.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عکسی که بشه تو گوگل پیدا کردن ب چ درد میخوره ما اینجا بار علمی رو باید محک بزنیم. -جدی نگفتم- من در حدی نیستم بار علمی کسی رو بسنجم عکس بعدی رو دوستان لطف کنن بذارن کسی حدس که نزد بازم باید خودت بذاری هورا هورا هورا 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کسی حدس که نزدبازم باید خودت بذاری هورا هورا هورا باوووشه:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عکسی که بشه تو گوگل پیدا کردن ب چ درد میخوره ما اینجا بار علمی رو باید محک بزنیم. -جدی نگفتم- من در حدی نیستم بار علمی کسی رو بسنجم عکس بعدی رو دوستان لطف کنن بذارن حالا نمیخواد احساساتی بشی عکس بزار 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها این خیلی راحته. فقط به خاطر اینکه جالب بود گزاشتمش 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها این خیلی راحته. فقط به خاطر اینکه جالب بود گزاشتمش سنسور تشخیص رنگه 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ سنسور تشخیص رنگه خب از ظاهرش تقریبا مشخصه با رنگ سر و کار داره..... میتونی بگی دیاگرام چیو نشون میده ؟ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ تقصیر تو شد مهناز. گفتی از گوگل در بیار اینم آخر و عاقبتش 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ خب از ظاهرش تقریبا مشخصه با رنگ سر و کار داره..... میتونی بگی دیاگرام چیو نشون میده ؟ اینجوری که از شکلش که معلومه نور به اجرای رنگی قرمز و آبی و سبزش تفکیک میشه و با توجه به مقدار جذب هر کدوم نوع رنگ کد گذاری میشه 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ دارم میگم دوربین میباشداز نوع رنگیش 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ دارم میگم دوربین میباشداز نوع رنگیش زرنگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ دارم میگم دوربین میباشداز نوع رنگیش چرا داد میزنی 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ زرنگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ آقا من یه ترم رو اینا کار کردم پروژه داشتم 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ مداره میگم با استعدادی میگی نه 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ بازم اگه عکسی هست بزارید تا من هستم دو سوته براتون کشفش کنم 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ دوربین ccd یکی از کاربرد ها :پردازش تصویر 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ خب بعد از یه وقفه طولانی بیاین بگین این چیه: 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ شبیه یه نوعی از ال سی دی های گرافیکیه..درسته؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده