mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زرنگی از گوگل؟!!! من نمیذارم ولی مه ناز یه عکس از یه جایی بزار که قابل یافتن نباشه:gnugghender: فایزه جان اگه دمه دستت عکس هست این بار زحمتشو بکش جبران میکنم الان دمه دستم عکس توووپی ندارم 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نکنه خودت استادی استاد تمام شااااااااااااید:spiteful: 2 لینک به دیدگاه
ProTon_PluS 127 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دقیق نمیدونم.ولی اونجور که تو عکس معلومه به یکی از اسلات های pci کامپیوتر متصل میشه. میتونه برای انتقال اطلاعات یا اشتراک دو تا کامپیوتر استفاده بشه 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دقیق نمیدونم.ولی اونجور که تو عکس معلومه به یکی از اسلات های pci کامپیوتر متصل میشه. میتونه برای انتقال اطلاعات یا اشتراک دو تا کامپیوتر استفاده بشه حدودا درسته ولی یه اسم خاص و یه کاربرد خاص تری داره تو کنترل 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شکلش شبیه خیلی چیزا میتونه باشه ولی یه راهنمایی اینه که برای مانیتورینگ یه جز واجبه و قاعدتا یه طرفش سنسوره دیگه 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی دیدم اینو..اما اسمشو... خب بگو کجاها بیشتر دیدی که دوستان هم ایده بگیرن 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب یه چیزی بگین دیگه یه کارته بگین کارت چیه؟ 4 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب یه چیزی بگین دیگه یه کارته بگین کارت چیه؟ من که جلوتر هشدار داده بودم از گوگل عکس در بیاری گوگل با اون عظمتش نفهمید این عکس چیه چطور نوقع داری ما بفهمیم :ws28: 3 لینک به دیدگاه
mohammad15july 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام از نظر من این عکس مربوط میشه به یه درایور کارت ، برای اتصال یه سنسور به کامپیوتر. 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مهلت تموم شد ایشون یک عدد کارت DAQ هستن. سیگنال های تولید شده توسط سنسور ها رو به باینری تبدیل میکنه که کامپیوتر بفهمه از اون طرف هم برای ارتباط با خارج دستورات آنالوگ تولید میکنه .توش A/D داره . از جمله نرم افزارهایی که میشه باهاشون و این کارت ها کارای کنترلی انچام داد matlab و labview هستند. 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ا؟اومدم بگم ها خوب حالا بعدی رو بوگو 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مهلت تموم شد ایشون یک عدد کارت DAQ هستن. سیگنال های تولید شده توسط سنسور ها رو به باینری تبدیل میکنه که کامپیوتر بفهمه از اون طرف هم برای ارتباط با خارج دستورات آنالوگ تولید میکنه .توش A/D داره . از جمله نرم افزارهایی که میشه باهاشون و این کارت ها کارای کنترلی انچام داد matlab و labview هستند. دستت درد نکنه ولی خداییش خیلی سخت بود کارتها همه شبیه همن نمیشه اینجوری فهمید چیه 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دستت درد نکنه ولی خداییش خیلی سخت بود کارتها همه شبیه همن نمیشه اینجوری فهمید چیه نه دیگه گفتم کاربردش کنترلیه یه طرفش سنسوره ,یه مقدار معلوم شد چیه خواهش میکنم 2 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی سخت بود ! A/dچیه دیگه ؟ خب یه عکس راحت تر بزارین ایندفعه... 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عکسی که بشه تو گوگل پیدا کردن ب چ درد میخوره ما اینجا بار علمی رو باید محک بزنیم. -جدی نگفتم- من در حدی نیستم بار علمی کسی رو بسنجم عکس بعدی رو دوستان لطف کنن بذارن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده