رفتن به مطلب

تا حالا پروفایل تون را بستید چرا ؟

ارسال های توصیه شده

شما توی فعالیت مجازیت چقدر با آدم های مریض مجازی برخورد کردی که مدام تو دو دوستات رو به جون هم بندازند؟ تا حالا چیزی گفتی که به مذاق گردن کلفت های تمامیت خواه مذهبی یا سیاسی خوش نیاد؟ شده بریزن هکت کنند تا ساکت باشی؟ انواع و اقسام تهدیدها برای دستگیری و گرداب و وزارت اطلاعات و... در پروفایل و خصوصی بهت رسیده؟ همه مثل هم نیستند. هر کسی محدودیت هایی توی زندگیش داره،به خاطر ویژگی های خاص خودش. آقای احمدی نژاد وقتی شهردار بود،با اتوبوس هم میرفت سر کارش،الان هم میتونه بره؟ اون آدم همون آدمه،اما محدودیت هاش امروز بیشتره،من هم همون آدمم،هنوز هم با اتوبوس میرم. . . . . به نظرم ، شما در این قضیه هر آدمی رو باید در ظرف خودش ببینین. حکم کلی نمیشه داد،یکجای دیگر هم گفتم آرمانشهر من خانه هایی بدون دیوارهایی بیرونی است. اما تا وقتی فضول و چموش و خاله زنک هست،چاره ای جز دیوار کشی نیست. اگر دزد و قاتل هم اضافه شد که کار به کشیدن سیم خاردار و نصب دزدگیر هم میکشه.
توضیحات اسی عزیز بسیار شفاف بود .

در همین انجن افراد بیکار و البته کنجکاو !!! کم نداریم که صبح تا شب کارشون سرک کشیدن به پروفایل دیگران و از همه مهمتر خواندن گفتگوی بین دو نفر است ...!!!

کافیه به قسمت بازدیدکنندگان پروفایلتون سر بزنید ...

به هر حال اینکه من کاربر بین باز ماندن پروفایلم و بستن پروفایلم حق انتخاب دارم یعنی عین دموکراسی ...

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 77
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

با اینکه خودم چندباری پروفایلمو بستم ولی خوشم نمیاد پروفایل کسی به روم بسته باشه

مگر اینکه واقعا مجبور باشه

به نظرم آدم باید دوستاشو با وسواس انتخاب کنه و ادلیستش بازار شام نباشه و برای اون ادلیستش همیشه در و پیکرش باز باشه

آدمی که اجازه رخ نمایی ندهد خیلی زود از یاد میره:a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه
با اینکه خودم چندباری پروفایلمو بستم ولی خوشم نمیاد پروفایل کسی به روم بسته باشه

مگر اینکه واقعا مجبور باشه

به نظرم آدم باید دوستاشو با وسواس انتخاب کنه و ادلیستش بازار شام نباشه و برای اون ادلیستش همیشه در و پیکرش باز باشه

آدمی که اجازه رخ نمایی ندهد خیلی زود از یاد میره:a030:

جانا سخن از زبان ما میگویی

• Like 2
لینک به دیدگاه
ادم خیلی پیچیده تر از اونه که بشه با چند کلمه،جمله و یا حتی کتاب تحلیل و تفسیر ش کرد ولی تو این کار نوعی خودخواهی ناشیانه وجود داره که از ضعف و دورنگی میاد....متاسفانه ما مفهموم شخصی را بد فهمیدم ...مغز و ذهن و قلب ما هم مهمترین گیرنده شخصی هست که داریم ایا اونهایی که به دمکراسی و فرهنگ احترام میزارن دریچه قلب و مغزشون را میبندد و به پیاما و ادمای خاصی اجازه ورود میدن حالا به هر دلیل و بهانه ای حتی مشغله و حال بد و تکراری بودن حرفا،...

گاهی وقتا جواب ندان بهترین جواب هست ولی اجازه جواب ندادن مساوی با دیکتاتوریه.

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دروود

دوستان زیاد جدی میگیرن قضیه ی بستن پروفایل یا محدود کردنش رو... :دی

حالا شایدم جدی باشه براشون.. کی میدونه... :ws51:

به هر حال :

برخلاف سایر کاربران ، منم به این افتخار میکنم که هیچ وقت پروفایلم رو بر روی کسی نبستم و پروفایلم برای همه ی افراد باز بوده بدون اینکه ترسی از خاله زنک بازی یا مشکلات داشته باشم.

دلیلشم این بوده که در طول این یک سال :

نه تفکر خود بزرگ بینی و خود برتر بینی و رابطه ی مدیر-رعیتی داشتم که کسی کنجکاو شده باشه من واقعا کی هستم و بخواد بیاد توو پروفایلم جستجو کنه یا به نحوی جهت روو کم کنی برام مشکل ایجاد کنه!

نه افکار Troll وارانه داشتم و احساسات کسی رو بر انگیختم!

نه رفتاری ازم سر زده که شخصی که افکار مریض داره ، به تفکرات خاله زنکی در برابر من تشویق شه.

نه پا برهنه به تفکرات و اعتقادات کسی حمله کردم و دشمن تراشی کردم.

در بحث هایی هم که شرکت کردم ،حدالاامکان طوری جواب دادم که طرف مقابلم کوچیک نشه و در صدد انتقام بر نیاد.

یادمم نمیاد به کسی توهین مستقیم و قومیتی و خانوادگی و ... کرده باشم.

اطلاعات اصلی و مهمم رو هم هیچ وقت از طریق پروفایلم رد و بدل نمیکنم.

خلاصه ی کلووم اینکه : هیچوقت تفکراتی نداشتم که کسی رو تحریک یا کنجکاو کنه . :ws51:

• Like 8
لینک به دیدگاه

تو این انجمن نه نبستم ولی حق میدم به بعضی افراد که پروفشون رو ببندند!

من خودم تو یک انجمن دیگه اینقدر از دست این خاله زنک ها ذله شدم تا اینکه پروفم رو با کمال آرامش بستم!:ws37:

همیشه هم عده ای کنایه آمیز پست میدادن که بعضی ها پروفشون رو میبندند که بگن آدمن...:w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
شما حاضری شماره موبایلتو همه جا ارائه بدی و بعدش بگی من اونایی که نمیخوام رو رد تماس میدم ...!!!!

شما حاضری شب و روز درب خونتونو باز بزاری و بعد بگی با هرکی نخواستم صحبت نمیکنم ولی میزارم بیان تو خونمون ...!!!

ببخشید

ببخشید

ببخشید ولی به نظر شما معنای " دموکراتیک " چیه ؟

دموکراتیک غیر از اینه که آدم حق انتخاب داشته باشه ؟

پس آیا به نظر شما یه کاربر حق نداره انتخاب کنه که پروفایلش بسته باشه یا باز ؟

میدونستم که حرف موبایل و این جور چیزا وسط میاد ولی فک کنم باید یکم عمیق تر شد همه چی به فکر ادم برمیگرده بهتره قابلیت اینو پیدا کنیم که بتونیم هر لحظه ذهنمون از افکار و ادمای مختلف پر و خالی بشه ازاد و رها باشیم بدون محدویت های پیش ساخته

ترجیح میدم گوشیم رو سایلنت باشه تا خاموش

• Like 1
لینک به دیدگاه
شما توی فعالیت مجازیت چقدر با آدم های مریض مجازی برخورد کردی که مدام تو دو دوستات رو به جون هم بندازند؟

تا حالا چیزی گفتی که به مذاق گردن کلفت های تمامیت خواه مذهبی یا سیاسی خوش نیاد؟

شده بریزن هکت کنند تا ساکت باشی؟

انواع و اقسام تهدیدها برای دستگیری و گرداب و وزارت اطلاعات و... در پروفایل و خصوصی بهت رسیده؟

همه مثل هم نیستند.

هر کسی محدودیت هایی توی زندگیش داره،به خاطر ویژگی های خاص خودش.

آقای احمدی نژاد وقتی شهردار بود،با اتوبوس هم میرفت سر کارش،الان هم میتونه بره؟

اون آدم همون آدمه،اما محدودیت هاش امروز بیشتره،من هم همون آدمم،هنوز هم با اتوبوس میرم.

.

.

.

.

به نظرم ، شما در این قضیه هر آدمی رو باید در ظرف خودش ببینین.

حکم کلی نمیشه داد،یکجای دیگر هم گفتم آرمانشهر من خانه هایی بدون دیوارهایی بیرونی است.

اما تا وقتی فضول و چموش و خاله زنک هست،چاره ای جز دیوار کشی نیست.

اگر دزد و قاتل هم اضافه شد که کار به کشیدن سیم خاردار و نصب دزدگیر هم میکشه.

"محافظه کاری" با "شفاف و صادقانه" برخورد نکردن دو موضوع جدا از همه این بباید تفکیک بشه ولی ما معمولا دو تاش را یکی میگیریم

..............

• Like 1
لینک به دیدگاه
طرف میاد تو پروفایل من پیام میزاره بعد که میرم جواب بدم میبینم مال خودش بستس، حرص میخورما :icon_razz:

به نظر من پروفایل محیط خصوصی نیست، مثل یه تاپیکه درباره خودته و همه حق استفاده ازش و حتی فضولی توش رو دارند، مگر اینکه مورد خاصی پیش بیاد که من ترجیح میدم اون طرف رو بندازم تولیست سیاه تا اینکه پروفایلم رو ببندم. من اگه سرم شلوغ باشه یا چراغ خاموش میام یا سر وقتش جواپ پیامها رو میدم. مخصوصا برای مدیر ها درست نیست بستنش

خب اين كار در صورتي كه بين دوستاي نزديك كه دليل بسته بودن رو ميدونن نباشه، عجيبه و شما حق داري ناراحت بشي. ولي اگه واقعا اينقدر مهمه پيغام خصوصي كه هست... ميشه كاملا محترمانه بخوايم كه وقتي پروفشون بسته س چون پيغام خصوصي دردسرش بيشتره، كلا برامون پيام نذارن! به همين سادگي!

من فك ميكردم ليست سياه باعث ميشه كه ما پستاي اون آدما رو نبينيم نه اينكه اونا ما رو نبينن. شايد كلا در اشتباه بودم... :ws38:

به نظرم اين ديد درست نيست. البته هر كسي نظري داره ولي همين تفاوت توي تلقي كه از پروفايل هست، باعث بعضي سوءتفاهمات ميشه. نبايد انتظار داشت همه يه ديد داشته باشن. بهتره تا جايي كه ممكنه سخت نگيريم... watermelonsmileyf.gif

ادم خیلی پیچیده تر از اونه که بشه با چند کلمه،جمله و یا حتی کتاب تحلیل و تفسیر ش کرد ولی تو این کار نوعی خودخواهی ناشیانه وجود داره که از ضعف و دورنگی میاد....متاسفانه ما مفهموم شخصی را بد فهمیدم ...مغز و ذهن و قلب ما هم مهمترین گیرنده شخصی هست که داریم ایا اونهایی که به دمکراسی و فرهنگ احترام میزارن دریچه قلب و مغزشون را میبندد و به پیاما و ادمای خاصی اجازه ورود میدن حالا به هر دلیل و بهانه ای حتی مشغله و حال بد و تکراری بودن حرفا،...

من نميدونم چرا گاهي سعي ميكنيم از مسائل كلي نتيجه‌هاي قاطعانه و صفر و يكي بگيريم. scratchhead.gif

اين حرف شما در صورتي كه مثلا من بيام يه پيام به شما بدم و انتظار جواب داشته باشم و از طرفي پروفم بسته باشه درسته. ولي در غير اين صورت انتظار عجيبيه.

اگه قرار بر نتيجه‌گيري كلي باشه من نوعي هم ميتونم بگم اينكه شما دوست نداري پروف كسي به روت بسته باشه، تماميت خواهي بي موردي هست.

ولي به نظر من اينم درست نيست.

به نظرم همه‌ي ما كه توي موقعيت مشابه نيستيم. اين مسئله هم فقط يه جواب نداره. پس بهتره قضاوت كلي هم نداشته باشيم. looky.gif

• Like 10
لینک به دیدگاه

بله بستم....فکر میکنم 3 بار

هر دوبارشم وقتی بود که میخواستم یه مدتی انجمن نیام بستمش که به وسوسه چک کردن پیامام نخوام بیام انجمن

دقیقا به همین دلیل که اورامان گفت...که البته برای من 3 بار بود

در حالِ حاضر هم فقط برای دوستانم باز هست...

برعکسِ حامد من اصلا این کار رو توهین تلقی نمیکنم

پروفایل یکجورایی حریم شخصی هست، حالا میزان خصوصی بودنش کمتره.

دقیقا این بهترین جواب هست برای حرفِ من

پروفایل مثلِ یک اتاق میمونه.....بعضی وقتا ادم از اینکه مدام توو اتاقش باشه خسته میشه...میخواد بره بیرون یکم هوا بخوره ...درِ اتاقو قفل میکنه ،

یه لحظه میره توو حیاط بر میگرده....حالا ممکنه توو راه که داره میاد تشنش بشه بره آب بخوره،یکم دیر کنه:whistle:

• Like 8
لینک به دیدگاه

خلاصه ی کلووم اینکه : هیچوقت تفکراتی نداشتم که کسی رو تحریک یا کنجکاو کنه . :ws51:

الان این یک عیب و نقص هست یا یک هنر و مزیت؟ :ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
الان این یک عیب و نقص هست یا یک هنر و مزیت؟ :ws38:

دروود

این رو من نباید بگم. بیشتر به دیدگاه طرف مقابلم بستگی داره.

به لحاظ مورد حمله واقع نشدن ، یک هنر به حساب میاد و به لحاظ ترسوو و محافظه کار بودن ، یک عیب و نقص.

من همیشه جو رو میسنجم و تفکراتم رو بر اساس تفکرات جمع به زبون میارم. در واقع اونارو پشت یه پرده پنهان میکنم و طوری وانمود میکنم که من فقط نظرم رو میگم!

داشتن تفکرات تحریک آمیز در صورتی که بصورت تحریک آمیز و تهاجمی به زبون بیاد میتونه خطرناک باشه. :th_scratchhead:

• Like 4
لینک به دیدگاه

یک فرضیه ی اشتباه

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظر من خیلی از مسائل رو نمیشه حکم کلی براش داد..........واقعا نمیشه...............و ما نمیخوایم این موضوع رو قبول کنیم

اولا آدما با هم خیلی فرق دارن.......روحیات ، خلقیات، طرز تفکرشون و برداشتشون از مسائل خیلی با هم متفاوته و اگه من بسته بودن پروفایل رو بی احترامی نمیدونم و برعکس این که کسی بیاد حرفی بزنه و جواب ندم رو بی احترامی میدونم و کس دیگه ای دقیقا خلاف این فکر میکنه، نه من درست میگم نه اون کس دیگه............اینا دو تا نظر مختلفه..........همین...........دو تا نظری که شاید هر کسی بنا به روحیات خودش یا تجربیاتی که داشته بهش رسیده و اصراری هم نیست که طور دیگه ای فکر کنه

دوما شرایط آدما خیلی با هم فرق داره..........من خودم یک ماه پیش پروفایلم بسته بود، پیام خصوصیم هم بسته بود!!! حتی این قدر شرایط بدی برام پیش اومده بود که تلفن ها رو هم جواب نمیدادم............خب تو یه همچین حالتی که گاهی هم این جا سر میزدم، اما حوصله خودم رو هم نداشتم چه برسه دوستای نزدیکم، ترجیح دادم همه چیز بسته باشه تا این که کسی بیاد پیام بزاره اما جوابی نگیره و احساس کنه با یه لال طرفه !

در نهایت هم همه چیز آدما از خلقیات و روحیات و شرایطشون با هم زمین تا آسمون فرق داره و بهترین کاری که نه فقط برای این موضوع بلکه کلی میشه انجام داد این هست : تحت هیچ شرایطی قضاوت نکنیم

• Like 12
لینک به دیدگاه

آره..چن باری شده...وقتیم که میدونم مدتی نمیتونم بیام نت پروفمو میبندم که پیغام های دوستان بی جواب نمونه.یا وقتی حوصله ندارم این کارو میکنم....

• Like 4
لینک به دیدگاه

نه تنها تا حالا نبستم حتی بهش فکر هم نکردم.

حتی توی 7،8 ماه گذشته که خیلی کم تونستم به انجمن سر بزنم.

ولی برام اتفاق افتاده که توی پروفایلم پیام گذاشتن خواستم جواب بدم دیدم پروفش بسته است یا شده که بخوام به یکی پیام بدم دیدم که پروفش بستس منهم سعی کردم پیام خصوصی بدم.

ولی به نظرم باز بودنش بهتره مخصوصا برای مدیرا و ارشد های انجمن یا کاربرانی که به نوعی محبوبیت زیادی بین کاربرای انجمن دارن، اینطوری من نوعی یا کاربری که تازه عضو شده یا نیاز داره بیشتر با این افراد در ارتباط باشه تا بتونه به خواسته هاش و اهدافی که از عضویت در این انجمن داره برسه، راحتتر و بهتر با این افراد در ارتباط باشه.:icon_gol:

البته اینم گفته باشم که اینها نظر شخصی بنده هستن و اون کسی هم که پروفش رو می بنده تصمیمش برای خودش مهم و قابل احترام هست:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

یادم نمیاد پروفایلمو بسته باشم و یا اگر بوده خیلی کوتاه

کلا خیلی با اینجور امکانات سایت خودم درگیر نکردم! ولی دسترسی محدود گذاشتم که جز دوستان کسی نمیتونه پیغامهای پروفایلم رو ببینه.

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...