mahnaz 7584 ارسال شده در 26 مهر، 2013 این تصویری که میگذارم کمی سخته حدسش اما میخوام گید این تصئیر متعلق به کدوم قسمت تلویزیون میشه مگه تلویزیون چندتا طبقه داره؟؟ نمیدون ولی فک میکنم مربوط به یه سلکتور با دو تا انتخاب باشه!! 4
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 27 مهر، 2013 مگه تلویزیون چندتا طبقه داره؟؟ نمیدون ولی فک میکنم مربوط به یه سلکتور با دو تا انتخاب باشه!! اینم بلوک دیاگرام یه تلویزیون اگه کسی تا فردا شب نگفت خودم میگم 3
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 31 مهر، 2013 این تصویر مربو.ط میشه قسمت پشت لامپ تصویر تلویزیون یا همون بخش گان یا تفنگ الکترونی که در اصطلاح بهش بخش RGB تلویزیون هم گفته میشه اطلاعات بیشتر رو به زودی میگذارم 2
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 31 مهر، 2013 این تصویر مربو.ط میشه قسمت پشت لامپ تصویر تلویزیون یا همون بخش گان یا تفنگ الکترونی که در اصطلاح بهش بخش rgb تلویزیون هم گفته میشه اطلاعات بیشتر رو به زودی میگذارم این برای پشت لامپ تصویز نیست چون اولن قسمتهای ورودی ان 3تا است که این اگه برای لامپ باشه باید7ورودی داشته باشه که 3تا از پایه های اون برای رنگهای قرمز ابی وسبز که از طرق ای سی جنگل به برد پشت لامپ میاد 2تا پایه هاشم برای هیتره که 5ولت acرا به هیتر لامپ میرسونه برای گرم شدن وروشن شدن لامپ یک پایه هم برای رساندن 180ولت به جهت فکوس تصویر من اون قطعاتی که روی برد لامپ هستو روی اون نمی بینم 2
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 31 مهر، 2013 این برای پشت لامپ تصویز نیست چون اولن قسمتهای ورودی ان 3تا است که این اگه برای لامپ باشه باید7ورودی داشته باشه که 3تا از پایه های اون برای رنگهای قرمز ابی وسبز که از طرق ای سی جنگل به برد پشت لامپ میاد 2تا پایه هاشم برای هیتره که 5ولت acرا به هیتر لامپ میرسونه برای گرم شدن وروشن شدن لامپ یک پایه هم برای رساندن 180ولت به جهت فکوس تصویر من اون قطعاتی که روی برد لامپ هستو روی اون نمی بینم مال تلویزیون سیاه و سفیده نیست مهندس؟ 2
...YaSss 1393 ارسال شده در 6 آبان، 2013 این راکت تنیس چیه:ws3: دستگاه مورد استفاده برای اندازه گیری سرعت جریان سیال 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 9 آبان، 2013 دستگاه مورد استفاده برای اندازه گیری سرعت جریان سیال سیال
pesare irani 41805 ارسال شده در 9 آبان، 2013 اوریفیس :w16: [h=2]اریفیس[/h] اندازه گیری جریان با استفاده از اریفیس: اصول کلی اندازه گیری جریان با استفاده از اریفیس به این گونه است که یک صفحه دارای سوراخ را در مسیر جریان در لوله ها قرار می دهند این صفحه باعث ایجاد یک افت فشاری می شود که با اندازه گیری آن و با استفاده از فرمولهای محاسباتی سیالات می توان مقدار مقدار جریان در یک لوله را محاسبه کرد. در زیر با جزییات بیشتر توضیح خواهیم داد. ادامه در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
mahnaz 7584 ارسال شده در 11 آبان، 2013 جان:w58::w58::w58::w58::w58: چرا چشاتون گرد شده اسم تاپیک همینه دیگه حدس عکس برقی من تا همین حد سوادم رسید حدس زدم 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 11 آبان، 2013 چرا چشاتون گرد شدهاسم تاپیک همینه دیگه حدس عکس برقی من تا همین حد سوادم رسید حدس زدم میشه بگی کجای این عکس شبیه یه سرو موتور هستش از کجا هاش فهمیدی 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 11 آبان، 2013 میشه بگی کجای این عکس شبیه یه سرو موتور هستش از کجا هاش فهمیدی از جعبه سیاهش حالا اینقدر ایراد میگیرین شما بگین چیه که ما یاد بگیریم 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 11 آبان، 2013 از جعبه سیاهش حالا اینقدر ایراد میگیرین شما بگین چیه که ما یاد بگیریم حال عکس گزاشتن ندارم یه میکرو سویچ هستش با حرکت اون قسمت اهنی سرچ (جعبه سیاه نمیگما) کار میکنه فردا میام عکس میزارم 4
ارسال های توصیه شده