Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:ما اینیم دیگه خب دوباره نوبت الکترونیکیا رسید:gnugghender: قدرتی بذار باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ یادش بخییر یه زمانی یه قدرتی داشتیم م م الان دیگه پیر مرد شدیم همه چیز از یادمون رفته 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ اینم یه سوال نیمه قدرتی وضوح نداره 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ وضوح نداره اینم تصویر واضح تر از نزدیک لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ اینم تصویر واضح تر از نزدیک Outdoor optic joint box 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ Outdoor optic joint box قبل از اینکه بگم آفرین... راستشو بگو تصویرشو از گوگل سرچ میکنی نه!!!!!:vahidrk: از اسمی که نوشتی خییییییییلی تابلو بود 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ قبل از اینکه بگم آفرین...راستشو بگو تصویرشو از گوگل سرچ میکنی نه!!!!!:vahidrk: از اسمی که نوشتی خییییییییلی تابلو بود من شیوه هامو لو نمیدم 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ من شیوه هامو لو نمیدم این شیوه ت خیلییییییییی تابلوه دیگه نیازی به لو دادن نداره حالا باید بگی کارش چیه وگرنه قبول نیست؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ تقلب:vahidrk: من یه باز اسمشو خارجی گفتم چون واقعا معادلشو نمیدونستم دوستان نمیدونید اسم قطعه چیه نگین خوب ما می آیم یاد بگیلیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تقلب نتونید:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ این شیوه ت خیلییییییییی تابلوه دیگه نیازی به لو دادن نداره حالا باید بگی کارش چیه وگرنه قبول نیست؟؟؟؟ این جعبه واسه حفاظت کابل های نوری 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ این جعبه واسه حفاظت کابل های نوری نههههههههههههه لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ نههههههههههههه مربوط به مخابرات خط میشه 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ مربوط به مخابرات خط میشه اونکه بله مخابراتیه کارشو بگو 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ اونکه بله مخابراتیه کارشو بگو واسه ارسال دیتا و ارتباط خطوطه؟ 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ واسه ارسال دیتا و ارتباط خطوطه؟ نفهمیدم منظورت از ارتباط خطوط چیه ولی کارش خیلی ساده تر از این حرفاس 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ نفهمیدم منظورت از ارتباط خطوط چیه ولی کارش خیلی ساده تر از این حرفاس تقویت کننده است؟ لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ واسه همینه میگم تقلب نکنید اسم کاملش اینه جعبه اتصال فیبر نوری در فضای باز فک میکنم و کارش خوب از روی اسمش معلومه دیگه نبینم تقلب چون اسم رو ندونید سه صفحه میرین جلو آخرشم نمیفهمید چیه 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ واسه همینه میگم تقلب نکنید اسم کاملش اینه جعبه اتصال فیبر نوری در فضای باز فک میکنم و کارش خوب از روی اسمش معلومه دیگه نبینم تقلب چون اسم رو ندونید سه صفحه میرین جلو آخرشم نمیفهمید چیه زرنگ خانم این نوشته انگلیسی رو تو ترنسلیت بزنی هم میده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده