Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:ما اینیم دیگه خب دوباره نوبت الکترونیکیا رسید:gnugghender: قدرتی بذار باشه؟ 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 یادش بخییر یه زمانی یه قدرتی داشتیم م م الان دیگه پیر مرد شدیم همه چیز از یادمون رفته 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 Outdoor optic joint box قبل از اینکه بگم آفرین... راستشو بگو تصویرشو از گوگل سرچ میکنی نه!!!!!:vahidrk: از اسمی که نوشتی خییییییییلی تابلو بود 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 قبل از اینکه بگم آفرین...راستشو بگو تصویرشو از گوگل سرچ میکنی نه!!!!!:vahidrk: از اسمی که نوشتی خییییییییلی تابلو بود من شیوه هامو لو نمیدم 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 من شیوه هامو لو نمیدم این شیوه ت خیلییییییییی تابلوه دیگه نیازی به لو دادن نداره حالا باید بگی کارش چیه وگرنه قبول نیست؟؟؟؟ 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 تقلب:vahidrk: من یه باز اسمشو خارجی گفتم چون واقعا معادلشو نمیدونستم دوستان نمیدونید اسم قطعه چیه نگین خوب ما می آیم یاد بگیلیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تقلب نتونید:vahidrk: 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 این شیوه ت خیلییییییییی تابلوه دیگه نیازی به لو دادن نداره حالا باید بگی کارش چیه وگرنه قبول نیست؟؟؟؟ این جعبه واسه حفاظت کابل های نوری 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 اونکه بله مخابراتیه کارشو بگو واسه ارسال دیتا و ارتباط خطوطه؟ 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 واسه ارسال دیتا و ارتباط خطوطه؟ نفهمیدم منظورت از ارتباط خطوط چیه ولی کارش خیلی ساده تر از این حرفاس 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 نفهمیدم منظورت از ارتباط خطوط چیه ولی کارش خیلی ساده تر از این حرفاس تقویت کننده است؟
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 واسه همینه میگم تقلب نکنید اسم کاملش اینه جعبه اتصال فیبر نوری در فضای باز فک میکنم و کارش خوب از روی اسمش معلومه دیگه نبینم تقلب چون اسم رو ندونید سه صفحه میرین جلو آخرشم نمیفهمید چیه 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 واسه همینه میگم تقلب نکنید اسم کاملش اینه جعبه اتصال فیبر نوری در فضای باز فک میکنم و کارش خوب از روی اسمش معلومه دیگه نبینم تقلب چون اسم رو ندونید سه صفحه میرین جلو آخرشم نمیفهمید چیه زرنگ خانم این نوشته انگلیسی رو تو ترنسلیت بزنی هم میده
ارسال های توصیه شده