Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ خوب دوستان گرامی، مهندسین اعظم لطف کنن بگن این عکس چیه؟؟:Ghelyon: شرمنده دیگه در حد دانشم، عکس گذاشتم.... امضا:عادلشبتون خوش.فردا بعدازظهر میام.... :bigbed: 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ ترانسفورماتوره نچ!!:Ghelyon: تلاشتو بکن، پسر ایرونی میتونه....:there: هوووووراااا پسر ایرونی!!!! 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ خوب دوستان گرامی، مهندسین اعظم لطف کنن بگن این عکس چیه؟؟:Ghelyon: شرمنده دیگه در حد دانشم، عکس گذاشتم.... امضا:عادلشبتون خوش.فردا بعدازظهر میام.... :bigbed: کی بهت گفت عکس بذاری:vahidrk: نوبت خودم بود . . . ولی حالا که گذاشتی ما هم می حدسیم این الان یه سلول خورشیدیه که مارو گذاشته سرکار 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ کی بهت گفت عکس بذاری:vahidrk: نوبت خودم بود . . . ولی حالا که گذاشتی ما هم می حدسیم این الان یه سلول خورشیدیه که مارو گذاشته سرکار عب نداره بابا , منم اولش بلت نبودم دیگه . یادت نیس جوابو گفتم دیگه عکس نذاشتم ؟ فتوسله عادل جون.بی نهایتم نیست.اون اصلا کار نمیکنه داداش گلم انرژی لامپ اونقدی نیست که بخواد نیروی الکتریکی لازم برای روشن شدن خودشو مهیا کنه.البته اون لام رشته ای که تو کشیدی که دیگه هیچی . 80 در صدش گرماس 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ عب نداره بابا , منم اولش بلت نبودم دیگه . یادت نیس جوابو گفتم دیگه عکس نذاشتم ؟ فتوسله عادل جون.بی نهایتم نیست.اون اصلا کار نمیکنه داداش گلم انرژی لامپ اونقدی نیست که بخواد نیروی الکتریکی لازم برای روشن شدن خودشو مهیا کنه.البته اون لام رشته ای که تو کشیدی که دیگه هیچی . 80 در صدش گرماس نه بابا اول خودم گفتم:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ زحمت کشیدم یه ساعت توضیح نوشتم !! ولی عیبی نداره , از اونجا که قضایای اخیرت زیاد جالب نبوده من از حقم میگذرم عکس بعدی رو بزار 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ زحمت کشیدم یه ساعت توضیح نوشتم !! ولی عیبی نداره , از اونجا که قضایای اخیرت زیاد جالب نبوده من از حقم میگذرم عکس بعدی رو بزار ببخشید که اسپمه ولی واقعا باید میزاشنم!!!! 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ کی بهت گفت عکس بذاری:vahidrk: نوبت خودم بود . . . ولی حالا که گذاشتی ما هم می حدسیم این الان یه سلول خورشیدیه که مارو گذاشته سرکار آفرین هورا شدی!!!!! شرمندم. آخه دیدم چند روزه هیچ کی نمیاد عکس بذاره، گفتم تنورشو روشن کنم .... بازم عذر میخوام. اون چماقو بذار زمین، قیافه ی خوشگلم ریختی بهم...... ------------------------------------------------------------------------------------------------ چاکر داش عباس گل هم هستم. تو هم هوراتر شدی. ممنون از توضیحات. ههه من باید چیزی بگم از سلول خورشیدی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ آفرین هورا شدی!!!!!شرمندم. آخه دیدم چند روزه هیچ کی نمیاد عکس بذاره، گفتم تنورشو روشن کنم .... بازم عذر میخوام. اون چماقو بذار زمین، قیافه ی خوشگلم ریختی بهم...... ------------------------------------------------------------------------------------------------ چاکر داش عباس گل هم هستم. تو هم هوراتر شدی. ممنون از توضیحات. ههه من باید چیزی بگم از سلول خورشیدی؟؟؟ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: یه توضیحی بده ببینیم چقدر اطلاعات داری در موردش 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:یه توضیحی بده ببینیم چقدر اطلاعات داری در موردش چشم چشم... الان داریم مهمونی. شب میام. ی مقاله کوچیک دارم میذارم. عکسم میذارم. فعلا بای 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ خب خب باز نوبت ما شد:gnugghender: این چه قطعه ای می باشد؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ خب خب باز نوبت ما شد:gnugghender: این چه قطعه ای می باشد؟؟؟؟؟؟ عمرا اگه بگم سنسوره ه میکروفونه:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ یکمی شبیه گیرنده اولتراسونیکه اما بیشتر شبیه همون میکروفونه 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ عمرا اگه بگم سنسوره ه میکروفونه:hapydancsmil: یکمی شبیه گیرنده اولتراسونیکه اما بیشتر شبیه همون میکروفونه نههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ شبیه proximity switch هست 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ سنسوره دیگه سنسور که هست اینکه سنسوره چیه مهمه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده