Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ درود خوبی داش؟ یه عکسایی بذار که با سرچ گوگل هم پیدا نشه قربونت حاجي همه مث شما تيز نيستن كه 1 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ ی عکس واضح میذاشتید،نوشته هاش معلوم باشه! ی کمک کوچولو! 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ قربونت حاجي همه مث شما تيز نيستن كه 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ ی عکس واضح میذاشتید،نوشته هاش معلوم باشه!ی کمک کوچولو! همین موجود بود 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ همین موجود بود ی عکس واضح میذاشتید،نوشته هاش معلوم باشه!ی کمک کوچولو! خب ميگه كمك كوچولو كوروش جون ميدوني ... به نظرم يه دستگاه برقي باشه لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ خب ميگه كمك كوچولو كوروش جون ميدوني ... به نظرم يه دستگاه برقي باشه آقا قدرتیه! ما نیستیم! 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ خب ميگه كمك كوچولو كوروش جون ميدوني ... به نظرم يه دستگاه برقي باشه مگه غیر برقی هم میذارین اینجا 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ آقا قدرتیه! ما نیستیم! آره قدرتی پ فک کردی از این دسگاه میکرو ولتی و میکرو آمپری های الکترونیکی هاس 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ مگه غیر برقی هم میذارین اینجا من كه ميدونم چيه .. خواستم بچه ها مطمئن شن كه برقيه آره قدرتی پ فک کردی از این دسگاه میکرو ولتی و میکرو آمپری های الکترونیکی هاس الله و اكبر نه حاجي همون كيلو ولت و مگا آمپر قدرتياس راهنمايي كن خو چه وضعشه نميدونيم ديگه 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ من كه ميدونم چيه .. خواستم بچه ها مطمئن شن كه برقيه الله و اكبر نه حاجي همون كيلو ولت و مگا آمپر قدرتياس راهنمايي كن خو چه وضعشه نميدونيم ديگه خوبه نزدیک شدی حالا این چیه که ولتاژ و جریانش در حد المپیکه 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ خوبه نزدیک شدی حالا این چیه که ولتاژ و جریانش در حد المپیکه ترانس ؟؟ :icon_pf (34): مبدل ؟؟ تقويت كننده ؟؟ برق اظطراري ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ ترانس ؟؟ :icon_pf (34): مبدل ؟؟ تقويت كننده ؟؟ برق اظطراري ؟؟؟ اضطرارای نه هیچکوم نیس یه کمک بزرگ تو پست ها استفاده میشه 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ اضطرارای نه هیچکوم نیس یه کمک بزرگ تو پست ها استفاده میشه حالاا خسته نباشي داداشي من فك كردم تو خونه ها و اينا استفاده ميشه 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ حالاا خسته نباشي داداشي من فك كردم تو خونه ها و اينا استفاده ميشه شایدم استفاده شه از کجا معلوم 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ ابر شوکره از همینا که ادمو ذغال میکنه دیگه 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ از همینا که ادمو ذغال میکنه دیگه الان اگه سید بود زود میگفت جوابشو 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ الان اگه سید بود زود میگفت جوابشو اونم قدرتیه خووو! چ زرنگن! 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ اونم قدرتیه خووو!چ زرنگن! فقط یه قدرتی میتونه حدس بزنه چیه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده