Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 12 فروردین، 2014 فتو ترانزیستور - سنسور آشکارساز حرکت یا همونطور که دوستمون گفتن سنسور pir سنسور PIR مخفف کلمه Pyroelectric Infrared Detectors به معنی سنسور تشخیص حرکت بدن بوده و به نام چشمی معروف است. فیزیولوژی از این سنسور می توان برای آگاه کردن اطرافیان بیمارانی که نیاز به انجام حرکت های خاص داشته اما هیچگونه تحرکی ندارند و نیز برای مثال آگاه کردن اطرافیان بیمارانی که آسیب شدید مغزی سبب کاهش هوشیاری آنها شده و باید از حرکتهایی که برای فرد مضر است و یا سبب بروز یک خطر ناگهانی برای او میشود و همچنین میتوان برای مانیتور کردن حرکت سالخوردگانی که نیاز به تحرک دارند استفاده کرد. http://www.noandishaan.com/forums/thread76527.html http://www.noandishaan.com/forums/thread109385.html 7
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 12 فروردین، 2014 این یک فتو ترانزیستوره......اونوقت قابلمه ای یعنی چی؟... من این قابلمه ای بودنشو از یه مهندس الکترونیک شنیدم واس همین گفتم شاید اون واس خودش این اسمو گذاشته اما اینکه این قطعه یه ترانزیستوره رو میدونستم 5
emanrahemi 439 ارسال شده در 15 فروردین، 2014 بی متال (رله حرارتی ) می باشد دستگاه های الکتریکی دررمقابل اضافه جریان محافظت می کند 3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 قابل توجه دوستان تصمیم بر ان شد که از این به بعد به کسانی که در این قسمت شرکت میکنند چه عکس میگذارند و چه جواب میدهند امتیاز تعلق بگیرد9/12/1392 5
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 خب خب کوروش وارد میشود با عکس هایی که تا بحال ندیدید و لذت خواهید برد :gnugghender: بابا برقی ها بیان بگن این چیه 5
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 ناوبره؟؟؟ نه خجالت نکش بگو از این دوربین هاس که تو راهنمایی رانندگی میذارن 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 اما من مطمئنم همینه... هدایتگر یا ناوبر...نوعش هم lm navigator LM که میشه همونی که من گفتم 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 اما من مطمئنم همینه...هدایتگر یا ناوبر...نوعش هم lm navigator LM که میشه همونی که من گفتم یه توضیح هم در موردش میدی که چیه و به چه دردی میخوره؟؟؟؟ 5
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 اما من مطمئنم همینه...هدایتگر یا ناوبر...نوعش هم lm navigator LM که میشه همونی که من گفتم نزدیک شدی درسته مارو سیاه نکن میری سرچ گوگل میزنی تیترشم ببین این وسیله چیکار میکنه من کارشو میخوام بگی زود بپر ترانسلیت کن 5
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 یه توضیح هم در موردش میدی که چیه و به چه دردی میخوره؟؟؟؟ بذا سرچ کنه الان خودش میاد میگه ولی عجب چیزیه داشتم سرچ میکردم چشمم خورد بهش کنجکاو شدم ببینم چیه 4
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 کارش مشخصه: یک شاخص به طور کامل الکترونیکی که در درجه اول برای خطوط هوایی با استفاده از ولتاژ متوسط ،طراحی شده است. بیا برو کورش بیا برو روتو کم کن 4
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 بذا سرچ کنه الان خودش میاد میگه ولی عجب چیزیه داشتم سرچ میکردم چشمم خورد بهش کنجکاو شدم ببینم چیه بعدشم این تاپیک واسه اینه که بری سرچ کنی یاد بگیری... مث اینکه نمیدونی هدف ازاین تاپیک چیه فرق منو تو اینجا مشخص میشه که من زبانم خوبه میتونم معنی کنم تو فقط شکلاشو میبینی 2
ارسال های توصیه شده