mahnaz 7584 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 زرنگی از گوگل؟!!! من نمیذارم ولی مه ناز یه عکس از یه جایی بزار که قابل یافتن نباشه:gnugghender: فایزه جان اگه دمه دستت عکس هست این بار زحمتشو بکش جبران میکنم الان دمه دستم عکس توووپی ندارم 4
ProTon_PluS 127 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 دقیق نمیدونم.ولی اونجور که تو عکس معلومه به یکی از اسلات های pci کامپیوتر متصل میشه. میتونه برای انتقال اطلاعات یا اشتراک دو تا کامپیوتر استفاده بشه 4
3Tilla 3844 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 دقیق نمیدونم.ولی اونجور که تو عکس معلومه به یکی از اسلات های pci کامپیوتر متصل میشه. میتونه برای انتقال اطلاعات یا اشتراک دو تا کامپیوتر استفاده بشه حدودا درسته ولی یه اسم خاص و یه کاربرد خاص تری داره تو کنترل 3
3Tilla 3844 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 شکلش شبیه خیلی چیزا میتونه باشه ولی یه راهنمایی اینه که برای مانیتورینگ یه جز واجبه و قاعدتا یه طرفش سنسوره دیگه 3
3Tilla 3844 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 خیلی دیدم اینو..اما اسمشو... خب بگو کجاها بیشتر دیدی که دوستان هم ایده بگیرن 1
.:: MISSISSIPPI ::. 352 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 خب یه چیزی بگین دیگه یه کارته بگین کارت چیه؟ من که جلوتر هشدار داده بودم از گوگل عکس در بیاری گوگل با اون عظمتش نفهمید این عکس چیه چطور نوقع داری ما بفهمیم :ws28: 3
mohammad15july 24 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 سلام از نظر من این عکس مربوط میشه به یه درایور کارت ، برای اتصال یه سنسور به کامپیوتر. 5
3Tilla 3844 ارسال شده در 14 مرداد، 2013 مهلت تموم شد ایشون یک عدد کارت DAQ هستن. سیگنال های تولید شده توسط سنسور ها رو به باینری تبدیل میکنه که کامپیوتر بفهمه از اون طرف هم برای ارتباط با خارج دستورات آنالوگ تولید میکنه .توش A/D داره . از جمله نرم افزارهایی که میشه باهاشون و این کارت ها کارای کنترلی انچام داد matlab و labview هستند. 3
mahnaz 7584 ارسال شده در 15 مرداد، 2013 مهلت تموم شد ایشون یک عدد کارت DAQ هستن. سیگنال های تولید شده توسط سنسور ها رو به باینری تبدیل میکنه که کامپیوتر بفهمه از اون طرف هم برای ارتباط با خارج دستورات آنالوگ تولید میکنه .توش A/D داره . از جمله نرم افزارهایی که میشه باهاشون و این کارت ها کارای کنترلی انچام داد matlab و labview هستند. دستت درد نکنه ولی خداییش خیلی سخت بود کارتها همه شبیه همن نمیشه اینجوری فهمید چیه 2
3Tilla 3844 ارسال شده در 15 مرداد، 2013 دستت درد نکنه ولی خداییش خیلی سخت بود کارتها همه شبیه همن نمیشه اینجوری فهمید چیه نه دیگه گفتم کاربردش کنترلیه یه طرفش سنسوره ,یه مقدار معلوم شد چیه خواهش میکنم 2
.:: MISSISSIPPI ::. 352 ارسال شده در 15 مرداد، 2013 خیلی سخت بود ! A/dچیه دیگه ؟ خب یه عکس راحت تر بزارین ایندفعه... 2
3Tilla 3844 ارسال شده در 15 مرداد، 2013 عکسی که بشه تو گوگل پیدا کردن ب چ درد میخوره ما اینجا بار علمی رو باید محک بزنیم. -جدی نگفتم- من در حدی نیستم بار علمی کسی رو بسنجم عکس بعدی رو دوستان لطف کنن بذارن 2
ارسال های توصیه شده