seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ کسی نبود دو روز وقت هست....بزار بچه ها بیان جوابتو میدن... اگه کسی نگفت خودم جواب میدم عزیزم... 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ دو روز وقت هست....بزار بچه ها بیان جوابتو میدن... اگه کسی نگفت خودم جواب میدم عزیزم... میدونم که میدونی:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ خوب داداش سیدم کارش اینه من بلت نیستم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ خوب داداش سیدم کارش اینهمن بلت نیستم مربوط به گرایش ماست 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ ماهم تو بررسی خونتیم اما من یادم لفته خو من همه چی بلتم راهنمایی کن اولشو بگو 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ ماهم تو بررسی خونتیماما من یادم لفته خو من همه چی بلتم راهنمایی کن اولشو بگو مربوط به خ....شبکه اس 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ برق گیره پ پ ن شامپو زد شوره ه گلرنگه 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ خوب دیگه..... نوبتی هم باشه نوبت الترونیکی هاست از یه سوال ساده شروع می کنیم:ws48: 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ نوعی سنسور میباشد این سنسور برای تشخیص وجود اجسام مورد استفاده قرار میگیرد در این سنسور معمولا از یک فرستنده مثل IR LED و یک گیرنده مثل فوتوترانزیستور استفاده می شود. آیا سودی درست بگفت مهنازی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ اون برق گیر تشریف دارن ای بابا برق گیر چیه یکم سلول های خاکستری رو بکار بندازید 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ خوب دیگه.....نوبتی هم باشه نوبت الترونیکی هاست از یه سوال ساده شروع می کنیم:ws48: اپتوکوپلر 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ اپتوکوپلر اپتوکوپلر اینه کجایی عامو 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ خوب دیگه.....نوبتی هم باشه نوبت الترونیکی هاست از یه سوال ساده شروع می کنیم:ws48: نوعی سنسور میباشداین سنسور برای تشخیص وجود اجسام مورد استفاده قرار میگیرد در این سنسور معمولا از یک فرستنده مثل IR LED و یک گیرنده مثل فوتوترانزیستور استفاده می شود. آیا سودی درست بگفت مهنازی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سنسوره 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ اپتوکوپلر اینه کجایی عامو شما اگه به اون دیود و ترانزیستور که روش هک شده نگاه کنی میفهمی مکانیزم کارش مثل اپتوکوپلر درواقع یک نوع ایزولاتور 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ نه اون سنسوره... مکانیزم کار خیلی از المان ها مثل همه اما این سنسوره 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ نه اون سنسوره...مکانیزم کار خیلی از المان ها مثل همه اما این سنسوره نمیدونم کار نکردم.... قطعه های الکترونیکی وقتی دیتا شیتش هست بزور میشه فهمید چیه و چیکارس وای به حالی که نباشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده