MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی عزیزم . حلا اگه میشه خودت کاملشو بگو..... 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی عزیزم .حلا اگه میشه خودت کاملشو بگو..... دوزت ندالـــــــــــم بایدمیدوفتی همون سنسوریه که من گفتم چرا کوتاه اومتی:vahidrk: من اذیت زیات موتونم همرو آفرین دوسی باهوش خودم ======================= عزیزم درست گفتی این سنسور rpm یا همون سنسور دور هست البته ما دوتا سنسور rpm داریم یکی نوری یکی مغناطیسی که این نوری هستش سنسور RPM نوري بيشتر در هواپيما و محيط هاي باز استفاده مي شود و در محيط هايي كه لامپ رشته اي و مهتابي وجود دارد قابل استفاده نيست و سنسور rpm مغناطیسی كه از طريق يك آهنرباي كوچك كه معمولا روي اسپينر نصب مي شود ميزان RPM ملخ را نشان مي دهد دقت اين سنسور بالاتر از سنسور نوري است و در محيط هاي داخل سالن نيز كه داراي لامپ هاي فلورسنتي و غيره مي باشد قابل استفاده است : =========== حالا نوبت تو هست عکس بذاری ما حدس بزنیم :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ دوزت ندالـــــــــــمبایدمیدوفتی همون سنسوریه که من گفتم چرا کوتاه اومتی:vahidrk: من اذیت زیات موتونم همرو آفرین دوسی باهوش خودم ======================= عزیزم درست گفتی این سنسور rpm یا همون سنسور دور هست البته ما دوتا سنسور rpm داریم یکی نوری یکی مغناطیسی که این نوری هستش سنسور RPM نوري بيشتر در هواپيما و محيط هاي باز استفاده مي شود و در محيط هايي كه لامپ رشته اي و مهتابي وجود دارد قابل استفاده نيست و سنسور rpm مغناطیسی كه از طريق يك آهنرباي كوچك كه معمولا روي اسپينر نصب مي شود ميزان RPM ملخ را نشان مي دهد دقت اين سنسور بالاتر از سنسور نوري است و در محيط هاي داخل سالن نيز كه داراي لامپ هاي فلورسنتي و غيره مي باشد قابل استفاده است : =========== حالا نوبت تو هست عکس بذاری ما حدس بزنیم :hapydancsmil: :vahidrk:شما لطف داری عزیز دلم . آخه مطمئن نبودم مرسیییییییی 5 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها منم میتونم اینجا عکس بزارم ؟ 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها منم میتونم اینجا عکس بزارم ؟ البته که میتونی........ :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اون قطعه ای که وصله به آیفون چیه ؟ :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اون قطعه ای که وصله به آیفون چیه ؟ :gnugghender: یه سنسوره 4 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه سنسوره ادامه بده خب :))) 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اون قطعه ای که وصله به آیفون چیه ؟ :gnugghender: سنسوری مثل قطب نماس؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سنسوری مثل قطب نماس؟؟؟؟ بعید میدونم قطب نما باشه با اون هیکلش 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سنسور دما یا اندازه گیری یه چیزی تو محیط-غیب گفتم 2 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سنسور دما یا اندازه گیری یه چیزی تو محیط-غیب گفتم غیب گفتی در حد تیم ملی من فک میکردم قراره یه چیزی رو تو خارج از محیط اندازه بگیریم بیشتر فک کنید 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ غیب گفتی در حد تیم ملی من فک میکردم قراره یه چیزی رو تو خارج از محیط اندازه بگیریم بیشتر فک کنید خداییش با یه تراشه که روشو پوشوندن و یه ذره المان ک معلوم نیس چیه چطور میشه حدس زد چیو اندازه میگیره اکسیژنه؟خب اگه اکسیژن نباشه که طرف قبل اینکه آلارم رو از موبایل بشنوه ریق رحمتو سر میکشه که.چه مهندسای بیکاری هستن اونور 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اون قطعه ای که وصله به آیفون چیه ؟ :gnugghender: این یه سنسوریه که مواد شیمیایی مثل متان و آمونیاک و کلر رو تشخیص میده منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این یه سنسوریه که مواد شیمیایی مثل متان و آمونیاک و کلر رو تشخیص میده منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آفرین مهناز یه دانشجوی خوب باید بلت باشه از تمام امکانات گوگل به نحو احسنت استفاده کنه. از جمله پیدا کردن عکس و ترجمه یه صفحه ایتالیایی 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آفرین مهناز یه دانشجوی خوب باید بلت باشه از تمام امکانات گوگل به نحو احسنت استفاده کنه. از جمله پیدا کردن عکس و ترجمه یه صفحه ایتالیایی مرسیییییییییی:hapydancsmil: من درسم تموم شده دانشجو نیستم 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آفرین مهناز یه دانشجوی خوب باید بلت باشه از تمام امکانات گوگل به نحو احسنت استفاده کنه. از جمله پیدا کردن عکس و ترجمه یه صفحه ایتالیایی عاقا منم بلتم ولی تقلب میشه که در هر صورت من برنده ام جون گفتم اکسیژن و اکسیژنم جز آمونیاک و اینا محسوب میشه 3 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسیییییییییی:hapydancsmil: من درسم تموم شده دانشجو نیستم نکنه خودت استادی استاد تمام 3 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عاقا منم بلتم ولی تقلب میشه که در هر صورت من برنده ام جون گفتم اکسیژن و اکسیژنم جز آمونیاک و اینا محسوب میشه الان باید کسی که درست تشخیص داده عکس بعدی رو بزاره ؟ هر کدومتون که از گوگل قراره عکس پیدا کنید همون بزاره 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان باید کسی که درست تشخیص داده عکس بعدی رو بزاره ؟ هر کدومتون که از گوگل قراره عکس پیدا کنید همون بزاره زرنگی از گوگل؟!!! من نمیذارم ولی مه ناز یه عکس از یه جایی بزار که قابل یافتن نباشه:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده