رفتن به مطلب

تا حالا پروفایل تون را بستید چرا ؟

ارسال های توصیه شده

من نميدونم چرا گاهي سعي ميكنيم از مسائل كلي نتيجه‌هاي قاطعانه و صفر و يكي بگيريم. scratchhead.gif

اين حرف شما در صورتي كه مثلا من بيام يه پيام به شما بدم و انتظار جواب داشته باشم و از طرفي پروفم بسته باشه درسته. ولي در غير اين صورت انتظار عجيبيه.

اگه قرار بر نتيجه‌گيري كلي باشه من نوعي هم ميتونم بگم اينكه شما دوست نداري پروف كسي به روت بسته باشه، تماميت خواهي بي موردي هست.

ولي به نظر من اينم درست نيست.

به نظرم همه‌ي ما كه توي موقعيت مشابه نيستيم. اين مسئله هم فقط يه جواب نداره. پس بهتره قضاوت كلي هم نداشته باشيم. looky.gif

اصلا موضوع مهمی نیست و به قول دوستان یه مسئله شخصیه ولی در کل خودم هیچ گاه این کارو نمیکنم .

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 77
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آره چند بار اما تایمش کم بوده.

دلیلشم این بوده که از خودم یا آدمهای اطرافم یا بعضی مسائل ناراحت بودم و حوصله نداشتم و با پروفایل بستن یه جورایی سعی کردم سکوت کنم ...

بعضی وقتا هم حالم خوب بوده ولی حس کردم پروفایلمو ببندم بهتره ..... شاید بخاطر اینکه بعضی وقتا نمی خوام خیلی صمیمیت داشته باشم با بچه ها ....

• Like 6
لینک به دیدگاه

من خودم یکی دوبار بیشتر نبستم دلایلشو درست یادم نیس ولی در کل مشکلی با این قضیه ندارم هر کی آزاده خودش در مورد چیزای شخصیش تصمیم بگیره اگه صلاح میدونه باید ببنده خب ببنده

• Like 7
لینک به دیدگاه

حریم خصوصی رو اگه بهش تعریف مشخص بدیم و اونو از ریاکاری و پنهاکاریهای مفرط جدا فرض کنیم چیز بسیار خوبیه

که کلا ما ایرونی ها اصلا دقیقا نمیدونیم حریم خصوصی یعنی چی

و به هرکسی هم اجازه تجاوز به اون رو میدیم

پروف ,حریم خصوصی هرکسی تو دنیای مجازی هس توسطح دسترسی ها اسمش میشه private و نه public:ws3:

که هرکسی نمی تونه واردش بشه براش رمز عبور و نام کاربری لازمه

تو بخش تنظیماتش گزینه هایی داره برای ایجاد حریم خصوصی یا تعریف افرادی که به اون می تونن پا بزارن

فرومها رو ایرانی ها اختراع نکردن (نه نوع مجازیشو نه نو واقعیشو (البته اگه حموم های عمومی قدیمی رو فاکتور بگیریم )) فرومهای مجازی و بخش بندی اون از یه کشور جهان سومی که توش حاکمش به خود اجازه میده تو جزیی ترین کارای خصوصی ملتش فضولی کنه نیومده محصول اندیشه و کار انسانهای ازادی خواه و اندیشمند و متعالی هستش

پس به حریم خصوصی همدیگه احترام بزاریم :w16:

• Like 8
لینک به دیدگاه

الان پروفتو ببندی مشکلش چیه دقیقا؟:ws38:

اون پیام دادن وقتی‌ بستس خوب شاید یه کم خوب نباشه ولی‌ اینکه یکی‌ نخواد کسی‌ واسش پیام بذاره بی‌ احترامیش و.. کجاست دقیقا؟! حالا به هرررررررر دلیلی‌! کلا دوس نداره! زور میگین چرا؟!!

یکی‌ علاقه به صحبت داره, پیام دادن, گرفتن ... یکی‌ نداره! حالا در زمان‌های مختلف این حس و علاقه بنا به خیلی‌ شرایط عوض میشه! گاهی‌ هم دلیل دیگه داره.. کلا دلیل داره! خیلی‌ داره!

زوری میخواین واسه مردم پیام بذارین؟!! یا پیاماشونو ببینین؟!! یعنی چی‌ دقیقا؟!!!

پیام هام الان بازه ولی‌ شاید یه روز خواسم ببندم!

یه کم همدیگرو درک کنیم! همه مثل هم فک نمی‌کنیم...

دیگه خیلی‌ تعجب داره بگی‌ چرا نمیزاری واست پیام بذارم!!!!! زوره می‌خوام بات حرف بزنم!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه
دروود

دوستان زیاد جدی میگیرن قضیه ی بستن پروفایل یا محدود کردنش رو... :دی

حالا شایدم جدی باشه براشون.. کی میدونه... :ws51:

به هر حال :

برخلاف سایر کاربران ، منم به این افتخار میکنم که هیچ وقت پروفایلم رو بر روی کسی نبستم و پروفایلم برای همه ی افراد باز بوده بدون اینکه ترسی از خاله زنک بازی یا مشکلات داشته باشم.

چرا دیگه چن وقت پیشا بود بستی!:ws38: یا من اشتباه می‌کنم؟!

• Like 3
لینک به دیدگاه

درود...:icon_redface:

نه... نشده...نه اون زمان که نمی دونستم چطور باید این کار رو انجام بدم..نه اونجا که فهمیدم می تونم به دوستانم محدودش کنم...

نطرات دوستان رو خوندم....و به تک تک دوستان و نظراتشون احترام می زارم...:icon_redface:

این حرفی هم که می زنم..نظر شخصی من هست.نافی یا تایید کننده ی نظر دیگری نیست..چون براساس سلیقه و خلق و خوی خودم هست...

سعی می کنم که این اتفاق نیافته تا زمانی که در جمع دوستانم هستم....

چون واقعا برام ناراحت کننده خواهد بود که دوستی برای یاد کردن از من به پروفایلم سر بزنه....و در اون به روش بسته باشه....

ولی مواجه شدم با دوستانی که پیغام می گزارند ولی من در جواب به پروفایلشون دسترسی نداشتم برای اینکه جوابشون رو بدم...که با پیام خصوصی سعی کردم جواب گو باشم...:icon_redface:

که این رو عاملی برای توهین به خودم ندیدم..:icon_redface:

در کل با این موضوع مواجه بشم....کاملا حق طبیعی صاحب پروفایل می دونم...که به هر دلیلی صفحه ی شخصی خودش رو بسته باشه....و این عاملی برای ناراحتی یا توهین بی هیچ عنوان نخواهد بود...

باز این نظر شخص من هست....:icon_redface:

آرامش پیشکش لحظه هاتون:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه
درود...:icon_redface:

نه... نشده...نه اون زمان که نمی دونستم چطور باید این کار رو انجام بدم..نه اونجا که فهمیدم می تونم به دوستانم محدودش کنم...

نطرات دوستان رو خوندم....و به تک تک دوستان و نظراتشون احترام می زارم...:icon_redface:

این حرفی هم که می زنم..نظر شخصی من هست.نافی یا تایید کننده ی نظر دیگری نیست..چون براساس سلیقه و خلق و خوی خودم هست...

سعی می کنم که این اتفاق نیافته تا زمانی که در جمع دوستانم هستم....

چون واقعا برام ناراحت کننده خواهد بود که دوستی برای یاد کردن از من به پروفایلم سر بزنه....و در اون به روش بسته باشه....

ولی مواجه شدم با دوستانی که پیغام می گزارند ولی من در جواب به پروفایلشون دسترسی نداشتم برای اینکه جوابشون رو بدم...که با پیام خصوصی سعی کردم جواب گو باشم...:icon_redface:

که این رو عاملی برای توهین به خودم ندیدم..:icon_redface:

در کل با این موضوع مواجه بشم....کاملا حق طبیعی صاحب پروفایل می دونم...که به هر دلیلی صفحه ی شخصی خودش رو بسته باشه....و این عاملی برای ناراحتی یا توهین بی هیچ عنوان نخواهد بود...

باز این نظر شخص من هست....:icon_redface:

آرامش پیشکش لحظه هاتون:icon_gol:

جالب بود من پروفمو به دلایلی بسته بودم ولی از این دید تا حالا به این کار نگاه نکرده بودم

با این اوصافی که گذشت بازش کردم

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام

کاش میشد خیلی از پیغامهای روی پروفایلو پاک کرد یه جوری که جاش نمونه

ولی محمد نمیذاره

قبلا میشد ها ولی یه اشتباهی کردم به محمد گفتم این کارو میتونم بکنم سریع بستش دیگه هم بازش نکرد :banel_smiley_4:

حریم خصوصی من پیغام شخصی منه

پروفایلمو هیچ وقت نمیبندم

• Like 7
لینک به دیدگاه

برای من اهمیتی نداره که پروفایل بسته باشه یا باز ولی بعضی از دوستان تمام راه های ارتباطی خودشون رو میبندن. هم پروفایل و هم پیام خصوصی. از همه بدتر اینکه آدرس مسنجرشون هم نیست. آدم واقعا دیگه نمیدونه چیکار کنه. نمونه اش هم زیاد بوده تا حالا. شاید خودشون نمیدونن چیکار میکنن. و کارشون چه عواقبی داره ولی یه وقتایی یه کار مهم پیش میاد و میبینی هیچ راه ارتباطی نمونده. حتی چند بار برام اتفاق افتاده که دیدم طرف آنلاینه ولی به هیچ طریقی نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم. آدم احساس خفگی میکنه. خوب نکنید اینکارا رو! بگم کی بود؟ :w000:

• Like 11
لینک به دیدگاه

درود

من تا به حال پروفايلم رو در هيچ فرومي نبستم.شايد يكي از دلايلش اين باشه كه بلد نيستم:ws3:

بار ها بوده كه با افرادي درگيري هاي شديد لفظي داشتم

فحش و نا سزا شنيدم

تهديد شدم

حرف نا مربوط زده شد

سعي كردم بي تفاوت بگذرم و به شخصي ديگر ارجاع دهم اما بستن پروفايلم را به خودم پيشنهاد ندادم.علتش هم اين بوده كه شايد با بستن پروفايلم خيال خودم آسوده باشد و از شر پيغام هاي فرد يا افراد خاصي رها شوم اما ارتباط سايرين را كه به هر دليلي ممكن است بخواهند حرفي را با من بزنند از بين مي برم.

با اين همه براي برخي از دوستان كه دورادور در جريان مشكلاتشان هستم اين حق را قايل هستم كه پروفايل خود را ببندند.شايد در لحظه ي اول ناراحت شوم كه پروفايلي به روي من بسته است اما بلافاصله در دل برايش ارزوي شادماني مي كنم و مي روم.

پروفايل ها بسته يا باز مي گذرد.اميدوارم دريچه هاي قلب و خرد ما همواره گشوده باشد.

:icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه
درود

من تا به حال پروفايلم رو در هيچ فرومي نبستم.شايد يكي از دلايلش اين باشه كه بلد نيستم:ws3:

بار ها بوده كه با افرادي درگيري هاي شديد لفظي داشتم

فحش و نا سزا شنيدم

تهديد شدم

حرف نا مربوط زده شد

سعي كردم بي تفاوت بگذرم و به شخصي ديگر ارجاع دهم اما بستن پروفايلم را به خودم پيشنهاد ندادم.علتش هم اين بوده كه شايد با بستن پروفايلم خيال خودم آسوده باشد و از شر پيغام هاي فرد يا افراد خاصي رها شوم اما ارتباط سايرين را كه به هر دليلي ممكن است بخواهند حرفي را با من بزنند از بين مي برم.

با اين همه براي برخي از دوستان كه دورادور در جريان مشكلاتشان هستم اين حق را قايل هستم كه پروفايل خود را ببندند.شايد در لحظه ي اول ناراحت شوم كه پروفايلي به روي من بسته است اما بلافاصله در دل برايش ارزوي شادماني مي كنم و مي روم.

پروفايل ها بسته يا باز مي گذرد.اميدوارم دريچه هاي قلب و خرد ما همواره گشوده باشد.

:icon_gol:

ولي پروفت بسته بود كه !!

• Like 1
لینک به دیدگاه

به نظر من کار جالبی نیست مخصوصا کاربران فعالی که برای تبادل اطلاعات یا مشورت , دسترسی به پروفایلشون نیاز هست.ولی یه بخشی رو راه میندازن و پروفایلشون رو 3قفله میکنن؛ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا بهم بر میخوره زمانی که مدیری پروفایلشو میبنده و تذکر هم میده که اسپم نکنید. بعضی از دوستان که پیام خصوصیشون هم بسته س. ای بابا:sigh:

کاربرانی هستن که مایل به فعالیت نیستن و پروفایلشونم بسته س , به این دوستان احترام میذارم

• Like 5
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

من یه بار پروفایلمو بستم؛اون زمانی که میخواستم از انجمن برم 129fs370785.gif

راستی،ای کسانی که پروفایلاتونو میبندید ، حداقل نیاید و پیام بازدید کننده ندید که نمیشه جوابتونو داد:vahidrk:

لینک به دیدگاه

منم نظر اسی رو دارم

پروفایل یه حریم شخصیه فقط افراد بیشتری بهش راه دارن و به قول اسی میزان خصوصی بودنش کمتره.

من اوایل کامل پروفایلم برای همه باز بود. ولی بعدها به دلایلی شخصی مجبور شدم محدودش کنم و الانم فقط برای لیست دوستانم بازه. از این موضوع هم پشیمون نیستم، چون صلاح در این بوده و معتقدم توهینی به دیگران هم نیست چون پیغام خصوصیم برای همه (جز دو نفر که کلا تو ایگنور لیستم هستن) بازه.

پیغام خصوصی وقتی هست یعنی اگه یکی (به دلایلی که برای خودش داره) محدودیت رو انتخاب کرده، راه دیگه ای رو برای موارد استثنا باز گذاشته پس بقیه رو هم درنظر گرفته! (کسایی مشکلی هم باهاشون نداره ولی تاحالا بهر دلیل تو لیست دوستای هم نبودن) پس میتونی اگه خیلی برات مهمه یا درخواست دوستی بدی یا از اون راهها استفاده کنی و بنابراین ناراحتی بیمعنیه!

بستن کلی پروفایل هم بله بوده. گهگاهی بنا به صلاحدید وقتی بخوام از این محیط دور شم، یا شرایط پاسخگویی به پیغامها رو (که اغلب صحبت معمولی و روزمره یا عکس یا تبلیغه!) نداشته باشم پروفایل رو کلا میبندم. و بازهم معتقدم به هیچ وجه این موضوع توهینی به بقیه نیست!!! برعکس اگه من باشم و جواب پیغام ندم توهینه!

و بازهم معتقدم اگه کسی واقعا براش مهم باشه یا کارمهمی داشته باشه پیغام خصوصی براش بازه و میتونه پیغامشو بذاره. دوستای نزدیکترم هم که ایمیل یا شمارمو دارن و مشکلی نیست.

البته راستشو بخواید این بستن کلی پروفایل گاهی ناخواسته (و درشرایطی خاص و محدود البته) برای خود من تاحدی ابزار سنجش شده. معیاری برای شناختن کسایی که دوستی رو همراه با راحتی صرف میخوان! و خود "شخص" نیست که براشون مهمه. اونهاییکه حتی زحمت دوتا کلیک و لود بیشتر به خودشون نمیدن کسایین که فقط تظاهر به دوستی میکنن! کسایی که فقط اهل نمایشن یا دربهترین حالت یه ارتباط سطحی رو میطلبن! کساییکه بسته بودن پروفایل رو بهانه ای برای کوتاهیهاشون عنوان میکنن.

اما کسیکه برای خود اون شخص ارزش قائله از راههای ارتباطی دیگه ای که هست استفاده میکنه و بهانه هایی از این دست مانع ارتباطش نمیشه.

و البته من حتی با بستن کلی پروفایل در زمانهای حساس که فرصت یا حوصله کمتری دارم، در وقت و انرژی خودم هم صرفه جویی کردم. چون فقط پیغامهای مهم رو از افرادی خاص میگیرم که برام ارزشمندتر و مفیدتر هم هست!

درکل من این موضوع رو توهین به هیچکس نمیدونم. هرکس شرایطی داره و بنظرم هر تصمیمی اگه از حد خودش نگذشته باشه و همه ی جوانب و استثنائات رو درنظر گرفته باشه قابل احترامه.

• Like 9
لینک به دیدگاه
ولي پروفت بسته بود كه !!
درود.ممنونم كه بهم اين رو گفتي.چون جدا تا حالا نيم دونستم كه پروفايلم بسته هست.الان با كمك يكي از دوستان درستش كردم.از اين بابت پوزش مي خوام
  • Like 3
لینک به دیدگاه

نميخواستم پي اين بحث و بگيرم چون بعد از خوندن چند پست تقريبا نا اميد شدم بسته بودن و نبودن پروفايل ها رو من هم به هيچ وجه توهين نيمدونم ولي به ضعف و نقص چرا،

معتقدم اين گفتگوست كه بهترين راه براي تنظيم روابط ماست براي كنترل آن، نه اين كه پرفايل خود را باز بسته كنيم نه زنداني كردن و گوشه نشيني براي فرار از گزند ديگران .

مطمعنا محدود كرد ، انجام انتخاب گزينشي ، در اولويت قرار دادن يك گروه يا طرز فكر خاص ، طبقه بندي ادم ها ، حذف كردن هر انديشه اي حتي اشتباه و غيرو را بيشترما ها قبول نداريم .... چرا چون رفتاري شبيه رفتار ديكتاتور هاست ولي دانسته يا ناداسته ما در خيلي از رفتار ريز و درشت مون مرتكب ميشيم بعد دم از دمكراسي و برخورد ازاد با انديشه ها و افكار ميزنيم غافليم كه درون ما هم ديكتاتور هاي كوچكي پنهان شده در جستجوي فرصت براي غول شدن

بهترين توجيه براي هر كاري مقصر دانستن ديگران بوده و هست بدون اينكه بپذيريم كه چقدر نقش رفتار متقابل ما موثر است وقتي پشت سر هم دم از بي اعتمادي مي زنيم و ميخواهيم همه موافق و به به گو ما باشن تا در دايره روابطمون قرار بگيرند .

شخصي بودن هم مث خيلي از تعريف ها نسبيه بعضي ها هم هستن به واسطه پست و مقام جايگاهي كه دارن مملكت را ملك شخصيشون ميدون و خودشون را صاحب مال و جان و نواميس ادمها يعني تعريفشون از شخصي بودن اينه

فراموش نكنيم كه در ايده ال ترين حالت هريك از ما رسانه اي از يك طيف فكري هست هر يك از ما به عنوان يك ايراني و هيچ رسانه اگاه و مستقي رفتار انحصاري نداره يعني خودش را نظراتش را در اختيار يك عده خاص قرار نميده ...

واقعا اگه غل و غشي نقطه ضعف و كم و كسري تو كارمون نيست چرا خيلي فرصت ها را از خودمون بگيرم چرا حس ازادي و رهايي و يك رنگ ديدن ادم ها را در وجودمون به وجود نيارم در عمل نشون نديم ..خيلي از حريم هاي بسته ساخته ذهن بسته ماست.

وخيلي از رفتاري كوچيك ريشه هاي عميق فكري .

• Like 2
لینک به دیدگاه
نميخواستم پي اين بحث و بگيرم چون بعد از خوندن چند پست تقريبا نا اميد شدم بسته بودن و نبودن پروفايل ها رو من هم به هيچ وجه توهين نيمدونم ولي به ضعف و نقص چرا،

معتقدم اين گفتگوست كه بهترين راه براي تنظيم روابط ماست براي كنترل آن، نه اين كه پرفايل خود را باز بسته كنيم نه زنداني كردن و گوشه نشيني براي فرار از گزند ديگران .

مطمعنا محدود كرد ، انجام انتخاب گزينشي ، در اولويت قرار دادن يك گروه يا طرز فكر خاص ، طبقه بندي ادم ها ، حذف كردن هر انديشه اي حتي اشتباه و غيرو را بيشترما ها قبول نداريم .... چرا چون رفتاري شبيه رفتار ديكتاتور هاست ولي دانسته يا ناداسته ما در خيلي از رفتار ريز و درشت مون مرتكب ميشيم بعد دم از دمكراسي و برخورد ازاد با انديشه ها و افكار ميزنيم غافليم كه درون ما هم ديكتاتور هاي كوچكي پنهان شده در جستجوي فرصت براي غول شدن

بهترين توجيه براي هر كاري مقصر دانستن ديگران بوده و هست بدون اينكه بپذيريم كه چقدر نقش رفتار متقابل ما موثر است وقتي پشت سر هم دم از بي اعتمادي مي زنيم و ميخواهيم همه موافق و به به گو ما باشن تا در دايره روابطمون قرار بگيرند .

شخصي بودن هم مث خيلي از تعريف ها نسبيه بعضي ها هم هستن به واسطه پست و مقام جايگاهي كه دارن مملكت را ملك شخصيشون ميدون و خودشون را صاحب مال و جان و نواميس ادمها يعني تعريفشون از شخصي بودن اينه

فراموش نكنيم كه در ايده ال ترين حالت هريك از ما رسانه اي از يك طيف فكري هست هر يك از ما به عنوان يك ايراني و هيچ رسانه اگاه و مستقي رفتار انحصاري نداره يعني خودش را نظراتش را در اختيار يك عده خاص قرار نميده ...

واقعا اگه غل و غشي نقطه ضعف و كم و كسري تو كارمون نيست چرا خيلي فرصت ها را از خودمون بگيرم چرا حس ازادي و رهايي و يك رنگ ديدن ادم ها را در وجودمون به وجود نيارم در عمل نشون نديم ..خيلي از حريم هاي بسته ساخته ذهن بسته ماست.

وخيلي از رفتاري كوچيك ريشه هاي عميق فكري .

این حرفتو اصلا قبول ندارم!

من نوعی تو پروفایلم بحث و گفتگوی عمومی ندارم که لازم باشه همه بیان و نظر بدن! اونجا پروفایل شخص منه! مثل خونه من میمونه! اگه چیزی هست درباره منه! نه زندگی کسی تحت الشعاع قرار میگیره نه برای کس دیگه ای تصمیم میگیرم! نه ...

جای بحث و صحبتها و گفتگوهای عمومی فضای تالاره که اونم برای کسی محدود نشده! همه میتونن بیان و با من بحث کنن.

این حرفت درصورتی درست بود که فقط افرادی که جزو لیست دوستانم هستن مجاز بودن تو تاپیکهای من شرکت کنن! اگه اینطور بود بله حق با تو بود. این میشد اجازه حرف زدن ندادن و صحبت نکردن و دیکتاتوری و ...

اما اینی که میگی حرمی شخصیه و ربطی به دیکتاتوری نداره.

دیکتاتور کسیه که ب خودش اجازه میده بجای همه تصمیم بگیره و عمل کنه و این عملکردش زندگی بقیه رو هم تحت تاثیر قرار بده و اجازه اعتراض و اعمال نظر رو هم تو این امور که شخص اونهارو تحت تاثیر قرار میده و بهشون مربوط میشه نده و فقط حرف خودشو بزنه!

اما پروفایل شخصی من نه فعالیت کس دیگه ای رو تحت الشعاع قرار میده که بهش مربوط بشه نه چیزی!

پس ربطی به دیکتاتوری نداره!

هرکس برای روابط خودش حریمی قائله!

اینکه تو میگی مثل این میمونه یکی همینجوری یه شماره موبایلی رو بگیره و بخواد با کسی که نمیشناسه بحث و صحبت کنه و اگه اون تلفنو قطع کنه بگه تو دیکتاتوری که اجازه نمیدی همه تلفنی باهات حرف بزنن!!!

اما درستش همینه. باید حریم قائل شد و مرز تعیین کرد.

به شما هیچوقت اجازه داده نمیشه با یه سیاستمدار یا رییس یه جای بزرگ مثل یه شرکت یا دانشگاه یا ... با موبایل به بحث بشینی!! یا بری تو خونش بحث کنی! همیشه حرمیها و سلسله مراتب تو روابط هست و این به هیچ وجه دیکتاتوری نیست! شما به رییس دانشگاه زنگ بزنی یا بری در خونش میگه کارتو به معاونم بگو اون بمن میگه یا اگه کار مهمیه بیا تو دفترم، خودتو معرفی کن، موضوعی که میخوای دربارش حرف بزنی رو بگو بعد وقت بگیر بیا بشینیم سرفرصت، حضوری و در شرایط مناسب با هم گفتگو میکنیم! نه اینکه هرکی هر زمان دلش خواست زنگ بزنه و حرف بزنه یا بیاد بشینه وسط خونه من و بخواد با هرکی میخواد گفتگو کنه!

هر چیزی جایی داره!

حریمها هم برای همه باید تعریف بشن و این منافاتی با دموکراسی نداره!

• Like 3
لینک به دیدگاه

یه بار تو همین فروم چند نفر رو خواستم اد کنم که البته فکر کنم یکی دوتاش مدیر هم بودن اولیش که رفتم دیدم مدیره ادش رو بسته و نوشته به دلایلی نمی تونم بذارم ادم کنید اگه می خوایید ادتتون کنم پیام خصوصی به علاوه رزومه ی کاری بدین تا ادتون کنم

خیلی عصبانی شدم اون دوتای دیگه رو رفتم اد کنم دیدم اونا پیام مخاطبین رو بستن

با خودم گفتم اینجایی که اعضاش اینجورین(فکر می کنم خدان) به درد من نمی خوره

منم پروفایلم رو بستم فقط دوستای فرهیختگانیم رو گذاشتم و بقیه رو حذف کردم و تا مدت زیادی نیومدم

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...