.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ نعع پوزیشنر :banel_smiley_4: عکس بعدی دوسِتان 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ :banel_smiley_4:عکس بعدی دوسِتان خیلی اسونه 5 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ خیلی اسونه رله سوپر کنترل فاز (رله تاخیری) با استفاده از سوپر کنترل فاز مي توانيد تمامي پارامترهاي شبکه سه فاز (افزايش يا کاهش ولتاژ، جابجايي فازها، عدم تقارن و ...) را به دقت کنترل نماييد، به دليل عدم استفاده از نول در صورت بروز مشکل در شبکه و برق دار شدن نول اختلالي در عملکرد سوپر کنترل فازبوجود نمي آيد. کليه تنظيمات سوپر کنترل فاز قابل تغيير توسط مصرف کننده بر اساس وضعيت شبکه مي باشد 7 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ با توجه به اینکه دوستمون مدتیه آنلاین نشدن، عکس بعدی رو من میزارم دوستان، عکس راحتی رو انتخاب کردم این مدار داخلی مربوط به چه قطعه ای هستش ؟ 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ مموری کارت نه امید جان، مموری کارت که کش (Cache) نداره مموری کارت فقط یه قسمت memory داره که سرعتش خیلی کمتر از کش هستش، و یه قسمت کنترلر 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ منم همین خب ALU تو مموری کارت چه کاربردی میتونه داشته باشه ؟؟ مموری کارت فقط اینپوت اوتپوت داره ، نیازی به محاسبات ریاضی و منطقی نداره 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ خب ALU تو مموری کارت چه کاربردی میتونه داشته باشه ؟؟ مموری کارت فقط اینپوت اوتپوت داره ، نیازی به محاسبات ریاضی و منطقی نداره الان این سوال حدس عکس برقیه یا کامپیوتری؟!! 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ الان این سوال حدس عکس برقیه یا کامپیوتری؟!! فعلا که ما تو ارشد الکترونیک داریم همینو میخونیم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ فعلا که ما تو ارشد الکترونیک داریم همینو میخونیم نخون عزیزم خونده هاش پشیمون اند 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ واقعا اینقدر سخت بود ؟؟ دقیقا همین شکل رو تو معماری کامپیوتر خوندیما 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ واقعا اینقدر سخت بود ؟؟ دقیقا همین شکل رو تو معماری کامپیوتر خوندیما معماریه کامپیوتر کجا بـــــــــــود خدا بیامرزدش اونم جز درسای اصلی گروه کامپیوتر بود خب شما دیجیتالی دیگه کامپیوتر احتمالا خوراکته من از اینا سردر نمیاریم البته قابل ذکر هم هست که خوشمم نمیومد:icon_pf (34): حالا راهنمایی کن شاید یادمون اومد 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ معماریه کامپیوتر کجا بـــــــــــود خدا بیامرزدش اونم جز درسای اصلی گروه کامپیوتر بود خب شما دیجیتالی دیگه کامپیوتر احتمالا خوراکته من از اینا سردر نمیاریم البته قابل ذکر هم هست که خوشمم نمیومد:icon_pf (34): حالا راهنمایی کن شاید یادمون اومد باشه من این بار راهنمایی میکنم، ولی عکس بعدی رو خودت بزار اولش سی پی یو داره 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۲ باشه من این بار راهنمایی میکنم، ولی عکس بعدی رو خودت بزار اولش سی پی یو داره ززززززززیـــــــــــــنـــــــــــــــــــــگ CPU:ws3: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۲ ززززززززیـــــــــــــنـــــــــــــــــــــگ CPU:ws3: خب شما که بلد بودی چرا اذیت میکنی منو ؟ مشتاقم ببینم چه عکسی میزاری :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ ززززززززیـــــــــــــنـــــــــــــــــــــگ CPU:ws3: خب شما که بلد بودی چرا اذیت میکنی منو ؟ مشتاقم ببینم چه عکسی میزاری :gnugghender: همچنان منتظریم که عکس بعدی گذاشته بشه 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ خب خودم میزارم عکس بعدی رو یه عکس از قطعه مورد نظر و چند تا عکس از بوردی که اون قطعه روش نصب شده.... این چه قطعه ایه ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده