Abbas.H 15131 ارسال شده در 9 اسفند، 2013 فقط یه قدرتی میتونه حدس بزنه چیه شیطونه میگه بگم چیه هااااا چی شد خودم بگم 3
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 9 اسفند، 2013 آیا دژنکتور یا سک سیونر نمیباشد عایا؟!؟! آورین کدومشه و از کدوم نوع عباس یاد بگیر نصف توإ 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 9 اسفند، 2013 آورین کدومشه و از کدوم نوع عباس یاد بگیر نصف توإ حیف که نمیدونم اون دو تا چی هستن و الا خودم میگفتم کدومشه :ws28: نصف من که نه ... ولی فک کنم نوزده بیستم من باشه باریکلا مریم پرچم الکترونیکیا رو بردی بالا 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 9 اسفند، 2013 حیف که نمیدونم اون دو تا چی هستن و الا خودم میگفتم کدومشه :ws28: نصف من که نه ... ولی فک کنم نوزده بیستم من باشه باریکلا مریم پرچم الکترونیکیا رو بردی بالا دیگه کمک نمیکنم اگه یه بار دیگه نتونید بگید خودم میگم که پرچمتون بیاد پایین 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 9 اسفند، 2013 دژنکتور یا سک سیونر ؟؟ این دیگه سوال کردن داره ه ه دژنکتور 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 9 اسفند، 2013 این دیگه سوال کردن داره ه ه دژنکتور باریکلا .... نه مثل اینکه قدرتیا هم یه چیزایی بلتن خب حالا بگو ببینیم چی هست این عکس بعدی رم بزار 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 9 اسفند، 2013 باریکلا .... نه مثل اینکه قدرتیا هم یه چیزایی بلتن خب حالا بگو ببینیم چی هست این عکس بعدی رم بزار خلاصه یه کلید قدرته ه ه اما توضیحات ت ت کامل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
m@ry@71 3690 ارسال شده در 10 اسفند، 2013 ما اینیم دیگه! مهم حدس ما بود! الکترونیکیا پرچما بالا! حدس بین دوتا اونم برای ی قدرتی که کاری نداره! ایول به خودموووون! 5
Abbas.H 15131 ارسال شده در 10 اسفند، 2013 ما اینیم دیگه!مهم حدس ما بود! الکترونیکیا پرچما بالا! حدس بین دوتا اونم برای ی قدرتی که کاری نداره! ایول به خودموووون! یکم دیر کردم شما باید جوابشو بگید؟!! پرچم ما رفت بالا مریم حالا کی میخواد عکس بزاره ؟؟؟ 5
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 10 اسفند، 2013 بلا اجازه بزرکترها عکس بعدی رو من میذارم خیلی اسونه خودم شاد شدم ای عکسو گذاشتم 6
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 10 اسفند، 2013 بلا اجازه بزرکترها عکس بعدی رو من میذارم خیلی اسونه خودم شاد شدم ای عکسو گذاشتم خودم که پروگرمر همه خانواده های Avr رو دارم اما اگه نداشتمم تابلو روش نوشته پروگرمر راستی عکس قبلی رو نگفتی کدوم نوع دژنگتوره؟ 4
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 10 اسفند، 2013 خودم که پروگرمر همه خانواده های Avr رو دارم اما اگه نداشتمم تابلو روش نوشته پروگرمر راستی عکس قبلی رو نگفتی کدوم نوع دژنگتوره؟ احسنت بر اقا کورش ولی انصافا سخت بودا:ws28: نمیدونم چه نوعی هست بذار از داش عباس بپرسیم 4
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 10 اسفند، 2013 احسنت بر اقا کورش ولی انصافا سخت بودا:ws28: نمیدونم چه نوعی هست بذار از داش عباس بپرسیم روش که نوشته AVR حتما AVR هارو ساپورت میکنه 4
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 10 اسفند، 2013 روش که نوشته AVR حتما AVR هارو ساپورت میکنه منظور من جواب این سوالتون بود اقا کورش راستی عکس قبلی رو نگفتی کدوم نوع دژنگتوره؟ 3
ارسال های توصیه شده