Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ هر چی بلد نباشم ***ونر رو دیگه بلدم اربابت هم اشتباه گفتن سیکسونر نیس پس چیه به قول استاد کاردانیمون بین علمای برق اختلاف افتاده 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ پس چیه به قول استاد کاردانیمون بین علمای برق اختلاف افتاده این رو که همه اساتید میگن ن ن نن ن مرگ خودم اسمش نوک زبونم بود میدونم م م یه چیز مثل برقگیره یه کانتر هم باید بهش وصل شده باشه تعداد خطاها رو بشماره درست میگم م م 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ پس چیه به قول استاد کاردانیمون بین علمای برق اختلاف افتاده یعنی چی میتونه باشه؟؟؟؟ نه cvt نه cc نه LT نه دژنکتور نه LMU نه برقگیر پس چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ یعنی چی میتونه باشه؟؟؟؟ نه cvt نه cc نه LT نه دژنکتور نه LMU نه برقگیر پس چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی هیچکس بلد نیس 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ لاین تراپ نیست نعععععععععععععععععععععععععععععععععععع نیس 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ لاین تراپ نیست نعععععععععععععععععععععععععععععععععععع نیس دونه دونه اجزای پست رو بگو شاید به نتیجه ای رسیدی لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ دونه دونه اجزای پست رو بگو شاید به نتیجه ای رسیدی دیگه مشخص شد که ترانس جریانه اگه نباشه 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ دیگه مشخص شد که ترانس جریانه اگه نباشه آفرییییییییییییییییییییین حالا کدوم نوعشه 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ یه حدس دیگه میزنم بعد.... CT!!!!! :th_running1: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: واقعا که از عصر تا حالا سر کار بودیم!!!!!! من که قبلا گفته بودم CT ولی تایید نکرده بودینا؟؟؟؟:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: واقعا که از عصر تا حالا سر کار بودیم!!!!!! من که قبلا گفته بودم CT ولی تایید نکرده بودینا؟؟؟؟:vahidrk: نه کی گفتی؟ تازه باید نوعشم بگی 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ نه کی گفتی؟ تازه باید نوعشم بگی ترانس جریان هسته پایین:hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ ترانس جریان هسته پایین:hapydancsmil::hapydancsmil: آورین 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ خب دوباره نوبت الکترونیکی ها رسید 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ gas sensor:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آیا؟ 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ gas sensor:5c6ipag2mnshmsf5ju3آیا؟ نهههههههههههههه:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ object detection مطمئنم دیده اینه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ یه جورایی مث gps هستش آیا درست میباشد؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ object detection مطمئنم دیده اینه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه چیزی توی همین مایه ها!!!!! اسمش؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ یه جورایی مث gps هستشآیا درست میباشد؟ نههههههه درست نمیباشد 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ تشخیص شی... سنسور دیده... اینم سنسور اجسام میباشد... نومودونم من فالسی کال نوموتونم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده