مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ اقا سنسور اتش فکر کنم باشه 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ آقا چقدر شکلش آشناااااااااااااااااست!!! سنسوره! دیدمش مخم یاری نمیکنه! 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ اقا سنسور اتش فکر کنم باشه خیلییییی نزدیک شدی مجید جان آقا چقدر شکلش آشناااااااااااااااااست!!! سنسوره! دیدمش مخم یاری نمیکنه! به به ماریا خانم. قرار بود تمرینای الکترونیک بیاری حل کنیم چی شد پس ؟؟ آره سنسوره. مجیدم خیلی نزدیک شده. حالا بیشتر فک کنید 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ سنسور دوده نیست یا سنسور نشت گاز 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ سنسور دوده نیست یا سنسور نشت گاز نه مجید جون ... از اون آتیش که گفتی فاصله نگیر زیاد 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ تمرین؟ یادم نمیاد! بابا آلزایمر گرفتم! 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ تمرین؟ یادم نمیاد! بابا آلزایمر گرفتم! آره دیگه یادت نیست پارسال تمرینای آز الکترونیک 1 گذاشته بودی بعد یه سال جواب دادم ؟؟ اعلام حریق برو سمت دما و این جور چیزا 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ آره دیگه یادت نیست پارسال تمرینای آز الکترونیک 1 گذاشته بودی بعد یه سال جواب دادم ؟؟ برو سمت دما و این جور چیزا آهااااااان! یادم اومد! خوبی شما؟! بابا الان پروژه و امتحانات و آژ الک3 و اینا ریخته سرم! 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ ترموکوپله! آهااااااان! یادم اومد!خوبی شما؟! بابا الان پروژه و امتحانات و آژ الک3 و اینا ریخته سرم! پس دیگه احتمالا الان ترم هفت باید باشی ترموکوپلم نیست ... یه چیزیه که هم به دما ربط داره هم به مادون قرمز ... دیگه فک کنم گفتم جوابو 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ پس دیگه احتمالا الان ترم هفت باید باشی ترموکوپلم نیست ... یه چیزیه که هم به دما ربط داره هم به مادون قرمز ... دیگه فک کنم گفتم جوابو اه! آره. دقیقا! 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ سنسور حرکتی حرارتی مادون قرمز نیست یا همون سنسور دید در شب 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ اه! آره. دقیقا! پس اگه فهمیدی چیه یه توضیحی در موردش بده و عکس بعدی رو بزار 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ پس اگه فهمیدی چیه یه توضیحی در موردش بده و عکس بعدی رو بزار نه بابا! من انصراف میدم! فرصتو میدم به جوونا! 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ سنسور حرکتی حرارتی مادون قرمز نیست یا همون سنسور دید در شب حرکتی نه. سنسور تشخیص حرارت مادون قرمزه اینم جدول مشخصاتشه: محدوده دمای 4 تا 100 درجه رو میتونه تشخیص بده خب الان یا شما یا مریم خانوم توضیحشو بنویسه و عکس بعدی رو بزاره 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ آقا مجید زحمتشو میکشه! آفرین بر شما! 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ داش عباس من هم انصراف دادم خودت یک عکس دیگه بذار ولی اسون باشه ها 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده