seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 22 دی، 2012 چیه بابا خوابمون میاد مزاحم نشو بلد نیستیم ssr عکس بعدی رو بزار
pesare irani 41805 ارسال شده در 22 دی، 2012 ssr عکس بعدی رو بزار من بزارم من فعلا چیزی ندارم :icon_pf (34): اینو میزارم میدونم که عمرا حدس بزنییید 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 22 دی، 2012 من بزارم من فعلا چیزی ندارم :icon_pf (34): اینو میزارم میدونم که عمرا حدس بزنییید من بگم...نمیدونم:icon_pf (34): برقیا کجایید؟؟؟؟؟؟؟؟بیایید بگید ببینیم...بیایید حال امید رو بگیرین... 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 22 دی، 2012 من بگم...نمیدونم:icon_pf (34): برقیا کجایید؟؟؟؟؟؟؟؟بیایید بگید ببینیم...بیایید حال امید رو بگیرین... هیچکی وجود نداره من و تو هستیم تک و تنهااا تو بحدس من هی میگم نه 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 22 دی، 2012 plc نیست؟ نه plc به مجموعه ای از قطعات مانند منبع تغذیه و کارت های دیجیتال این پوت و اوت پوت do و di و.................... میگن 3
hasti1988 22046 ارسال شده در 22 دی، 2012 نه plc به مجموعه ای از قطعات مانند منبع تغذیه و کارت های دیجیتال این پوت و اوت پوت do و di و.................... میگن میدونستم گفتم شاید مدل جدیدش باشه اگر میرفتم برق میخوندم(که قبول شده بودم و نرفتم حتی رزرو هم کرده بودم ) الان حتما جواب میدادم... 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 22 دی، 2012 میدونستم گفتم شاید مدل جدیدش باشه اگر میرفتم برق میخوندم(که قبول شده بودم و نرفتم حتی رزرو هم کرده بودم ) الان حتما جواب میدادم... به نظرم خوب کاری کردی نیومدی چون رشته برق برای یک دختر واقعا بی کاربرد ترین رشته در ایرانه چون واقعاااااااااااا کار نیست براش جز دفتر طراحی مهندسی هااااااااااااااااااا اگر هم رشته برق میخوندید نمیتونستید جوابب بدید چون خیلی تخصصی هستش ین دستگاه خودم دیروز برای اولین بار شندیدم و دیدمش 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 22 دی، 2012 به نظرم خوب کاری کردی نیومدی چون رشته برق برای یک دختر واقعا بی کاربرد ترین رشته در ایرانه چون واقعاااااااااااا کار نیست براش جز دفتر طراحی مهندسی هااااااااااااااااااا اگر هم رشته برق میخوندید نمیتونستید جوابب بدید چون خیلی تخصصی هستش ین دستگاه خودم دیروز برای اولین بار شندیدم و دیدمش یه چیز تو مایه های اینورتر....مثلا سافت استارتر نیست... 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 23 دی، 2012 یه چیز تو مایه های اینورتر....مثلا سافت استارتر نیست... نوچ:vahidrk::whistles::whistles::whistles: عکس بعدی 1
ارسال های توصیه شده