mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ سرو موتور dc آفرین :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ آفرین :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: آثار پاک کردن نام سرو موتور تابلو بود 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ آثار پاک کردن نام سرو موتور تابلو بود خودش به اندازه کافی تابلو بود! اسمش هم میذاشتم که دیگه هیچی..... 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ خودش به اندازه کافی تابلو بود! اسمش هم میذاشتم که دیگه هیچی..... خب خب نوبتی هم باشه نوبت منه اصلا دوس دارم 1هفته هیچ عکسی نذارم حقمه دیگه 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ خب خب نوبتی هم باشه نوبت منه اصلا دوس دارم 1هفته هیچ عکسی نذارم حقمه دیگه کی گفته ما عجله داریم؟؟؟؟؟؟؟؟ منتظر می مونیم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ کی گفته ما عجله داریم؟؟؟؟؟؟؟؟ منتظر می مونیم ایندفعه یه چیزی میذارم تا بحال بشر کشف نکرده باشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ ایندفعه یه چیزی میذارم تا بحال بشر کشف نکرده باشه فازمتره هه 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ فازمتره هه ایندفعه نوبت فازمتره؟واست بذارم ببینی؟ 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ عکس بعدی رو بزارید 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان این هزاربار اسپم نکنین عزیزای دلم پیش مرگت شم مهنازی اسپم ندیه 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان این هزارباراسپم نکنین عزیزای دلم پیش مرگت شم مهنازی اسپم ندیه پیش مرگ من چی نمیشی لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ این چیه؟؟؟ اسمش نوک زبونم هستش ااااا حلقه تسلا نیست 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ اسمش نوک زبونم هستش ااااا حلقه تسلا نیست نه .... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ نه .... بابا اون حلقه ههه ولتاژ زیاد تولید میکنه بعد انسان میتونه با پوشیدن یه لباس اهنی محافظ بره با اون ولتاز یه قول دو قول بازی کنه 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ این چیه؟؟؟ Impulse Voltage Generator 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ Impulse Voltage Generator آورین اشتباه گفتی 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ آورین اشتباه گفتی پس دیگه اینه... 600kV, 10kA Impusle Current Generator for Lightning Arrester Testing 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ پس دیگه اینه...600kV, 10kA Impusle Current Generator for Lightning Arrester Testing خوشم میاد مثل من باهوش می باشی و سرنخو میگیری آورین 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ خوشم میاد مثل من باهوش می باشی و سرنخو میگیری آورین :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: ما اینیم دیگه خب دوباره نوبت الکترونیکیا رسید:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده