Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ منظور من جواب این سوالتون بود اقا کورشراستی عکس قبلی رو نگفتی کدوم نوع دژنگتوره؟ آها از اون لحاظ 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ کسی نیست عکس بعدی رو بذاره باشه من میذارم البته با اجازه بزرگترها 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ کسی نیست عکس بعدی رو بذارهباشه من میذارم البته با اجازه بزرگترها شبیه تغذیه لامپ تلویزیونه 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ شبیه تغذیه لامپ تلویزیونه تغذیه لامپ تصویر نزدیک شدی ولی اسمش این نیست داش عباس 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ تغذیه لامپ تصویرنزدیک شدی ولی اسمش این نیست داش عباس نه منظورم تغذیه نبود بابا همینایی که از پشت میزنن به لامپ تصویر تلویزیون دیگه اسمشون چیه ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ داش مجید فک کنم این یه جور ترانس باشه دیگه صفحه تلویزیون رو این روشن میکنه دیگه مگه نه ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ ترانس هست ولی این به تنهایی باعث روشمن شدن لامپ نیست داداشی از خروجی پایه هاش چند تا ولتاژ میاد بیرون ولی کار اصلیش چیزه دیگه ای است 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ کسی نیست عکس بعدی رو بذارهباشه من میذارم البته با اجازه بزرگترها ترانس flyback 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ ترانس flyback ترانس flyback:w58: flyback چی هست ؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ ترانس flyback:w58:flyback چی هست ؟ نپیچون سایتشو بذارم؟ 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ نپیچون سایتشو بذارم؟ نمیدونم چیه خوب 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ نمیدونم چیه خوب ینی خودتم نمیدونی چی گذاشتی 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ ینی خودتم نمیدونی چی گذاشتی من میدونم چی گذاشتم حتی ولتاژ تک تک پایه هاشم میدونم ولی flyback رو نمیدونم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ اقا کورش اون برای چیزه دیگه ایه ولی این عکس برای تلوزیونه و کار اصلیش روشن کردن لامپ تصویره 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ من میدونم چی گذاشتم حتی ولتاژ تک تک پایه هاشم میدونم ولی flyback رو نمیدونم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ چرا پیستتو پاک کردی توی اونم توضیحات خوبی داده 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ ولی ترانس هاش یکیه من مانیتور قبلی سیستممو باز کردم از همین ترانس ها داره 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ چرا پیستتو پاک کردی توی اونم توضیحات خوبی داده بفرما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اصل اسم این قطعه fbtیا ترانس های ولتاژه FBT یا ترانس های ولتاژ : این ترانس که با رنگ سیاه و قد قامت بزرگ در تلویزیون خود نمائی مینماید و یک سر آن به وسیله پستانکی به بدنه شیشه ای لامپ تصویر وصل است کار اصلیش تولید ولتاژ زیاد برای لامپ تصویر جهت روشن نمودن زمینه نمایش تصویری خواهد بود که در قسمت های دیگر تلویزیون ساخته و پردازش شده است . این ترانس به دلیل تولید ولتاژ بالا همیشه در معرض جرقه زدن و در نتیجه صدمه دیدن است که چون تست اهمی نمی تواند نتیجه بخش باشد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده