذاشتی یه پل دیود 4 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ قبلی هنوز تایید نشده اما اینم که گذاشتی یه پل دیود درسته... 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ درسته... الکترونیکی نیستم اما خوشبختانه با اینا سروکار داشتم 4 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ الکترونیکی نیستم اما خوشبختانه با اینا سروکار داشتم خوب خدارو شکر ایشالا تو همه زمینه ها پیشرفت کنی... 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ شیر کنترل واسه کالیبره و کنترل دریچه ها!!!! درسته اسم درست ترش این هستش شیر کنترل ولو 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ خوب خدارو شکر ایشالا تو همه زمینه ها پیشرفت کنی... چاکریم 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ درسته اسم درست ترش این هستش شیر کنترل ولو ینی شیر کنترل شیر آخه ولو ینی شیر 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ من میذارم.... نشونی ادرسی چیزی 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ نشونی ادرسی چیزی تو جیب جا میشه 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ تو جیب جا میشه نه بابا فکر کنم جا نشه 1 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ نشونی ادرسی چیزی به دو تا شاخک های سرش دقت کن... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده