آریوبرزن 13988 ارسال شده در 3 تیر، 2012 سلام.... خوب همه با مسابقات حدس عکس آشنایی دارید دیگه..... یه عکس از یک وسیله ، قطعه، مکان ، نمودار ، دیاگرام یا هر چیزی که مربوط به برق باشه گذاشته میشه و بقیه میگن که اون عکس چیه .... علاوه بر حدس عکس مختصری هم در مورد کاربرد و موارد استفاده توضیح داده میشه ..... هر کس حدس میزنه خودش عکس بعدی رو میزاره (در صورت لزوم) خوب برقیا و غیر برقیا منتظر حدساتون هستیم....... فقط تا عکس قبل تایید نشده دوستان عکس جدید قرا ندهند...تا نظم تاپیک حفظ بشه.... قابل توجه دوستان تصمیم بر ان شد که از این به بعد به کسانی که در این قسمت شرکت میکنند چه عکس میگذارند و چه جواب میدهند امتیاز تعلق بگیرد 9/12/1392 35
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 3 تیر، 2012 خوب اینم از عکس فیوز 63 امپر که با ولتاژ نامی 400 ولت قابل راه اندازی هستش باید بیشتز توضیح بدم اخه چیزه خاصی نداره 9
آریوبرزن 13988 مالک ارسال شده در 9 تیر، 2012 پس چرا کسی نمیاد جواب بده؟؟؟؟ من خودم نفهمیدم این چیه یعنی واقعا کسی نیست بدونه این چه قطعه ای هست؟؟؟؟ 7
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 9 تیر، 2012 پس چرا کسی نمیاد جواب بده؟؟؟؟من خودم نفهمیدم این چیه یعنی واقعا کسی نیست بدونه این چه قطعه ای هست؟؟؟؟ خودم بگممممممم 6
آریوبرزن 13988 مالک ارسال شده در 10 تیر، 2012 خودم بگممممممم مثل اینکه چاره ای نیست دیگه خودت بگو..... فقط یه خورده توضیح هم در موردش بده یه چیزی یاد بگیریم...... مرسی.... 5
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 10 تیر، 2012 مسابقه ای که جایزه ای توش نباشه که فایده نداره حتی 10 امتیاز 11
setiya 12665 ارسال شده در 10 تیر، 2012 مسابقه ای که جایزه ای توش نباشه که فایده نداره حتی 10 امتیاز خوب جایزه بدین تا حدسمون فعال شه ترسیتوره؟ (تقلب کردم) راهنمایی کنین دیگه 8
آریوبرزن 13988 مالک ارسال شده در 11 تیر، 2012 خو بابا امتیازم میدیم حالا بیاین یه خورده حدس بزنید مسابقه جون بگیره ..... اصلا از حالا همون که ادمین گفت برای هر حدس 10 امتیاز. بدوین بدوین که آریوبرزن یه بار دست و دلباز شده دیگه ازین فرصتا پیش نمیادا........ تا حالا سمندون 10 امتیاز ....... mamad kh هم 10 امتیاز......... البته حالا امتیازا اعمال نمیشه میزارم هر 5 نفر یه بار امتیازا اعمال میشه ......... 5
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 11 تیر، 2012 خو بابا امتیازم میدیم حالا بیاین یه خورده حدس بزنید مسابقه جون بگیره .....اصلا از حالا همون که ادمین گفت برای هر حدس 10 امتیاز. بدوین بدوین که آریوبرزن یه بار دست و دلباز شده دیگه ازین فرصتا پیش نمیادا........ تا حالا سمندون 10 امتیاز ....... mamad kh هم 10 امتیاز......... البته حالا امتیازا اعمال نمیشه میزارم هر 5 نفر یه بار امتیازا اعمال میشه ......... خوب من تا اخر شب نمی گم بعد عکسو عوض می کنم باشه ... البته باید جایزه اشو بدی بخودم 4
!Hooman 10133 ارسال شده در 11 تیر، 2012 ترسیتوره؟ (تقلب کردم) چ کاره زشتی من بدون تقلب میگم جواب تریستور هست 5
setiya 12665 ارسال شده در 11 تیر، 2012 خوب من تا اخر شب نمی گم بعد عکسو عوض می کنم باشه ... البته باید جایزه اشو بدی بخودم خب یکم راهنمایی کن بیا در گوش مامان بگو 2
آریوبرزن 13988 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2012 خوب من تا اخر شب نمی گم بعد عکسو عوض می کنم باشه ... البته باید جایزه اشو بدی بخودم نه عکسو دیگه عوض نکن بیا یه راهنمایی بکن ولی از امتیاز کسی که حدس میزنه به خاطر راهنمایی کم میشه .فقط راهنماییتو علاوه بر اینکه تو پست جداگونه مینویسی همون پستی هم که عکس توشه ویرایش کن تو اونم بنویس........ آدم سوال خودشو جواب بده امتیاز میگیره؟نه تو تو چشا من نگاه کن ببینم روت میشه.:vahidrk: منم بازی :mrsbeasley: تونم بازی...... در تالار برق به روی همه بازه تازه تو که کامپیوتری هم هستی دیگه از خودمونی ...... خوب پس حدس بزنم ببینم میتونی 10 امتیازو بگیری..... 6
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 12 تیر، 2012 نه عکسو دیگه عوض نکن بیا یه راهنمایی بکن ولی از امتیاز کسی که حدس میزنه به خاطر راهنمایی کم میشه .فقط راهنماییتو علاوه بر اینکه تو پست جداگونه مینویسی همون پستی هم که عکس توشه ویرایش کن تو اونم بنویس........آدم سوال خودشو جواب بده امتیاز میگیره؟نه تو تو چشا من نگاه کن ببینم روت میشه.:vahidrk: تونم بازی...... در تالار برق به روی همه بازه تازه تو که کامپیوتری هم هستی دیگه از خودمونی ...... خوب پس حدس بزنم ببینم میتونی 10 امتیازو بگیری..... نه بخدااا روم نمیشه ببخشید اقا بچه هااا میگن تقلب کردیم اما خوب درست گفتن دیگه تریستور هستش 5
goddess_s 16415 ارسال شده در 12 تیر، 2012 نه عکسو دیگه عوض نکن بیا یه راهنمایی بکن ولی از امتیاز کسی که حدس میزنه به خاطر راهنمایی کم میشه .فقط راهنماییتو علاوه بر اینکه تو پست جداگونه مینویسی همون پستی هم که عکس توشه ویرایش کن تو اونم بنویس........آدم سوال خودشو جواب بده امتیاز میگیره؟نه تو تو چشا من نگاه کن ببینم روت میشه.:vahidrk: تونم بازی...... در تالار برق به روی همه بازه تازه تو که کامپیوتری هم هستی دیگه از خودمونی ...... خوب پس حدس بزنم ببینم میتونی 10 امتیازو بگیری..... ی دفه من بلد بودماااا اییییییییییییش 3
آریوبرزن 13988 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2012 نه بخدااا روم نمیشه ببخشید اقا بچه هااا میگن تقلب کردیم اما خوب درست گفتن دیگه تریستور هستش جذبه مدیرو حال میکنین!!!!! خوب پس ستی نفر اول جواب داد بیاد توضیحاتشم بده تا 10 امتیاز بهش بدیم خودشم عکس بعدی رو بزاره. اگرم توضیحاتشو نمیدونی بگو تا خود mammad kh توضیح بده فقط اونوقت 5 امتیاز بیشتر بهت نمیرسه 5 تا دیگش به خود ممد خ میرسه......... البته من خودمم جواب رو بلد بودما ولی نگفتم ببینم شما چقدر بلدین........ 4
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 12 تیر، 2012 جذبه مدیرو حال میکنین!!!!! خوب پس ستی نفر اول جواب داد بیاد توضیحاتشم بده تا 10 امتیاز بهش بدیم خودشم عکس بعدی رو بزاره. اگرم توضیحاتشو نمیدونی بگو تا خود mammad kh توضیح بده فقط اونوقت 5 امتیاز بیشتر بهت نمیرسه 5 تا دیگش به خود ممد خ میرسه......... البته من خودمم جواب رو بلد بودما ولی نگفتم ببینم شما چقدر بلدین........ اره منم میدونم که تو بلد بودی میخواستی میدونو بدی به جونااااا افرین افرین من عکس بعدی بزارم 4
ارسال های توصیه شده