m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ آیا دژنکتور یا سک سیونر نمیباشد عایا؟! 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ آیا دژنکتور یا سک سیونر نمیباشد عایا؟!؟! 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ فقط یه قدرتی میتونه حدس بزنه چیه شیطونه میگه بگم چیه هااااا چی شد خودم بگم 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ آیا دژنکتور یا سک سیونر نمیباشد عایا؟!؟! آورین کدومشه و از کدوم نوع عباس یاد بگیر نصف توإ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ آورین کدومشه و از کدوم نوع عباس یاد بگیر نصف توإ حیف که نمیدونم اون دو تا چی هستن و الا خودم میگفتم کدومشه :ws28: نصف من که نه ... ولی فک کنم نوزده بیستم من باشه باریکلا مریم پرچم الکترونیکیا رو بردی بالا 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ حیف که نمیدونم اون دو تا چی هستن و الا خودم میگفتم کدومشه :ws28: نصف من که نه ... ولی فک کنم نوزده بیستم من باشه باریکلا مریم پرچم الکترونیکیا رو بردی بالا دیگه کمک نمیکنم اگه یه بار دیگه نتونید بگید خودم میگم که پرچمتون بیاد پایین 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ عکس کووووووووووووو دژنکتور یا سک سیونر ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ دژنکتور یا سک سیونر ؟؟ این دیگه سوال کردن داره ه ه دژنکتور 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ این دیگه سوال کردن داره ه ه دژنکتور باریکلا .... نه مثل اینکه قدرتیا هم یه چیزایی بلتن خب حالا بگو ببینیم چی هست این عکس بعدی رم بزار 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ باریکلا .... نه مثل اینکه قدرتیا هم یه چیزایی بلتن خب حالا بگو ببینیم چی هست این عکس بعدی رم بزار خلاصه یه کلید قدرته ه ه اما توضیحات ت ت کامل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ ما اینیم دیگه! مهم حدس ما بود! الکترونیکیا پرچما بالا! حدس بین دوتا اونم برای ی قدرتی که کاری نداره! ایول به خودموووون! 5 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ یکم دیر کردم شما باید جوابشو بگید؟!! 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ ما اینیم دیگه!مهم حدس ما بود! الکترونیکیا پرچما بالا! حدس بین دوتا اونم برای ی قدرتی که کاری نداره! ایول به خودموووون! یکم دیر کردم شما باید جوابشو بگید؟!! پرچم ما رفت بالا مریم حالا کی میخواد عکس بزاره ؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ بلا اجازه بزرکترها عکس بعدی رو من میذارم خیلی اسونه خودم شاد شدم ای عکسو گذاشتم 6 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ بلا اجازه بزرکترها عکس بعدی رو من میذارم خیلی اسونه خودم شاد شدم ای عکسو گذاشتم خودم که پروگرمر همه خانواده های Avr رو دارم اما اگه نداشتمم تابلو روش نوشته پروگرمر راستی عکس قبلی رو نگفتی کدوم نوع دژنگتوره؟ 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ خودم که پروگرمر همه خانواده های Avr رو دارم اما اگه نداشتمم تابلو روش نوشته پروگرمر راستی عکس قبلی رو نگفتی کدوم نوع دژنگتوره؟ احسنت بر اقا کورش ولی انصافا سخت بودا:ws28: نمیدونم چه نوعی هست بذار از داش عباس بپرسیم 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ احسنت بر اقا کورش ولی انصافا سخت بودا:ws28: نمیدونم چه نوعی هست بذار از داش عباس بپرسیم روش که نوشته AVR حتما AVR هارو ساپورت میکنه 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ روش که نوشته AVR حتما AVR هارو ساپورت میکنه منظور من جواب این سوالتون بود اقا کورش راستی عکس قبلی رو نگفتی کدوم نوع دژنگتوره؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده