Adel00 5292 ارسال شده در 26 خرداد، 2013 خوب دوستان گرامی، مهندسین اعظم لطف کنن بگن این عکس چیه؟؟:Ghelyon: شرمنده دیگه در حد دانشم، عکس گذاشتم.... امضا:عادلشبتون خوش.فردا بعدازظهر میام.... :bigbed: 3
Adel00 5292 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 ترانسفورماتوره نچ!!:Ghelyon: تلاشتو بکن، پسر ایرونی میتونه....:there: هوووووراااا پسر ایرونی!!!! 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 خوب دوستان گرامی، مهندسین اعظم لطف کنن بگن این عکس چیه؟؟:Ghelyon: شرمنده دیگه در حد دانشم، عکس گذاشتم.... امضا:عادلشبتون خوش.فردا بعدازظهر میام.... :bigbed: کی بهت گفت عکس بذاری:vahidrk: نوبت خودم بود . . . ولی حالا که گذاشتی ما هم می حدسیم این الان یه سلول خورشیدیه که مارو گذاشته سرکار 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 کی بهت گفت عکس بذاری:vahidrk: نوبت خودم بود . . . ولی حالا که گذاشتی ما هم می حدسیم این الان یه سلول خورشیدیه که مارو گذاشته سرکار عب نداره بابا , منم اولش بلت نبودم دیگه . یادت نیس جوابو گفتم دیگه عکس نذاشتم ؟ فتوسله عادل جون.بی نهایتم نیست.اون اصلا کار نمیکنه داداش گلم انرژی لامپ اونقدی نیست که بخواد نیروی الکتریکی لازم برای روشن شدن خودشو مهیا کنه.البته اون لام رشته ای که تو کشیدی که دیگه هیچی . 80 در صدش گرماس 3
mahnaz 7584 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 عب نداره بابا , منم اولش بلت نبودم دیگه . یادت نیس جوابو گفتم دیگه عکس نذاشتم ؟ فتوسله عادل جون.بی نهایتم نیست.اون اصلا کار نمیکنه داداش گلم انرژی لامپ اونقدی نیست که بخواد نیروی الکتریکی لازم برای روشن شدن خودشو مهیا کنه.البته اون لام رشته ای که تو کشیدی که دیگه هیچی . 80 در صدش گرماس نه بابا اول خودم گفتم:vahidrk: 1
Abbas.H 15131 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 زحمت کشیدم یه ساعت توضیح نوشتم !! ولی عیبی نداره , از اونجا که قضایای اخیرت زیاد جالب نبوده من از حقم میگذرم عکس بعدی رو بزار 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 زحمت کشیدم یه ساعت توضیح نوشتم !! ولی عیبی نداره , از اونجا که قضایای اخیرت زیاد جالب نبوده من از حقم میگذرم عکس بعدی رو بزار ببخشید که اسپمه ولی واقعا باید میزاشنم!!!! 1
Adel00 5292 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 کی بهت گفت عکس بذاری:vahidrk: نوبت خودم بود . . . ولی حالا که گذاشتی ما هم می حدسیم این الان یه سلول خورشیدیه که مارو گذاشته سرکار آفرین هورا شدی!!!!! شرمندم. آخه دیدم چند روزه هیچ کی نمیاد عکس بذاره، گفتم تنورشو روشن کنم .... بازم عذر میخوام. اون چماقو بذار زمین، قیافه ی خوشگلم ریختی بهم...... ------------------------------------------------------------------------------------------------ چاکر داش عباس گل هم هستم. تو هم هوراتر شدی. ممنون از توضیحات. ههه من باید چیزی بگم از سلول خورشیدی؟؟؟ 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 آفرین هورا شدی!!!!!شرمندم. آخه دیدم چند روزه هیچ کی نمیاد عکس بذاره، گفتم تنورشو روشن کنم .... بازم عذر میخوام. اون چماقو بذار زمین، قیافه ی خوشگلم ریختی بهم...... ------------------------------------------------------------------------------------------------ چاکر داش عباس گل هم هستم. تو هم هوراتر شدی. ممنون از توضیحات. ههه من باید چیزی بگم از سلول خورشیدی؟؟؟ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: یه توضیحی بده ببینیم چقدر اطلاعات داری در موردش 1
Adel00 5292 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:یه توضیحی بده ببینیم چقدر اطلاعات داری در موردش چشم چشم... الان داریم مهمونی. شب میام. ی مقاله کوچیک دارم میذارم. عکسم میذارم. فعلا بای 3
mahnaz 7584 ارسال شده در 28 خرداد، 2013 خب خب باز نوبت ما شد:gnugghender: این چه قطعه ای می باشد؟؟؟؟؟؟ 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 28 خرداد، 2013 خب خب باز نوبت ما شد:gnugghender: این چه قطعه ای می باشد؟؟؟؟؟؟ عمرا اگه بگم سنسوره ه میکروفونه:hapydancsmil: 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 28 خرداد، 2013 یکمی شبیه گیرنده اولتراسونیکه اما بیشتر شبیه همون میکروفونه 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 عمرا اگه بگم سنسوره ه میکروفونه:hapydancsmil: یکمی شبیه گیرنده اولتراسونیکه اما بیشتر شبیه همون میکروفونه نههههههههههه 1
ارسال های توصیه شده