Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ خب بعد از یه وقفه طولانی بیاین بگین این چیه: بذار تا هستیم ج بدیم ....ال سی دی گرافیکی! 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ شبیه یه نوعی از ال سی دی های گرافیکیه..درسته؟ آره درسته خوب بذارین چند دقیقه بگذره جوهرش خشک بشه نیم ساعت گشتم اینو پیدا کردم 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ بذار تا هستیم ج بدیم ....ال سی دی گرافیکی! آره درسته 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ من فقط خازن به ذهنم میرسه:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ من فقط خازن به ذهنم میرسه:icon_pf (34): نه خازن نیستند 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ مقاومت وابسته نیستند ؟؟؟ خب شبیه چند تا قطعه هستش 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ متاسفانه مثل اینکه پیمان جان خودشون سوال رو مطرح کردند و بعدش غیب شدن. اگه فرد دیگه ای سوال داره بپرسه تا خود پیمان بیاد 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ حسگر اولتراسونیکه ؟؟ نه نیست 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ احتمالا سنسور فشار یا دما هم که نیست 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ به نظرم یه پرشر سویچ باشه سنسوری برای اندازه گیری فشار یه چیز مثل ترانسمیتر چه ربطی به عکس داشت نمیدونم 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ احتمالا سنسور فشار یا دما هم که نیست دیگه خودتون جواب دادین نه نیست 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ سنسور گازه؟؟ یا سنسوری برای وزن؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ vibration switch آفرین درسته سوال بعدی رو هم خودتون مطرح کنید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده