رفتن به مطلب

خودخواهی های عشقولانه

p mehdi q

شما چه نوع رفتاری دارید؟  

46 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. شما چه نوع رفتاری دارید؟

ارسال های توصیه شده

بعضی ها هم برعکسن بخدا

• TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif

اینقد مهربونی و محبت میکنن که تحمل آدمو تموم میکنن..

اونایی که من میگم خودخواهیشون اینجاست که میخوان 1 نفرو به هر قیمتی که هست ماله خودشون کنن

اگه 1 نفر دوسمون نداشت 1 درده
    اگه دوسمون داشت هزار و 1 درده

بعضی ها هم با خود خواهی میخوان تلافی اون یک نفر که دوست نداره از اونی که دوست داره در بیارن

• Like 4
لینک به دیدگاه
بعضی ها هم با خود خواهی میخوان تلافی اون یک نفر که دوست نداره از اونی که دوست داره در بیارن

چرا فكر نميكيني طرف ميترسه دوباره تجربه قبلش تكرار بشه ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

خود خواهی یعنی خود خواستن زمانی شروع میشه که طرف ففط خودشو در نظر میگیره وخواسته های خودشو دنبال میکنه و واسش اطرافیانشون مهم نیستن ایجور آدما نه محبت کردن میدونن چیه و نه هرکاری که بکنی واسشون و محبت بهشون بکنی مهم نیست آدمای خودخواه معمولا آدمای لجبازی هستن که توی زندگی چیزی کم دارن و براشون عقده شده که توجه جلب کنن ومیخوان ثابت کنن مهم هستن

نمی خوام جبهه بگیرم یا خدای نکرده به دخترا توهین کنم اما متاسفانه این خود خواهی توی دخترا بیشتر هست توی روابط عاشقانه هم همینطور دوست دارن اونطوری بشه که میخوان

• Like 4
لینک به دیدگاه
بعضی ها هم برعکسن بخدا

اینقد مهربونی و محبت میکنن که تحمل آدمو تموم میکنن..

اونایی که من میگم خودخواهیشون اینجاست که میخوان 1 نفرو به هر قیمتی که هست ماله خودشون کنن

اگه 1 نفر دوسمون نداشت 1 درده
    اگه دوسمون داشت هزار و 1 درده

آدم خود خواه هیچ وقت مهربون نیست شاید اونی که اینقدر مهربونی میکنه تو ذاتشه

اگه کسی دوسمون نداشت درد نیست

اونی هم که دوسمون داره نعمته که به همه داده نمیشه

خیلی عذر میخوام اما حرف خودتون پر از خودخواهی هست:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دوست نداشتن خودخواهی نیست.

ببخوان به زور دوسشون داشته باشی خودخواهیه:whistles:

• Like 4
لینک به دیدگاه
آدم خود خواه هیچ وقت مهربون نیست شاید اونی که اینقدر مهربونی میکنه تو ذاتشه

اگه کسی دوسمون نداشت درد نیست

اونی هم که دوسمون داره نعمته که به همه داده نمیشه

خیلی عذر میخوام اما حرف خودتون پر از خودخواهی هست:banel_smiley_4:

شاید خودخواهی باشه

اما یک نفر وقتی کسیو دوست داره باید نظرشم واسش اهیت داشته باشه نه اینکه بگه الا و بلا باید مال من باشی.اونوقت اسم این چیه؟؟؟؟؟عشقه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

من اولش تا بیام طرف مقابلم رو بشناسم خودم رو در نظر میگیرم ... قبلا بدون قید و شرط محبت میکردم بعضی ها گمان میکردند یا احمقم یا چیزی ازشون میخوام من به مهربانی معروف بودم الانم هستم خیلی ها من رو یک فرد مهربان میشناسند که به هیچ عنوان هم کینه ای از کسی به دل نمیگیره اما متاسفانه رفتار ها و بی ظرفیتی بعضی از اطرافیان باعث شد کمی تغییر رویه بدم و تا کسی رو و ظرفیتش رو نشناختم محبتم رو نثارش نکنم تا قبل از شناخت احترام رو براش میگذارم نه محبت که ... وقتی بشناسم بدونم جنبه داره کم کم و آرام آرام بهش محبت میکنم تند هم نمیرم تا بهش اعتماد پیدا نکنم چه طرفم دختر باشه چه پسر ... در روابطم سعی میکنم طوری باشم که اگر طرف ناسپاسی کرد زیاد دلم نشکنه ... در مجموع همه میدونند کینه به دل نمیگیرم ... اما حدی از غرور دارم با کسی تا یه حدی میسازم اگر زیادی به غرورم بر بخوره با نهایت علاقه و احترامی که هست میگذارمش کنار !!!! کسی که نمک میخوره و نمکدان میشکنه همین کار رو باید باهاش انجام داد تا به خود آدم آسیب نرسه ... حدی از خودخواهی لازم هست اگر خودم به خودم احترام بگذارم دیگران هم میگذارند ... اما برای کسانی که دوستم هستند همه جوره مایه میزارم :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
شاید خودخواهی باشه

اما یک نفر وقتی کسیو دوست داره باید نظرشم واسش اهیت داشته باشه نه اینکه بگه الا و بلا باید مال من باشی.اونوقت اسم این چیه؟؟؟؟؟عشقه؟

اون که اسمش چیه برای هرکسی یک تعبیری داره

ولی بنظرم وقتی آدم خودخواهی داشته باشه چیزیو نمیبینه.

خواستن 1نفر خودخواهی نیست هستن آدمای که واسه بودن با کسی که دوستشون دارن خودشونو به هر دری میزنن اما این اسمشو خودخواهی نمیشه گذاشت

• Like 3
لینک به دیدگاه
اون که اسمش چیه برای هرکسی یک تعبیری داره

ولی بنظرم وقتی آدم خودخواهی داشته باشه چیزیو نمیبینه.

خواستن 1نفر خودخواهی نیست هستن آدمای که واسه بودن با کسی که دوستشون دارن خودشونو به هر دری میزنن اما این اسمشو خودخواهی نمیشه گذاشت

پس چی میشه گذاشت از نظر شما؟:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه

همیشه قضاوت در مورد خود آسون..ولی در عین حال سخته...

از یک طرف خیالت راحته که نیازی نیست مماشات کنی چون نفر دومی نیست که بخوای بهش در مورد نظرت جواب بدی یا مورد سوالش قرار بگیری..

و ازیک طرف هم برعکس باید حواست باشه که زیاده روی نکنی که یکی که می خونه بگه این که اون روز..اونجوری کرد و مخالف این حرفش بود!

الان در این شرایط من اعتقاد خودم رو می گم...

من دوست دارم که بدون در نظر گرفتن شرایط به دیگران محبت کنم...سعی کردم همیشه همین باشه....

محبت کردن رو دوست دارم..ازش انرژی می گیرم...

حتی اگه در مقابلش بدی ببینم ازش انرژی منفی نمی گیرم...پس اینجا دیگه حرف منفعت پیش نمی آد...

طبیعت هر انسان با انسان دیگه فرق می کنه...

قواعد دوست داشتن یا محبت کردن تو هیچ کتابی وجود نداره....دنبال تعاریف احساسات که کمیت های مادی نیستن در کتاب ها نیاز به گشتن نیست....هر کس بنویسه هم از تجربیات خودش می تونه بنویسه..فرمولی جامع نیست برای همه....

متر و معیار محبت و دوست داشتن هر انسان با انسان دیگه فرق می کنه...از گذشته تا به حال هم فرق می کرده....هیچ اصلی ثابت نبوده مخصوصا در ارتباط با این مقوله که گفتم ماده نیست...

شناخت احساسات تا اونجا که ممکن هست در قلمرو خود فرد هست....و هیچ کس نمی تونه به احساسات دیگری بیشتر از خودش آگاه باشه...

گفتم و گفتم تا بگم....این میون ما با دیدن عکس العمل یک نفر در یک موضوع نمی تونیم در مورد احساساتش که آیا منفعت طلبانه بود یا خیر نظری بدیم....

این به عالم بودن ما در خوندن کتاب های مختلف...یا باتجربه بودن ما در احساسات ربطی نداره.....

.

.

.

ما خیلی هنر کنیم..احساس خودمون رو بشناسیم..و سعی کنیم به احساس دیگری آسیب نرسونیم...

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...